❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Oh jak ja Wam zazdroszczę, że nic was nie męczy. U mnie zamsiat wszystkie objawy powoli ustępować to się nasilają. Od tygodnia tak mnie męczą mdłości, czasem dochodzą wymioty, że nie mam na nic siły 😩 mam tylko nadzieję, że nie będę tym wyjątkiem, że będę mieć tak całą ciążę
-
Paulinka1995 wrote:Jak się nie obrazicie to będę tu czasami zaglądać i wam kibicować
Paulinka teraz przechodzisz smutny czas ale szczęście jeszcze się uśmiechnie!
Ja dołączyłam do marcówek, niestety spotkało mnie to samo co Ciebie a obecnie dla mnie znowu świeci słońce!
Maggia lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinka1995 wrote:A ile po zabiegu można się starać znowu? Tylko szczerze boję się, że znowu mnie to spotka albo że dziecko będzie chore..
Myślę, że trzeba się skonsultować z lekarzem.
Ja słyszałam zasadę, że jak jest poronienie samoistne to w sumie można się starać od razu. Jeśli z tabletkami i są skurcze wywołane to około 3 cykli a jak był zabieg to 6. Ale wiadomo każda kobieta jest inna.
Też się bardzo boję, że teraz to się może powtórzyć i w sumie to na razie żyję z dnia na dzień i staram się nie myśleć za dużo07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyJa miałam zabieg i zalecali czekać 3 miesiące. Równo po 3 zaczęliśmy starania i udało się za 1 razem. Jak masz możliwość to zrób sobie badania, chociaż na trombofilie, tam często wychodzą różne kwiatki. Ja żałuję że nie zrobiłam po 1 poronieniu, bo może teraz bym rodziła swoją córeczkę. Miałam termin na poczatek września 🙁
-
Paulinka, mi też kazali po zabiegu odczekać minimum 3 m-ce. Wierzę, że wszystko się ułoży. Trzymaj się 😘
Ja kończę dziś 11 tc i zaraz wchodzę w 12 😲 jutro wizyta u gin. mam nadzieję że będzie już widać jakieś ruchy dzieciątka.Maggy_88 lubi tę wiadomość
Nat. ciąża - Poronienie 8 t.c. 09.2018
PCOS, nied. tarczycy, IO
PAI1 hetero, MTHFR homo
Od 2018 dalsze starania, IUI, bez skutku
2021 InVitro IMSI uzyskano 2 blastki
Transfer świeży 2.06.2021 4AA c.bioch.
Transfer 2.07.2021❄️ 4BA 🙏
6 dpt ⏸️
10.03.2022 Wiktor 3825 g 🥰
03.2023 walczymy o rodzeństwo 💪
Pobrane 18 🥚11 dojrzałych
Mamy 6 ❄️
3x 4ba, 4bb, 3aa, 3ba
25.04 transfer ❄️ 4ba
6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 64, 9 dpt beta 194, 11 dpt beta 542, 13 dpt beta 1299 , 20 dpt beta 10734, 27 dpt ❤️ 0,75 cm, 30 dpt ❤️ 0,94 cm
9+4 🖤 dziewczynka. łyżeczkowanie -
K&K wrote:Oh jak ja Wam zazdroszczę, że nic was nie męczy. U mnie zamsiat wszystkie objawy powoli ustępować to się nasilają. Od tygodnia tak mnie męczą mdłości, czasem dochodzą wymioty, że nie mam na nic siły 😩 mam tylko nadzieję, że nie będę tym wyjątkiem, że będę mieć tak całą ciążę
-
Patrycja3791 wrote:Mnie w 9tc na 3dni wszystko minęło już się tak cieszyłam,ale niestety wróciło na nowo. Teraz mam 10+3 i nadal mnie męczą mdłości i wymioty 😑
Ja się nawet ucieszyłam, że mdłości minęły (albo jeszcze się nie rozkręciły) - a poprzednio męczyły mnie od mniej więcej 7tc - to o mało nie zwymiotowałam w kuchni przy ładownaiu zmywarki.07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Paulinka1995 wrote:A ile po zabiegu można się starać znowu? Tylko szczerze boję się, że znowu mnie to spotka albo że dziecko będzie chore..
otrzymasz. Jak będzie źle, to po dwóch tygodniach pewnie sami zadzwonią ( ja tak miałam ), jeśli nie, to po 3 sama musisz odebrać.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Jeszcze trochę i przetrwamy ten trymestr! Potem mam nadzieję że będzie z górki. Czasami natłok emocji nie daje spokoju i to razem ze złym samopoczuciem sprawia że jesteśmy zdolowane. Plus szalejące hormony, to już jest mieszanka wybuchowa. Ja też raz czuje się lepiej, raz gorzej, ale myślę że to niedługo przejdzie
W ten weekend chce pojechać do sklepów to chociaż coś sobie kupię bo nie chodzilam już parę tygodni.
-
ja mam juz pol szafy i wozek a i lozeczko haha
zaraz po prenatalnych zaczelam szalec
troche musze przystopowac ale to taaaakie trudne sie powstrzymywac
to tak jakby ciezarnej nie pozwolic jesc
nie mozliwe hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 21:50
Malinowa98 lubi tę wiadomość
-
Wow,jakie piękne zdjęcie, z którego tc?
-
Ja wczoraj przypadkowo kupilam piekny zestaw spodenki i kardiganik bawelniany w rozmiarze 60cm dla „Karolka” w petit bateau.
Reszte ciuchow mam po synku, lacznie z wozkiem. Wlasciwie brakuje mi tylko lozeczka dostawnego i poduchy rogal do karmienia.
I takiej maty piankowej twardej na podloge. Nawet torbe na pieluchy mam sprzed 5 lat, ale moze torbe sprzedam a kupie cos nowego, bo taka szara, ciut ponura moze🤔
Dziewczyny, czy Wy tez macie problem z wlosami i cera? Suche, lamliwe, wypadajace, cera sucha, luszczaca sie wrecz, swedzaca (np na lydkach). Nos i usta suche. Wargi blade. Po prostu „mega” atrakcyjnie wygladam…. Nie ma co 🙄😎 -
Dziewczyny, jak widac nie moge spac. Syn mnie obudzil w nocy, ze mu sie chce sie siku i zamiast isc siku to przybiegl mi o tym zakomunikowac. Oczywiscie on zrobil siusiu i pobiegl do swojego pokoju i zasnal a ja juz nie. Zasnelam dopiero okolo 4tej no i teraz juz sie obudzilam. Dzisiaj mam te rozprawe o kontakty o kontakty ze swoim eks i pewnie troche sie tym wlasnie stresuje.
Czy uzywacie jakichs aplikacji ciazowych? Poleccie cos fajnego 🥰