MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sab simplex ponoć normalnie możesz w aptece (Polska wersja) kupić, no i w necie też. Też tutaj jest u nas na belly zakładka "bazarek" i dziewczyny się ogłaszają, że mają na sprzedaż.
Pytam czy podajecie, bo jeżeli dziecko boli brzuszek to wlasnie powinno się zaczynać od priobiotyku a potem np. espumisan, sab simplex.
Ja najpierw dawałam delicol ale jeszcze bardziej to brzuszek bolal. Teraz mu daje biogaje i o niebo lepiej...
Nadii to się powinno dawać te priobiotyki,bo to jest osłonka na jelitka .ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadii lepiej podawać dziecku osłonkę w kropelkach. Na razie nie kupię sab simplex, kupiłam kolzym który poleciła położna i wypróbuję. Jak nie pomoże to poproszę Cię żebyś mi wysłała.
Malwinka, sprawdziłam na wypisie ze szpitala Leosia. Mam napisane że podali mu wit. K. -
klaudia.29 wrote:Inka ja mam mnostwo takich piosenek ale to oczywiscie kwestia gustu co sie komu podoba;) Paula " Od dzis", Ziyo "Magiczne slowa", Kancelaria "Zabiore Cie wlasnie tam", Ania Wyszkoni "Czy ten Pan i Pani", to takie ktore pierwsze przyszly mi na mysl wszystkie sa cudne wg mnie i w temacie idealne;) Wpadlas na super pomysl Udanego swietowania ♡
Zabiore Ci wlasnie tam... kocham, kocham i jeszcze raz kochamklaudia.29 lubi tę wiadomość
-
coffee2 wrote:Moja przytyla na kazdy miesiac okolo 1 kg.
Mam pytanie co do wody... podajecie przegotowana o temp. ok. 40 stopni? Czy moze byc letnia?
Ja podaje ale nie zawsze chce. Przegotowana, ale nie wiem ile ma stopni...letnia, sprawdzam dając kilka kropel na nadgarstek. Czasami i też zimna dam jak jestem na spacerze i nie mam gdzie podgrzać.coffee2 lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o wit. K to ja podpisywalam zgode po porodzie na podanie jej domiesniowo- jednorazowo. Gdyby nie miala tak podanej to trzeba by bylo suplementowac tak jak wit. D.
Coffe2 a Twoja corka jest na samej piersi?
wiem ze to indywidualna predyspozycja kazdego dziecka ile przybiera. Mi mowili zeby na samej piersi wody nie podawac.
Malwinka "chce tu zostac" tez jest cudna ♡♡♡ -
nick nieaktualnyMam pytanie, czy u Waszych maleństw są jeszcze ślady po szczepieniu? Mój ma jeszcze na nóżce zaczerwienione z krostką ropną w środku. Jak się tego dotknie, to jest twarde. W piątek pokazywałam pediatrze, że może to mieć jakiś czas. Dziwne to.
Malwinka, kupowałaś ubranko na chrzest w kolorze białym? Jakoś nie chcę małego ubierać całego na biało, koszula tak, ale spodnie już nie. Na allegro widziałam fajne komplety - spodnie, koszula-body, muszka i np szelki. Nie chcę garnituru.coffee2 lubi tę wiadomość