Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NieidealnaMama wrote:Ja nawet nie mam jak odpocząć bo po domu buszuje prawie 2letni Łobuz. Jedynie w ciągu dnia korzystam z czasu, kiedy ma drzemkę. Ale w moim przypadku to i tak nic nie zmienia bo nadal czuję się tak samo. Do tego jeszcze dochodzą bóle głowy - dla mnie masakra.
Co do zachcianek to też jak jakiś smak mnie napadnie to MUSZĘ to zjeść i to zaraz 🤣🤣 -
hej dziewczyny! witam się w dobrym humorze, w końcu dziś miałam potwierdzone na wizycie ze wszystko ok się rozwija Kuleczka ma wg wyliczen gina 7 tyg i 5 dni, więc możemy się oficjalnie dopisać na termin porodu na pierwszej stronie na 13.03
ah no i po raz pierwszy uslyszelismy to jest chyba najpiękniejszy moment zawsze na tych wizytach.
co nie zmienia faktu ze dalej do mnie nie dociera ta druga ciążaAuricomka, Kazio14, Morwa, Katy, Olalasz lubią tę wiadomość
-
NieidealnaMama wrote:Ja nawet nie mam jak odpocząć bo po domu buszuje prawie 2letni Łobuz. Jedynie w ciągu dnia korzystam z czasu, kiedy ma drzemkę. Ale w moim przypadku to i tak nic nie zmienia bo nadal czuję się tak samo. Do tego jeszcze dochodzą bóle głowy - dla mnie masakra.
Co do zachcianek to też jak jakiś smak mnie napadnie to MUSZĘ to zjeść i to zaraz 🤣🤣
jak ja Cie rozumiem...w sprawie dwulatka haha i w sprawie bólów głowy. codziennie mam, masakra jakasNieidealnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leze w szpitalu, mialam plamienia z krwia... Na usg jest zarodek, ciaza zywa, nie wiadomo jaka jest ich przyczyna
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka kciuki za Was! Musi być dobrze!
Ja co prawda nie mam czasu żeby się zdrzemnąć w dzień ale nie narzekam. Na razie nie jest źle. Mamy z dzieciakami wypracowany rytm i jakoś leci. Zobaczymy jak nabiorę gabarytów słonia czy będzie tak łatwo 😄Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny
-
Ja będę robiła prenatalne USG i PAPA. Specjalnie pojadę do Krakowa, dziewczyny na innym wątku poleciły mi gdzie zrobić. I kosztuje to 400 zł. Samo USG 250 zł.
Ja wiem że będę robiła wszytskie możliwe nieinwazyjne badania żeby dać dziecku możliwy najlepszy start gdyby było chore. Ale też mam wielką nadzieję że wszystko będzie prawidłowo a ja będę spokojniejszaWhite Innocent lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w drugiej ciąży, czy tylko ja w tej drugiej jestem jakaś spokojniejsza,
Czy tez tak macie? Przy pierwszej tak się stresowałam, wszystkie badania musiały być na tup top, a teraz taki luz jakiś 🤭🤣 nawet na te prenatalne nie wyczekuje tak jak wcześniej. Czy to po prostu ze mną coś nie tak? 😄
Wczoraj miałam wizytę wiec można mnie dopisać na 5 marca (choć doktorek powiedział, ze po prenatalnych pewnie skorygujemy datę). Dzieć zdrowy, ręce nogi są. Serducho bije. Mam nadzieje, ze będzie chłopak!
Nikodemka, odpoczywaj kochana i się nie stresuj! Będzie dobrze ❤️ -
Peggie wrote:Dziewczyny w drugiej ciąży, czy tylko ja w tej drugiej jestem jakaś spokojniejsza,
Czy tez tak macie? Przy pierwszej tak się stresowałam, wszystkie badania musiały być na tup top, a teraz taki luz jakiś 🤭🤣 nawet na te prenatalne nie wyczekuje tak jak wcześniej. Czy to po prostu ze mną coś nie tak? 😄
Wczoraj miałam wizytę wiec można mnie dopisać na 5 marca (choć doktorek powiedział, ze po prenatalnych pewnie skorygujemy datę). Dzieć zdrowy, ręce nogi są. Serducho bije. Mam nadzieje, ze będzie chłopak!
Nikodemka, odpoczywaj kochana i się nie stresuj! Będzie dobrze ❤️
Ja mam odwrotnie, w pierwszej luzik totalny a tutaj co chwile panika ;( -
Dzien dobry:p
Nie mam czasu za bardzo sie udzielac bo jestem w trakcie przeprowadzki, ale staram sie czytać na biezaco
Nikodemka, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
Peggie, ja sama nie wiem czy jestem spokojniejsza, trochę bardziej sie stresuje wizytami niz w pierwszej ciazy :p -
nick nieaktualnyNikodemka a było juz serduszko? No to leżeć, nic nie zrobisz wiecej. Moze krwiak sie oczyścił i bedzie dobrze!
U mnie tez odwrotnie z tym luzem, pierwsza i druga ciąża na luzie (pomijając badania prenatalne bo zawsze bylam świadoma istnienia wad genetycznych) a trzecia juz na lekkim stresie i wyczekiwaniu. Teraz staram sie nie panikować i mam nadzieje ze szybciej zleci niz poprzednia. -
Krwiak wykluczony... Na usg bylo czysto, zadnego sladu krwiaka. Serduszka jeszcze nie ma, troche mnie to martwi, ale lekarka twierdzi, ze ciaza jest mlodsza. Zarodek wielkoscia odpowiada 6 tc, wiec chyba jest ok, ale i tak wariuje...