❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam ciężkie czas. Sporo plamień, jednego dnia nawet takie ilości, że przez głowę przeszedł mi szpital, potem jednego dnia takie boleści przez cały dzień, że zjadłam 3 NoSpy Max. No ale dzisiaj już mam o wiele lepszy humor ❤️
Po wizycie - krwiak nadal jest spory. Ostatnio miał wymiary 6,6 x 4cm. Dzisiaj wychodziło 5,3 x 1,7 cm. Wygląda coraz lepiej, możliwe że będę nadal plamić, może krwawić, ale jest naprawdę coraz gęstniejszy. Zagrożone nadal jest spore, mam o tym pamiętać, a jednocześnie być dobrej myśli. Wymiary prawidłowe, rośnie symetrycznie. Kolejna wizyta 27 września.
Tu Mój Maluszek ❤️ Ma już prawie 10cm ❤️
https://zapodaj.net/7c05e0d761a96.jpg.html
I wiadomość po której mój Małż oszalał - tak na 80% będzie CHŁOPIEC 💙 Kacper Konstanty 💙 Oczywiście moim cichym marzeniem była córeczka, ale już tak mocno kocham tego Malucha, że najważniejsze, że rośnie zdrowo ❤️
Ciesze się ogromnie, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Oszczędzaj się ❤️Caro lubi tę wiadomość
-
soprecious wrote:Mówiłam, że to silny bombel!
Ciesze się ogromnie, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Oszczędzaj się ❤️
Oj taaak, silny i cholernie waleczny 💙 Mam nadzieję, że za jakiś czas pojawi się coraz więcej spokoju i zagrożenie minie.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
soprecious wrote:Ja byłam wczoraj u diabetologa i powiedział, że dużo za dużo tego cukru. Wizyty mam rozpisane już na 3 miesiace z góry i albo wyregulujemy bez insuliny, albo będę musiała rodzic w Bydgoszczy czy w Gdańsku bo w Chojnicach się boją.
Kurczę no to nieciekawie z tą cukrzycą 😐 Lepiej by było, żeby się uregulowało.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Widzę, że super wiadomości! ja prenatalne mam za tydzień w dzień kiedy oficjalnie zaczyna mi się 2 trymestr.
Chociaż jestem dobrej myśli więc ide bez wiekszych obaw.
Caro, będzie dobrze, krwiak jest mniejszy więc powoli się wchłania.
Soprecious, dobrze że już działasz i teraz będzie tylko lepiej z cukrzyca, unormujesz sobie wyniki
-
Jagodzianka19 wrote:Caro gratuluję synka! Oby mojej już tam nic nie wyrosło i pozostała córką 😉 i super że u Ciebie krwiak też się zmniejsza 😊
Souprecious współczuję walki z cukrzycą, mam nadzieję, że uda Ci się wyregulować poziomy glukozy 😊
Noo i cieszę się, że u Ciebie też się wszystko wyjaśniło. Co za babsko z tamtej lekarki tak straszyć. Niech Księżniczka zdrowo rośnie ❤️ A u Ciebie krwiak dużo się zmniejszył? Ja wczoraj miałam pierwszy dzień od bardzo dawna, że było czysto. Bez plamień. Nie zapeszam oczywiście, ale marzyłabym żeby tak pozostało..
Maggia kamień z serca, że nie potwierdziła się u Ciebie korona. Może te szczepienia coś Nas uchronią. Ja przechodziłam Covida w listopadzie, ale tak naprawdę nie miałam tylko węchu i smaku przez tydzień, a czułam że to to, bo w pracy mieliśmy kwarantannę. Było chorych wtedy 8 osób z potwierdzona korona. Ja poszłam do od po jakimś czasie zrobić przeciwciała i wyszło, że przeszłam. Z ciekawości zrobiłam też Małej, bo przez ten czas była podziębiona, ale o dziwo jej nic nie wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 07:32
Maggia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Maggia wrote:Aga, ja mam to samo! Chodze spac okolo 19tej lub max 21tej, energii zero praktycznie. Ale ja myslalam, ze to dlatego, ze caly czas jestem oslabiona po tym masakrycznym przeziebieniu.
Maggia lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam ciężkie czas. Sporo plamień, jednego dnia nawet takie ilości, że przez głowę przeszedł mi szpital, potem jednego dnia takie boleści przez cały dzień, że zjadłam 3 NoSpy Max. No ale dzisiaj już mam o wiele lepszy humor ❤️
Po wizycie - krwiak nadal jest spory. Ostatnio miał wymiary 6,6 x 4cm. Dzisiaj wychodziło 5,3 x 1,7 cm. Wygląda coraz lepiej, możliwe że będę nadal plamić, może krwawić, ale jest naprawdę coraz gęstniejszy. Zagrożone nadal jest spore, mam o tym pamiętać, a jednocześnie być dobrej myśli. Wymiary prawidłowe, rośnie symetrycznie. Kolejna wizyta 27 września.
Tu Mój Maluszek ❤️ Ma już prawie 10cm ❤️
https://zapodaj.net/7c05e0d761a96.jpg.html
I wiadomość po której mój Małż oszalał - tak na 80% będzie CHŁOPIEC 💙 Kacper Konstanty 💙 Oczywiście moim cichym marzeniem była córeczka, ale już tak mocno kocham tego Malucha, że najważniejsze, że rośnie zdrowo ❤️ -
Hej dziewczyny. Jestem w 12 tyg na prenatalnych lekarz powiedział ze chłopiec , czy to już tak na 100%?? Jak myślicie ? Jak było u Was ? Nie mogę zdjęcia wstawić ze niby to tak widać już , w poprzedniej ciąży rok temu na prenatalnych wahali się dopiero później nie pamietam ktory tydzień dowiedziałam się że syn. A z tego co czytałam to u chłopca nie widać tak jak dziewczynkę już w tym tygodniu nie wiem już sama ..
-
3❤️Ciąża wrote:Hej dziewczyny. Jestem w 12 tyg na prenatalnych lekarz powiedział ze chłopiec , czy to już tak na 100%?? Jak myślicie ? Jak było u Was ? Nie mogę zdjęcia wstawić ze niby to tak widać już , w poprzedniej ciąży rok temu na prenatalnych wahali się dopiero później nie pamietam ktory tydzień dowiedziałam się że syn. A z tego co czytałam to u chłopca nie widać tak jak dziewczynkę już w tym tygodniu nie wiem już sama ..
-
Mam wyniki PAPPY
Tr21: ryzyko skorygowane 1:589, a podstawowe 1;38
Wykupiłam NIFTY -w piątek idę na pobranie...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny