Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia05 wrote:Dzieki dziewczyny
Tak mam same córki 😀 Nie narzekam ale troche zabawne to 🤣 Musze zabijac wszystkie meskie plemniki bo to az niemożliwe 🤣
Sylwia ja nigdy nie mialam tego badanego w ciazy! Nikt tu tego nie bada bez objawow takze jest bardzo mozliwe ze tak juz jest ze jest podwyzszone. A z ta metformina to jest obawa prawda z odstawieniem? Czytalam wlasnie ze tu sprzeczne zdania ale jak sie boisz to nie odstawiaj bo cukier i wahania sa bardzo szkodliwe.Natalia05 lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:byłam dzisiaj u rodzinnej.... Ludzie w poczekalni mało mnie nie obrzucili zgnitymi jajkami.... Siedziałam u niej z 30 minut, powiedziała że ja strasznie zmaetwilam co mnie w ogóle nie pocieszylo, mówiła że fakt lekarz gin mógł zlac temat skoro się nie zna i skoro nie jest to problem gin położniczy bo morfologia, mocz, crp ob żelazo hcb hbs kwasy i próby wszystkie oprócz aspat alat mam ok a to już plus! Jej zdaniem albo taka moja ciążowa przypadłość, albo dziecko macica gdzieś tam nachodzi albo którys lek.... Jedynie stawia na metformine, przeczytała że jeśli aspat i alat wyszedł ponad normę to meta może potegowac ten wynik zły i przez to może rosnąć mówiła że ona by zmniejszyła dawkę albo calkiek odstawila ( mój gin kazał na ostatniej wizycie powoli odstawić ale ja się boję). Dała skierowanie do hepatologa (umówiłam się na środę na razie prywatnie do jakiegoś ponoć super i jedynego w okolicy) no i zobaczymy co dalej. Mówiła że są przypadki że ludzie mają podwyższone aspat alat a przyczyny brak ale przynajmniej żeby nie rosły mi wyżej. O i tak...... Wiem że nic nie wiem....
-
Natalia05, smerfastycznie!!! Widzisz, będzie wyjątkowa osobka z serduszkiem w trochę innym miejscu, ale na pewno to będzie dobre i kochane serduszko!
Ufff!!! No to do dobrych wieści dodam, że przyszło Nifty Pro w końcu, wyniki w porządku, no i uwaga... Córka!!! Mój synek albo siostrę nauczy jeździć autkami, albo będzie z nią lalki przebieral. 😂 Oby tylko ciąża i poród były bez komplikacji, to wiecie co? Mam w dupce resztę. Nie chcę zawrotnej kariery ani egzotycznych wyjazdów, no i ogólnie mam wyrabane, wystarczy mi zdrowa rodzinka i ta moja parka słodka. No, dziękuję za uwagę. Nie mogę uwierzyć w swojego farta, obym się nigdy nie obudziła z tego snu.
Agulkowa, White Innocent, Natalia05, syllwia91, Katy, Kazio14, meetme, Gratka, Mia ❤️, KolendrA, talku, Alunis, kate2friend, Rusałka06, iriiska, Elo lubią tę wiadomość
-
Amethyst Ale świetne wieści. U nas też będzie parka tylko kolejność odwrotna 🤗 gratuluję
Ja do tej pory czułam pływająca rybkę co mnie gilgocze od środka a dziś czuje już lekkie pukanie. Szkoda że gin mi USG nie zrobił bo bym widziała jak duża jest ta moja rybkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 16:05
amethyst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamethyst wrote:Natalia05, smerfastycznie!!! Widzisz, będzie wyjątkowa osobka z serduszkiem w trochę innym miejscu, ale na pewno to będzie dobre i kochane serduszko!
Ufff!!! No to do dobrych wieści dodam, że przyszło Nifty Pro w końcu, wyniki w porządku, no i uwaga... Córka!!! Mój synek albo siostrę nauczy jeździć autkami, albo będzie z nią lalki przebieral. 😂 Oby tylko ciąża i poród były bez komplikacji, to wiecie co? Mam w dupce resztę. Nie chcę zawrotnej kariery ani egzotycznych wyjazdów, no i ogólnie mam wyrabane, wystarczy mi zdrowa rodzinka i ta moja parka słodka. No, dziękuję za uwagę. Nie mogę uwierzyć w swojego farta, obym się nigdy nie obudziła z tego snu.
amethyst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amethyst wrote:Natalia05, smerfastycznie!!! Widzisz, będzie wyjątkowa osobka z serduszkiem w trochę innym miejscu, ale na pewno to będzie dobre i kochane serduszko!
