MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nieśmiało się witam, beta 14 dpo 120. Jutro idę powtórzyć.
Mamy już synka z maja 2015, teraz staraliśmy się o rodzeństwo dla Niego i chyba się udało
termin wg OM to 27.03.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:52
MatyldaG, kark, anuschka, Vaina, sorriso, Tosia 1981, Dziunka, borsuk, chloet, Fedra, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Emilianel wrote:Jaaa mam, ale na 14:15, więc jeszcze trochę Jestem ten sam tydzień i dzień co ty Termin mam na 25 luty.
ooo, to Ty masz już całkiem niedługo Będę trzymała kciuki. mnie według belly wychodzi ten 25 luty, ale według gina 28 luty, wiec w porywach to nawet mogę przejść na marzec. A Ty już widziałaś serduszko? Ja jeszcze nie. Ostatnim razem się na nie nastawiłam i byłam potem rozczarowana. -
ja to wspolczuje abby jak wroci z urlopu zeby to nadrobic i uzupelnic
Magda86_0309, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Athia wrote:Ja mam dzisiaj na 15:50 ale siedze w pracy wiec jakos daje rade
co do tabelki moj email [email protected]
Ja w domu siedze na L-4, wiec nie umiem sobie miejsca znaleźć. Za Ciebie też trzymam kciukasy- za pięknie bijąceAthia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za wizyty czekam potem na wiesci i zdjecia maluchow
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Magda86_0309 wrote:ooo, to Ty masz już całkiem niedługo Będę trzymała kciuki. mnie według belly wychodzi ten 25 luty, ale według gina 28 luty, wiec w porywach to nawet mogę przejść na marzec. A Ty już widziałaś serduszko? Ja jeszcze nie. Ostatnim razem się na nie nastawiłam i byłam potem rozczarowana.
To podobnie do mnie, według OM termin 26 luty a według wielkości mojej żabki na 1 marcaMagda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja ostatnio paskudnie się czuje ostatnimi siłami obiady gotuje z wielkim gulem w gardle. W sobotę byliśmy na weselu i chyba cała energię tam zostawiłam. Jednak każda ciąża jest inna. W poprzedniej to śmiagałam jak by nigdy nic a teraz zombie dobrze ze w końcu słońce wyszło bo już w ogóle źle by było. Miałam mieć wizytę we wtorek ale nie mam jeszcze wyników z laboratorium. A tak bardzo chciałabym już zobaczyć tego szkrabika:)
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Witam nowe marcówki i nudnych ciąż życzę
mam takie pytanie czy boryka się któraś z Was z łojotokowym zapaleniem skóry ?
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
PetitQa wrote:Cześć dziewczyny, ja ostatnio paskudnie się czuje ostatnimi siłami obiady gotuje z wielkim gulem w gardle. W sobotę byliśmy na weselu i chyba cała energię tam zostawiłam. Jednak każda ciąża jest inna. W poprzedniej to śmiagałam jak by nigdy nic a teraz zombie dobrze ze w końcu słońce wyszło bo już w ogóle źle by było. Miałam mieć wizytę we wtorek ale nie mam jeszcze wyników z laboratorium. A tak bardzo chciałabym już zobaczyć tego szkrabika:)
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Witam nowe marcówki i nudnych ciąż życzę
mam takie pytanie czy boryka się któraś z Was z łojotokowym zapaleniem skóry ?
No widzisz, u mnie w 1 od początku problemy a teraz nic a nic
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja nie mam gmaila ale jak bedzie trzeba to zaloze:D2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Nie wiem jak z tymi terminami ale ja trzymam się tego z OM z córcia właśnie z OM wg gin miałam na 30.03 wg belly 2.04 a z Usg nawet na 7.04 urodziłam 01.04 wiec nie ma się co ciasno tej daty trzymać aha może to głupie ale ja od samego początku jakoś czułam ze 01.04 urodze nie wiem jakoś tak nawet mężowi dzień wcześniej mówiłam żeby nie jechał na wyjazd (przez noc miało go nie byc) i tak o północy dziesięć odeszły mi wody
-
Magda86_0309 wrote:Ja w domu siedze na L-4, wiec nie umiem sobie miejsca znaleźć. Za Ciebie też trzymam kciukasy- za pięknie bijące
serduszko widzieliśmy z narzeczonym na pierwszej wizycie teraz mam problemu z cukrem wiec trochę się niepokoje ta wizyta . Co do L4 tez lekarz chciał mi wypisać na 4 tygodnie ale dopiero zaczęłam prace i nie wzięłam . Co do terminu porodu to na usg wyszlo 3.03 a niby z Om wychodzi 28 luty. -
PetiQa fajnie tak w prima aprilis
z terminami na tym etapie to wiadomo ze roznie, ja pewnie z blizniakami to w ogole duzo wczesniej sie moge wypakowac ale na marcowkach mi dobrze ;p