MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ogromne gratulacje dla wszystkich Mam!!! Byłyście bardzo dzielne, zarówno te po cc jak i te, które urodziły sn. Kobiety to bohaterki, nie ma co!!!!!
Śliczne te Wasze maleństwa!!! Uwielbiam patrzeć na tę tabelę z wpisami: "rozpakowana", "rozpakowana".
U nas ciągle cisza, a ja tak chciałabym już...
Ani wiesiołek, ani seksy, ani spacery, ani chodzenie po schodach nie pomaga. Ani nawet zwyczajne tłumaczenie córce, że już czas przyjść na świat . Uparta i tyle...po matce (ja urodziłam się w 42 tc to czego oczekuje od dziecka). Jutro ktg, zobaczymy czy w ogóle są jakieś postępy.
Chyba na forum nikogo już nie będzie jak ja urodzę
konwalia83 -
Zaraz po tym jak napisalam wcześniejsza wiadomosc synek sie obudzil i nie spal do 3.30 w nocy..wczoraj na obiad byly buraki i dzieki temu caly oddzial mial nocke z glowy..
Takze manusie buraczki w pierwszej dobie to zly pomysl ja nie wiedziałam i mialam za swojeMalwinka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla dzielnych mam Duzo zdrowia dla maluszkow;) Inka synek przecudny,) A wlasnie wczoraj zastanawialam sie nad burakami czy mozna jesc przy karmieniu bo ja je uwielbiam. To juz mam odpowiedz...
Nataliad wspanialy maluszek ,)
Ja dzisiaj 3 dzien po terminie... Tego sie nie spodziewalam...Caly czas myslalam ze urodze przed terminem... Jestem umeczona bardzo mocno... Dzis w nocy nawiedzaly mnie skurcze ktore znow sie wyciszyly... Dzis o 16 mam ktg. i modle sie o jakas decyzje moze wywolywanie? 83konwalie... Nie martw sie ja tez mam takie wrazenie ze zostane ostatnia;) staram sie nastawiac pozytywnie ze sie samo zacznie ale chyba bez oksy i innych milych atrakcji sie nie obejdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 09:05
-
Aarizona wrote:Haha to chyba ja nastepna ustawiam sie w kolejce do tych ostatnich. Wlasnie czekam na ktg i potem badanie w szpitalu. Ale spokojnje to zwykla umówiona wizyta bo dzis tp. Ale czuje ze nic nie wskazuje na rychle narodziny.
To jestesmy razem. Daj znac jak po ktg. ja o 16 sie dowiem cos wiecej. Powodzenia,) -
Nie martwcie sie ja w niedziele rano bylam na ktg skurcze znikome choc lekarz powiedzial ze jestem gotowa i dzis wroce kazal duzo sie ruszac wiec powrot do domu spacer 40 min potem lezenie w wannie i znow spacer w sumie okolo 5km i 23 ecia rozwarcie na 4 cm i to cudne zdanie w ustach lekarza "gratulacje rodzimy"
klaudia.29, Malwinka, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Super Inka ;)dajesz nadzieje ze jednak sie zacznie samoistnie. Ja wlasnie z ktg wyszlam. Dalej cisza. jakies pojedyncze skurcze rozwarcie na 2cm. Jesli do niedzieli sie nic nie zacznie wywolujemy.... Wiec albo sie zacznie albo w niedziele mnoe na oddzial przujmuja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa, nataliad, inka- cudowne maleństwa! Są niesamowite! Jeszcze raz gratuluję kochane! Pozniej zaktualizuję listę bo teraz mała wisi przy cycu. Druga nocka za nami, o niebo lepsza od pierwszej. Wczoraj troche płakała bo i brzuszek i nowe otoczenie. A dzis spała od 23.30- 5. Za to ja wczoraj mialam kryzys. Przez cały dzień zjadłam tylko kanapke i serek wiejski. Od ketonalu w szpitalu podrazniłam żoładek i teraz bardzo boli. Do tego ból pleców przy każdym oddychaniu i rwąca rana. Płakałam nad serkiem bo wiedziałam że muszę mieć siłę dla małej i do karmienia, a przy każdej łyżeczce ciągneło mnie na wymioty. Nie mogłam nic przełknąć. Dziś mam nadzieję bedzie lepiej. Pozdrawiamy cieplutko i trzymamy mocno kciuki za resztę cioteczek
klaudia.29, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Ewa Leos cudowny,) super ze jestescie uuz w domku;)jeszcze raz wszystkiego dobrego;)
Nadii bedzie coraz lepiej;* organizm wroci do normy;* trzymam kciuki zeby jak najszybciej. Fajnie ze juz jestescie w domu
Moja corka dalej sie nie spieszy. Dzis 4 dzien po terminie. Jesli dalej nie zacznie sie samo to moja marcowa Wiktorka bedzie kwietniowa wszystko okaze sie w najblizszyh dniach... Boje sie wywolywania... bardzo... pozdrowienia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 07:23
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Noc kompletnie nieprzespana, ale nie z powodu synka. Po prostu nie mogłam zasnąć i tyle. Jak ja zazdroszczę karmienia piersią, przyznam, że ściąganie pokarmu jest uciążliwe i wiem, że będę musiała włączyć mm, bo nie wyrobię się, a jak będę chciała gdzieś z nim wyjść na dłużej, to muszę mieć przy sobie mleko.
Gratulacje mamusiom -
Cześć ciocie. Gratuluję naszym dzielnym mamusia. Ewcia Leos taki malutki. Odkąd mam swoje szczęście to inne dzieciaczki mnie jeszcze bardziej rozczulaja.
Mam do Was pytanie ( mamy dylemat z imieniem, a dokładnie z opisem imienia) chcieliśmy mu dac na imię Igor ale jak czytam znaczenie to masakra,- egocentryk, , po trupach do celu, nie otwarty do dziewczyn.....wierzycie w znaczenie imion, że wybierając je to tak jakbyśmy wybierali charakter?