Natalia cieszę się, ze to co powiedziałam się sprawdziło, oby malutka się trzymała silnie. ❤️
Amethyst gratuluje 😍amethyst, Natalia05 lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Gratuluje córeczek 😊 ja po wczorajszym Usg dzidziuś ma ok 114 g, czyli wyszedł 5 dni starszy 😉 ale gin mówi, ze to szacunkowe i raczej jest trochę mniejszy 😉 prawdopodobnie chłopak- do potwierdzenia ( inny tez mi mówił ze prawdopodobnie chłopak) 😊 krwiak jest nadal 2 cm, mam nadal brać luteinę i odstawić duphaston. Dostałam tez acard. Któraś z was bierze? Jaką dawkę? Ja mam brać 2 tabletki, ale gin mówiła ze docelowo 4?! Coś dużo mi się wydaje, tym bardziej ze na internecie piszą, ze dawka 150 mg ( czyli 2 tabletki) jest odpowiednia. Ja łożysko mam na tylniej ścianie wysoko, poprzednio tez chyba tak miałam wtedy pierwszego kopniaka poczułam ok 18 tygodnia zobaczymy jak będzie tym razem 😊
-
Kupiłam dziś pierwszą rzecz dla dzidzi. Zdecydowałam się na szare śpiochy, bo nie znam jeszcze płci. Narzeczony szalał tak po sklepie, że już mało całej wyprawki nie skompletował 😂
Olalasz lubi tę wiadomość
23.03.2015-aniołek 9tc
22.03.2020-widzimy się na świecie 💕
Synek 💙💙💙 -
nick nieaktualny
-
Dorjana wrote:O kurcze !!!! Gratulacje !!!!
Kolejna księżniczka
Ale wiesz Natalia - podobno ptaszki lubią jeszcze robić niespodzianki w kolejnych tygodniach
Z dziewuszki jeszcze może być chłopak - dużo takich akcji jest na forum fb.
W drugą stronę rzadziej ale też się zdarza.
Najważniejsze że zdrowe !!!!
AMETHYSGratulacje dla kolejnej zdrowej dziewuszki
Coś tu się panienki sypać zaczęły
Czy tylko ja nie znam płci ???
Na testy też się nie decydujemy więc póki co bierzemy w pełnym pakiecie, wraz z dalszymi nerwami i stresami.
23.03.2015-aniołek 9tc
22.03.2020-widzimy się na świecie 💕
Synek 💙💙💙 -
nick nieaktualnyCiesze sie ale bardziej odetchne dopiero po wynikach tych mikromacierzy, czyli jeszcze jakies 3 tyg nerwowki...
Ale wiecie mina ludzi/ lekarzy bezcenna.
- "to pani pierwsze dziecko?"
- czwarte.
... 🤣🤣🤣
Sylwia to moze sprobuj z tym eseentiale na watrobe, moze tez jakas lzejsza dieta? Ale mam wrazenie ze wszystko jest dobrze. Nie stresuj sie! Ciesz sie ciaza! Nie mamy wyjscia, musimy wierzyc ze bedzie dobrze i w marcu powitamy zdrowe maluchy na swiecie! Wszystkie! 🤗🙏🙏🙏syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Ciesze sie ale bardziej odetchne dopiero po wynikach tych mikromacierzy, czyli jeszcze jakies 3 tyg nerwowki...
Ale wiecie mina ludzi/ lekarzy bezcenna.
- "to pani pierwsze dziecko?"
- czwarte.
... 🤣🤣🤣
Sylwia to moze sprobuj z tym eseentiale na watrobe, moze tez jakas lzejsza dieta? Ale mam wrazenie ze wszystko jest dobrze. Nie stresuj sie! Ciesz sie ciaza! Nie mamy wyjscia, musimy wierzyc ze bedzie dobrze i w marcu powitamy zdrowe maluchy na swiecie! Wszystkie! 🤗🙏🙏🙏
Wlewam w siebie wodę ledwo litr dziennie wypijam a pasuje drugie tyle.... Dietę też lżejsza wprowadzilam. Muszę dobrego diabetologa znaleźć jeszcze. I wygrać 10 000 gdzieś🤣 na tych lekarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 18:34
Natalia05 lubi tę wiadomość