Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAuricomka wrote:Ale wyraźne zdjęciu okruszka. Super,. Nikodema widocznie teraz potrzebujesz spania. To cię dzidziuś układa do snu
Majowa nadzieja a masz możliwość iść na zwolnienie? Jak pracujesz wlaboratorium to.mozw faktycznie to dobry pomysł?;
Ja coś dzisiaj nie mogłam spać jakieś głupoty okropne mi się śniły .teraz mam takie realistyczne sny -
Hej dziewczyny u mnie juz bez plamien dzis wteszcie i oby tak zostalo w czwartek wizyta a jutro mam wizyte u diabetologa w sprawie cukrzycy jakos przestalam sie martwic i mysle pozytywnie
Kazio14, Rusałka06, Katy, Nikodemka, Olalasz, Dorjana, KolendrA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaB - bardzo sie ciesze, ze nie masz juz tych niepokojacych plamien ❤️
Strasznie wolno leci mi czas od kiedy jestem w ciazy. Chce juz uslyszec to serduszko!Majowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa_nadzieja wrote:Dziewczyny nadrabiam zaległości cały czas. Też te prenatalne mnie zastanawiają bo i w 13 tyg i w 22 tyg mam zrobić. Ale będę Spokojniejsza. chociaż koszt mnie przeraża... Ja będę za pierwsze płacić 500 zł... u Was też takie ceny ?
O matko, skąd jesteś jeśli można spytać, bo ceny u Was kosmiczne U mnie 220zł za badanie I trymestru, ale chyba bez PAPP-A, ale się zastanawiam czy robić, chyba z niego zrezygnuje, samo USG powinno wystarczyć, jak myślicie? Jeśli obraz USG jest dobry, to chyba nie ma powodów robić test z krwi? W pierwszej ciąży miałam darmowe badanie, ale teraz pewnie będę musiała zapłacić.
Majowa_nadzieja, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Kurcze a taka aplikacja teraz sorawfzilammpokazuje że jestem w 9tygodniu ciąży teraz i w nawiasie (8+6). Już sama nie wiem
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Olalasz wrote:Ja tez się trochę w tym gubię. Moja aplikacja pokazuje mi 8+1, 9 tydzień. Czyli jestem w 8, czy w 9 tygodniu?
Mi też wolno leci czas ;)niecierpliwa jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 14:09
Olalasz lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Ale wyraźne zdjęciu okruszka. Super,. Nikodema widocznie teraz potrzebujesz spania. To cię dzidziuś układa do snu
Majowa nadzieja a masz możliwość iść na zwolnienie? Jak pracujesz wlaboratorium to.mozw faktycznie to dobry pomysł?;
Ja coś dzisiaj nie mogłam spać jakieś głupoty okropne mi się śniły .teraz mam takie realistyczne snysyllwia91, Auricomka lubią tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Peggie wrote:O matko, skąd jesteś jeśli można spytać, bo ceny u Was kosmiczne U mnie 220zł za badanie I trymestru, ale chyba bez PAPP-A, ale się zastanawiam czy robić, chyba z niego zrezygnuje, samo USG powinno wystarczyć, jak myślicie? Jeśli obraz USG jest dobry, to chyba nie ma powodów robić test z krwi? W pierwszej ciąży miałam darmowe badanie, ale teraz pewnie będę musiała zapłacić.
W Toruniu taki kosmos...16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
nick nieaktualny
-
Gratulacje serduszka Majowa_nadzieja;) Kurcze cena to faktycznie kosmos, u mnie raczej w okolicach 300zl, nawet udalo mi sie zrobic za 180, ale teraz bede robic gdzies indziej wiec pewnie więcej zaplace :p
Ja wlasnie nie wiem kiedy sie zapisac, po wizycie zobacze czy maluszek dalej mniejszy niz z OMMajowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny