MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, można dołączyć? Tp wychodzi mi na 30 marca, więc już końcówka miesiąca. Jutro mam dopiero termin spodziewanej @, ale jestem już po jednej becie w 12 dpo (52). Jutro idę na drugą betę, a w poniedziałek mam wizytę u gina.
Poprzednia ciążą była pozamaciczna, więc trochę się boję powtórki... Ale jestem dobrej myśli.Fipsik, kark, MatyldaG, m@rtynka, Dziunka, jenny88, Tosia 1981, anuschka, Vaina, Fedra, coffee lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyGratuluję wszystkim nowym mamusiom, szczególnie Kate, nie udało Ci się na truskawkach czerwcowych, a tu proszę, czerwona wisienka lipcowa
Chloet, pokaż maluszka
Crispers, strasznie to smutne, szcególnie, że już tyle przeszłaś. Trzymaj się kochana, mam nadzieję, że jest ktoś przy Tobie i Cię mocno tuli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:01
kate55 lubi tę wiadomość
-
dziękuję :* Kark, no mam nadzieję, że się udało! Wciąż trochę nie wierzę
Crispers, strasznie mi przykrokark lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate trzymam kciuki aby wszystko było dobrze Badz dobrej mysli! Termin widze mamy bardzo podobny... Jesli chodzi o mnie to akurat zamknelismy rok staran. Zmagam sie z PCO, do tego hormony tarczycowe szaleja. Zbadalam przy tej becie progesteron i moim zdaniem jest troche za niski wiec umowilam sie na piatek do gin. Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej jestem pełna obaw...
Zaszlismy w ciaze w cyklu w ktorym zwykly ginekolog powiedzial ze juz nam nie pomoze i zostaje tylko klinika, przestalam mierzyc temperature, odstawilam wszystkie leki i witaminy i tak naprawde tylko jednego dnia cyklu byłyMarynia991 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Mnie teraz mniej, bo gorący okres przedslubny. Ślub 30 lioca
Oooo Cherry, u mnie tak samo! 30 lipca ślub, jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. A dzieciątko już w drodze mam nadzieję że taka nocna zabawa i chyba najbardziej męczący dzień dla par, nie zaszkodzi naszym maleństwomkark, Dziunka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTita spokojnie, to nie koncert, zawsze możesz chwilę usiąść, powiedzieć, że chcesz odpocząć i tyle U mnie w rodzinie 3 dziewczyny miały wesela w ciąży, każdy rozumiał jak musiały zwolnić i odpocząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 07:30
Cherry_Blossom, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej wszysykim.
Od samego rana dzis humor dopisuje. Moj 6 latek otworzyl wlasnie oczy, popatrzyl na mnie i spytal: Mamo, czy kura moze dostac zawalu? :p tego sie nie spodziewalam hyhy:p liczylam na cos w stylu: Ale sie wyspalem. Takie zaskoczenie:pCherry_Blossom, kark, Dziunka, Fedra, jenny88 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Tita92 wrote:Oooo Cherry, u mnie tak samo! 30 lipca ślub, jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. A dzieciątko już w drodze mam nadzieję że taka nocna zabawa i chyba najbardziej męczący dzień dla par, nie zaszkodzi naszym maleństwom
Ale też masz swój ślub?
Edit: widzę na suwaczku, że tak
Ale super
Też jestem rocznik 92 ale mam już 3 letnie dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 08:15
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry, mnie i tak nie pobiłaś - rocznik 90 i już 3cie dziecko
Ale ja tam się cieszę, niczego nie żałuję, gdybym mogła cofnąć czas wszystko zrobiłabym tak samo, bo dzieci to najwspanialsze co może człowieka spotkać
Kingulla, dobre Mi wczoraj córa oświadczyła, że chce mieć 3 dzieci, ale nie chce ich rodzić, bo to boli. Pytam jej skąd wie, bo jej nigdy nic takiego nie mówiłam, a ona na to "No przecież jak Kajtka rodziłaś to byłaś kilka dni w szpitalu, a do szpitala się jedzie tylko jak Cię coś boli"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 08:48
Cherry_Blossom, Dziunka lubią tę wiadomość
-
Dzieciaki sa bezbledne:D czasami nie mam odpowiedzi na teksty mojego syna:) bije mnie na glowe:p2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Hej dziewczyny dziś zauważyłam że tak niziutko na brzuchu, tak już sporo pod tym moim brzuchem spożywczym pojawiła się taka delikatna faldka minimalne wybrzuszenie, wcześniej tego nie było, to możliwe ze tak zaczyna rosnąć brzuszek?
-
nick nieaktualnyA ja mam teraz imprezę rodzinną i w sobotę i w niedzielę. O ile jak nic nie jem jest spoko, tak ostatnio jak coś zjem (szczególnie słodkiego) to mnie naciąga jak nie wiem i kurde nie mam pojęcia jak mam odmówić tortu urodzinowego i imieninowego
Powiedziałam wczoraj synkowi "Mam dzidziusia w brzuszku". On mi podniósł bluzkę, pokazał na brzuch i pyta "Tu?", ja mu na to, że tak, tu. A ten głuptas mi zrobił pierdziochy w brzuch Nie do końca się zrozumieliśmyjenny88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Matylda, macica rośnie, ale jeszcze na pewno nie jest taka duża, może Ci coś do góry wypchnęło Chociaż jak chcesz, to możesz udawać, że to dzidziuś
kark lubi tę wiadomość