MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas jest ślad po szczepieniu na prawej rączce. Nam lekarka mówiła od razu że może być i żeby nic z tym nie robić tylko obserwować. Ale u nas jest mały ślad bez ropy, bez niczego.. Wiem, że niektóre dzieci mają ropiejące i sączące się ślady. To tylko odczyn po szczepieniu, nic złego. U was też samo się zagoi.
-
nick nieaktualnyNadii, też mi się tak wydaje. Nie zauważyłam jak na razie nic niepokojącego. Czwarta noc z rzędu jak mały się budzi koło 5 na jedzonko. Normalnie super , oby tak dalej było
Od paru dni brzuch mnie bolał jak na okres, dziś właśnie dostałam . Ciekawe czy będę mieć takie bolesne jak przed ciążą. -
U nas nie ma zadnych Znakow po szczepieniu. Czuc na nozce zgrubienie ale nic nie widac. Dzis bylam ja zwazyc i jest super ! Przybrala 170g w 6 dni czyli wiecej niz minimum.
Ewa super ze maly tak dobrze spi,)Wiki tez ladnie spi i w dzien i w nocy,) i jesli tak jej zostanie to bedzie oznaczalo ze mam 2 podobne coreczki Jest juz tak rozkoszna -
Malwinka wrote:Klaudia tak na szybko mi jeszcze wpadła piosenka farby...chce tu zostać. Ja miałam na ślubie kindla-z kimś takim jak Ty.. . młode wilki też mają fajne piosenki.
Piasek-śniadanie do łóżka.
Zgadzam sie z Toba Malwinka... piekne te piosenki -
klaudia.29 wrote:Jesli chodzi o wit. K to ja podpisywalam zgode po porodzie na podanie jej domiesniowo- jednorazowo. Gdyby nie miala tak podanej to trzeba by bylo suplementowac tak jak wit. D.
Coffe2 a Twoja corka jest na samej piersi?
wiem ze to indywidualna predyspozycja kazdego dziecka ile przybiera. Mi mowili zeby na samej piersi wody nie podawac.
Malwinka "chce tu zostac" tez jest cudna ♡♡♡
-
ewa81 wrote:Mam pytanie, czy u Waszych maleństw są jeszcze ślady po szczepieniu? Mój ma jeszcze na nóżce zaczerwienione z krostką ropną w środku. Jak się tego dotknie, to jest twarde. W piątek pokazywałam pediatrze, że może to mieć jakiś czas. Dziwne to.
Malwinka, kupowałaś ubranko na chrzest w kolorze białym? Jakoś nie chcę małego ubierać całego na biało, koszula tak, ale spodnie już nie. Na allegro widziałam fajne komplety - spodnie, koszula-body, muszka i np szelki. Nie chcę garnituru.
moja ma na raczce po szpitalnej szczepionce. -
U nas nic nie widać po szczepieniu ( takie Tyci, tyci czerwone kropeczki, ale trzeba się przypatrzec).
Białego ubranka już prawie nikt nie zakłada na chrzest ( dziewczynki wiadomo, że bialutkie sukieneczki). Ja zamówiłam rozmiar 62, i jest w sam raz, jak na niego szyty, ale body małe i trzeba by było się nameczyc zakładając. To zamówiłam drugie 68, i te są fajne, troszkę wieksze. Ale nie wygląda Igorek jak flejta. Te 62 muszę odesłać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle czadowy zestawik! Bedzie przystojniacha z niego! Sweterek super się prezentuje do tego, ja bym nie zmieniała. I tak raczej będzie ciepło więc po kościele sciagniesz.
Moja królewna zasnela wczoraj o 21 i wstała o.... 6.30 mega głodna. Mamusia wyspana, aż głupio, choć w nocy wstawalam kilka razy sprawdzić czy oddycha..teraz się karmimy i chyba jeszcze jakaś drzemkacoffee2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja królewna zmienia ksywę na "śpiąca królewna"! Po porannym śniadanku przed 7 pospała do 10.30
Dopiero obudziło ją szczekanie psa bo siostra wpadła na kawę... Za to wczoraj w dzień pospała tylko dwa razy po 20 minut, chyba musiała odespać..
Ewa81 wczorajszy pokarm już przetrawiony więc się nie uleje. Chyba że dzisiaj źle się przyjmie czego oczywiście nie życzę. Nie stresuj się na zapas! -
nick nieaktualny
-
Kobietki, podobno dzieci tak maja ;)Moja wpycha cala piesc a pozniej ulewa i przez to zdarza sie, ze mocno ulewa a potem zaraz znowu mega glodna A te cmokanie to czasami sie smiejemy, ze taaakie pyszne raczki hehe
klaudia.29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarika też niedawno odkryła, że ma język i że potrafi wkładać rączki do buzi. Wygląda jakby była strasznie głodna choć ja wiem, że dopiero jadła. Wygląda jak mały kanibal. Taka nowa umiejętność. Ale może też już powolutku zaczynają swedzieć dziąsełka..
Malwinka spróbuj wysłac prośbę na fb do grupy. Można czasem poczytać o fajnych rzeczach, podpytać mamuśki, rozwiać wątpliwości.. Powinni przyjąć
-
Nadiii wrote:Marika też niedawno odkryła, że ma język i że potrafi wkładać rączki do buzi. Wygląda jakby była strasznie głodna choć ja wiem, że dopiero jadła. Wygląda jak mały kanibal. Taka nowa umiejętność. Ale może też już powolutku zaczynają swedzieć dziąsełka..
Malwinka spróbuj wysłac prośbę na fb do grupy. Można czasem poczytać o fajnych rzeczach, podpytać mamuśki, rozwiać wątpliwości.. Powinni przyjąć
A jak ta grupa się nazywa? Nawet nie wiem.