❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggia, to bierz zwolnienie.
Ja poza Synem, mam jeszcze psy i koty, a dodatkowo jestem w trakcie rozwodu / także ten😉
Każdy musi patrzeć na swoje możliwości i siły 🙂Maggia lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Ja jeszcze nie miałam cytologii, muszę zapytać mojego gina o to na kolejnej wizycie. Teraz mam 3 tygodnie przerwy między wizytami i już mi się dłuży i odliczam dni 😉
Ja jeszcze normalnie pracuję, nawet nie wiem kiedy pójdę na zwolnienie. Na razie dobrze się czuje, wszystko jest ok to mogę pracować. Chociaż mąż mnie już goni, żebym odpoczęła 😉 zobaczymy jak to wyjdzie. -
Ja też jeszcze pracuję, chociaż po urlopie zauważyłam, że gorzej znoszę pracę przy kompie. Muszę robić co chwilę przerwy bo jak patrzę się w jeden punkt to zaraz mi się robi nie dobrze. Ogólnie bym chciała pracować tak do końca 6 miesiąca, ale jak wyjdzie w praktyce to się zobaczy. Mąż też najchętniej by mnie zamknął w jakiejś bańce i nic nie pozwalał robić 🙉
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy udało w. Się coś już przytyć? Kurde ja ledwo 1 kg i zastanawiam się czy nie za mało. W pon 30.08 mam prenatalne i jest stresik, zwłaszcza, że od ostatniej wizyty minie 2,5 tygodnia. Wiem też, że będę mieć ta Pappe robionai szczerze tak czytając już się martwię, co tam wyjdzie.
-
Aga___ wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy udało w. Się coś już przytyć? Kurde ja ledwo 1 kg i zastanawiam się czy nie za mało. W pon 30.08 mam prenatalne i jest stresik, zwłaszcza, że od ostatniej wizyty minie 2,5 tygodnia. Wiem też, że będę mieć ta Pappe robionai szczerze tak czytając już się martwię, co tam wyjdzie.
Aga___ lubi tę wiadomość
-
Aga___ wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy udało w. Się coś już przytyć? Kurde ja ledwo 1 kg i zastanawiam się czy nie za mało. W pon 30.08 mam prenatalne i jest stresik, zwłaszcza, że od ostatniej wizyty minie 2,5 tygodnia. Wiem też, że będę mieć ta Pappe robionai szczerze tak czytając już się martwię, co tam wyjdzie.
Schudłam 3 kg bo nie mogę nic jeść 😏😏 -
Nie napisałam po wczorajszym usg- wszystko pięknie się rozwija. Date porodu wyznaczyła mi na 29 marca, czyli dzień wcześniej niż sama obliczylam. Tak się zmeczylam tym usg że odrazu poszłam spać.
Wojcinka, u nas też upały już 2 tygodnie ok 35-40 stopni i nie da się wyjść na spacer. A wcześniej codziennie chodziłam I czułam się dużo lepiej.
A co do pracy to jeszcze pracuje z domu i super mi to odpowiada bo często o 12 muszę się położyć i odpocząć. Ale wiem że w planach jest żebysmy od września wszyscy wrócili na 2 dni do biura a potem na 3 dni w ciągu tygodnia. Jak już ten moment przyjdzie to wtedy zamierzam powiedzieć o ciąży i pracować zdalnie do końca.Patrycja3791, Maggy_88, Jagodzianka19, Aga___ lubią tę wiadomość
-
U mnie już widać brzuszek i przybyło mnie 0,5 kg. Dziwne że tylko tyle, bo średnio co 2-3 godz tak chce mi się jeść że mam mdłości.
Właśnie wracam z pracy, bo teraz chodzimy do biura raz w tygodniu, poza tym zdalnie. Planuję w październiku iść na zwolnienie. Jak rozmawiam z koleżankami które były w ciąży to wszystkie twierdzą żebym poszła szybko i nacieszyła się ciążą. One pracowały do 6miesiaca i dłużej i żałują. Ja mam wrażenie że w pracy mam za dużo stresu. Jak kończę pracę to nie mam siły iść na spacer czy dbać o dietę. A to dla mnie ważne.
Aczkolwiek jak się szef o tym dziś dowiedział to dostał prawie depresji, bo sobie wymyślił że będę pracowała do końca grudnia. Nie wiem skąd tą informację wziął...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 16:54
Malweczka, Maggia lubią tę wiadomość
-
To ja wam powiem ze na prawdę mam nadzieję że będę mogła pracować najdłużej jak się da. Ogólnie czuję się dużo lepiej jak mam dzień zajęty i chodzę do pracy, jak zostaje w domu to od razu mam dużo mocniejsze mdłości, zmęczenie itd 🤷♀️
Co do przytycia to ja na wadze może max 0,5kg na plusie ale brzuch mi bardzo wzdelo. Ogólnie mam bardzo płaski brzuch więc bardzo już czuję jak spodnie mnie uciskają i jak mam balon na dole brzucha 🤦♀️ dla osób które z boku patrzą muszę wyglądać jakbym przytyła lub jakbym z toalety nie korzystała od kilku dni 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 17:01
-
Ja nie przytyłam w sumie, choć wieczorem ważę przeważnie 1,5-2 kg więcej niż rano, ale i wyglądam inaczej - brzuch jest widoczny, a rano przeważnie nie.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Ja nie przytyłam w sumie, choć wieczorem ważę przeważnie 1,5-2 kg więcej niż rano, ale i wyglądam inaczej - brzuch jest widoczny, a rano przeważnie nie.
wazylam sie w pon rano i zadowolona bo trzymam wage a we wtorek u ginki po poludniu 1,5 kg wiecej .... -
I z innej beczki - jecie oscypki?
Wczoraj partner mi przywiózł z gór i się rzuciłam na niego🙄a dziś doczytałam, że nie są zalecane ...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:I z innej beczki - jecie oscypki?
Wczoraj partner mi przywiózł z gór i się rzuciłam na niego🙄a dziś doczytałam, że nie są zalecane ...
Miałam podobna rozkmine w zeszłym tygodniu 😅 Tylko ja najpierw zjadłam trzy, a potem zaczęłam się zastanawiać czy można 🤦 Niestety to było silniejsze ode mnie hehe.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Miałam podobna rozkmine w zeszłym tygodniu 😅 Tylko ja najpierw zjadłam trzy, a potem zaczęłam się zastanawiać czy można 🤦 Niestety to było silniejsze ode mnie hehe.
Ja zjadłam wczoraj jednego, a dziś jestem w połowie drugiego i coś mnie tknęło 😉
I co ustaliłaś?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Po wizycie. Dziecko zdrowiusienke, zbadane od A do Z. W poniedziałek pappa i wolne bhcg. Dziewczyny, doktor Anioł. Trzymał mnie godzinę, pokazał mi kruszynkę z każdej możliwej strony. Dziecko jest faktycznie mniejsze, ale to cały czas dlatego, że ciąża jest młodsza. Jednak wszystko jest w jak najlepszym porządku. https://naforum.zapodaj.net/861b76a4fcb5.jpg.html
Patrycja3791, Norka01, Bąblinka, Malinowa98, Malweczka, Titanickova, K&K, Księgowa, Jagodzianka19, Maggy_88, Caro, Aga___, I am waiting for a miracle, Maggia lubią tę wiadomość