Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia05 wrote:Agulkowa no wlasnie nie wiem czemu tak marudza ze to malo. W karcie mi wpisal ze do tylu 10 dni 😕 No nic zobqczymy co dalej bedzie. Narazie wstepny termin na 9 marca ale to beda decydowac na biezaco czy nie szybciej wyjac
A co dziwne mi mimo że lżejsza niż Twoją mam wpisane tydzień tylko różnicy.. 🤔 -
bummy wrote:
@Mia tak polecam jeśli chodzi o wygodę bo naprawdę można się na nim zrelaksować co będzie ważne podczas karmienia, aczkolwiek wizualnie wolałabym uszaka.bummy lubi tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Agulkowa no wlasnie nie wiem czemu tak marudza ze to malo. W karcie mi wpisal ze do tylu 10 dni 😕 No nic zobqczymy co dalej bedzie. Narazie wstepny termin na 9 marca ale to beda decydowac na biezaco czy nie szybciej wyjac
Termin CC jak to wypada na tygodnie?
Ja za tydzień mam wizytę w szpitalu, będą robić swoje badania i ustalać swój termin porodu i na jego podstawie wyliczenie dnia cesarki.... Ciekawe, który termin wezmą czy z miesiączki czy z USG 😂 -
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Agulkowa wrote:Oni chyba w ogóle lubią cały czas czegoś szukać co im nie pasuje. Dziwni bardzo bo moim zdaniem jak najbardziej waga ok na ten czas. Tym bardziej, że Twoje dzieci tak rosną a później i tak ładna wagę osiągają ..
Termin CC jak to wypada na tygodnie?
Ja za tydzień mam wizytę w szpitalu, będą robić swoje badania i ustalać swój termin porodu i na jego podstawie wyliczenie dnia cesarki.... Ciekawe, który termin wezmą czy z miesiączki czy z USG 😂
-
nick nieaktualnyAgulkowa to jakos wypada ze 38+0 do szpitala a nastepnego dnia cc. Hmm no ciagle cos im nie pasuje, jakas ta ciaza pechowa doslownie bo w poprzednich wszystko ksiazkowo bylo.
U ciebie tez dziwnie troche ze w szpitalu beda ustalac termin porodu? Masz przecie w karcie wpisany termin no nie? To sie takie rzeczy przeciez ustala na poczatku ciazy i ew koryguje na prenatalnych chociaz mi tam raz ustalili w 8 tc i nie zmieniali. Termin z usg adekwatnie do 8 tygodnia bo pozniej to wlasnie dzieci roznie rosna...
Powiem wam ze jak tak fikla w dol glowa to jakas taka ulga w brzuchu, nie ma tego napiecia bolu. Uff. Jeszcze ostatnia prosta ale mam juz dosc 🙈Agulkowa lubi tę wiadomość
-
bummy wrote:Marcela a które to są te organizery? Zapodasz linka? Co dziewczyny jeszcze polecacie z Ikei do pokoju maluszka? Możliwe że się wybiorę w weekend na zakupy
bummy lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyOlalasz wrote:Mój ważył w 31+2 1560 g. Mam wpisane, ze mniejszy o tydzień. 20 centyl, a miesiąc wcześniej był na 90😱 Trochę się tym martwię, ale lekarz powiedział, ze jest ok, rośnie, przepływy są ok, a te wymiary to tez takie orientacyjne.
Ja mam wpisany 11 centyl. We wtorke znowu usg w szpitalu to zobaczymy jak wyjdzie u ordynatora... -
Ja mam organizery Skubb z Ikei, białe. Komodę hemnes 8 szuflad. Jest naprawdę super
I zamówiłam sobie osobno tą nakładke na tą komodę . Niedawno przyszła i jest super . Bałam się że może do szuflad będzie utrudniony dostęp ale w niczym nie przeszkadza:) jak będzie ktoś chciał to mogę wrzucić fotkę.
A co do fotela do karmienia.. wzięłam od mojej mamy bujany foteluwielbiam go:D zawsze marzyłam o uszaku, ale od kiedy usiadłam na bujanym to stwierdziłam że musi mi to pożyczyć
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
No właśnie u mnie to jest tak chore trochę bo w 8 TC od miesiączki zrobił mi korektę na 6. A po korekcie od 8 tygodnia dziecko wychodziło na większe. I teraz on powiedział, że oni się zapytają o ostatnia miesiączkę i zrobią badania i wtedy mogą swój termin wyznaczyć lub wziąć ten skorygowany. Serio ja mam w nosie aby nie przenosić 😂😂😂 za tydzień w piątek chyba już będzie wszystko jasne.
Ja cały czas trzymam się tego po korekcie.
Kurcze Natalia u ciebie to się nie zdziwię jak wszystko będzie książkowo oprócz tego żołądka. Serio. Straszą i się myla od początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 16:59
-
Dziewczyny, czy Wy tez macie jakies bóle brzucha? Jesli mialabym to okreslic, to boli nisko i to takie cmienie jak na miesiaczke, nie skurcze. To normalne?
-
Ushio - mnie tez dzis zaczelo bolec jak chwile pochodzilam... Na dodatek leje sie ze mnie wodnisty sluz. Pewnie po luteinie, ale i tak mam z tylu glowy, ze moze to wody
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Dziewczyny, czy Wy tez macie jakies bóle brzucha? Jesli mialabym to okreslic, to boli nisko i to takie cmienie jak na miesiaczke, nie skurcze. To normalne?
Oj mnie tak bolalo dosc mocno kilka dni. Jak by to bylo w okres to juz bym brala przeciwbolowe az tak nieprzyjemne to bylo i plus tez skurcze. Ale przeszlo narazie, wraca co jakis czas. Ja mysle ze to sie rozciaga rosnie macica i dlatego. I tez duzo lepiej jak glowa w dol ulga od razu, musiala napierac mi pupa i nogami tam -
nick nieaktualny