Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katy, podziwiam i zastanawiam się jak ogarniesz gotowanie i młodego :p ja czasem nie mogę ogarnąć młodego i wyjścia do WC
myślałam o tej glukozie o smaku coli, ale obawiam się że pielęgniarki z mojej przychodni-starej daty, nie będą kojarzyły co to i lipa... A któraś próbowała rozpuszczalna o smaku cytryny lub maliny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane update ode mnie - wczoraj byliśmy na polowkowym usg i wreszcie lekarz bez cienia wątpliwości potwierdził dziewczynkę - Igusia
Mała ma wszystkie wymiary idealnie w srodeczku skali, jedynie obwód klatki piersiowej min poniżej za to kość udowa dłuższa niż norma przewidujejest cała idealnie zdrowa i wazy już ok 371 g 🥰
Jedyne co jestem nieco rozczarowana, to faktem ze nie dostaliśmy żadnego zdjęciaspecjalnie pytałam w recepcji o 3D, bo chciałam w razie czego dopłacić, ale pani powiedział ze badanie zawiera elementy 3D i 4d. A my nawet w 2d nic nie mamy
mała się mocno kręciła, jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ze 3D mogło nie wyjść bo tylko profilem się prezentowała, ale tak bez żadnego zdjęcia to trochę smutno
KolendrA, Agulkowa, White Innocent, Gratka, Mia ❤️, amethyst, syllwia91, Elo, marcela123, Katy, meetme, kate2friend lubią tę wiadomość
19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm
24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
6dpt beta 12,37, prog 8,6;
15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️
13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
+atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
6 dpt beta 20,51
15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️
Pozostałe transfery:
•19.03.2019
•31.03.2021
•15.07.2021
•5.01.2024
skuteczności 33,33%
Amh 2019 1,35->2024 0,58
Nasza historia
-
Ja sobie nie wyobrażam chodzić z wielkim bebzonem na lato. Ledwo bez ciąży dawałam radę jak było 35 stopni, a co dopiero z dodatkowym lokatorem 😰 no i lubię w tym okresie to, że dziecko rodzi się na wiosnę, cała piękna pogoda na spacery dopiero się zaczyna, nie trzeba wciskać Maluszka w te wszystkie kombinezony. Z trzecim też będę celowała na marzec/kwiecień 😂
Cytrynowa glukoza jest spoko. Nie piłam zwykłej, ta smakuje jak mega dosłodzona oranżada 😄
Ja już po połówkowych. Wszystko jest ok. 472 g faceta. Pooglądałam sobie chudy tyłek w 4D, bo nic więcej nie chciał pokazać 😂Agulkowa, Jejku, Gratka, Makt, KolendrA, amethyst, Mia ❤️, syllwia91, talku, marcela123, Katy, meetme, kate2friend lubią tę wiadomość
-
U mnie było opóźnienie 40 minut, więc zanim weszłam do gabinetu to już byłam spokojna
jakbym weszła z marszu to pewnie bym miała za wysokie ciśnienie, a tak książkowe 120/80
Kciuki za wizyty i dzisiejsze wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 12:51
amethyst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję udanych wizyt!!! Makt też nie mam zdjęcia 3d ładnego ale mój syn zrobił poze boksera i pięściami zaslonil twarz, myślałam nawet iść gdzieś na usg właśnie po zdjęcie 3d. A i umówiłam się już na badania 3 trym do tego co miałam iść w piątek ale odwołałam przez szpital no i zadzwoniłam i też już końcówka terminów ale się udało na ostatni termin w tym roku na 30. 12 umówić! Także teraz odliczam do tych badań.....
Amethyst będzie pięknie!amethyst, Makt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makt wrote:Kochane update ode mnie - wczoraj byliśmy na polowkowym usg i wreszcie lekarz bez cienia wątpliwości potwierdził dziewczynkę - Igusia
Mała ma wszystkie wymiary idealnie w srodeczku skali, jedynie obwód klatki piersiowej min poniżej za to kość udowa dłuższa niż norma przewidujejest cała idealnie zdrowa i wazy już ok 371 g 🥰
Jedyne co jestem nieco rozczarowana, to faktem ze nie dostaliśmy żadnego zdjęciaspecjalnie pytałam w recepcji o 3D, bo chciałam w razie czego dopłacić, ale pani powiedział ze badanie zawiera elementy 3D i 4d. A my nawet w 2d nic nie mamy
mała się mocno kręciła, jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ze 3D mogło nie wyjść bo tylko profilem się prezentowała, ale tak bez żadnego zdjęcia to trochę smutno
Makt najważniejsze, że wszystko u Was dobrze, ja chyba jestem w mniejszości mniejszości - te zdjęcia 3d i 4d w ogóle mi się nie podobają, bo dzieciaki wyglądają jak obcycierpliwie poczekam na spotkanie twarzą w twarz:) a w międzyczasie na dzisiejsze połówkowe i trochę łapię streso - ekscytację
-
Dziewczynki, moje połówkowe oki, co prawda mam drobinke ze szczupłym brzuszkiem, w 20+0 waży zaledwie 306 gramów. Ale tak to oki. Muszę podtuczyc ją jakoś, macie pomysły? 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 14:41
marcela123, KolendrA, Gratka, Katy, Mia ❤️, White Innocent, Makt, Agulkowa, meetme, kate2friend, syllwia91 lubią tę wiadomość