MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobilabym Wam focie ale to jest tak nisko ze tylko na roxe by sie nadawalo
-
MatyldaG wrote:Hej dziewczyny dziś zauważyłam że tak niziutko na brzuchu, tak już sporo pod tym moim brzuchem spożywczym pojawiła się taka delikatna faldka minimalne wybrzuszenie, wcześniej tego nie było, to możliwe ze tak zaczyna rosnąć brzuszek?
MatyldaG lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Z tego co ostatnio Abby pisała to była na wakacjach. Może dalej odpoczywa : ))
Dziewczyny a co wy na to żeby zrobić tą tabelkę i tam wpisywać wizyty itd? Kiedyś już taki pomysł padł, ale potem jakoś już się nic o tym nie mówiłoAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyAnuschka, mamy złączenie jaźni
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FSqyg-VJDo5qHB6LhffWyfvx0_0-UAvsTJpJYi-rLpE/edit?usp=sharing
Co myślicie? Jak ktoś czegoś nie chce wpisywać to nie musi, ale przynajmniej każdy może sam, nie trzeba nikogo obraczać -
Kingulla wrote:Macie jakiś sprawdzony sposób na trądzik w ciąży? Strasznie mnie wysypało, zawsze miałam tendencję do wyprysków ale od dłuższego czasu używałam do mycia twarzy tylko szarego mydła i problem miałam z głowy, do czasu ciąży..
niestety, ten sam problem ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko nie wiem jak to zrobić sensownie... Bo mogę zrobić, że osoby, które mają gmaila po zalogowaniu będą mogły widzieć i edytować, ale to by wmuszało wszystkich do założenia tam konta. Ewentualnie mogę wam podać hasło do tego konta, ale trzeba by było się zawsze logować przed wejściem.
-
chyba mozna jakos zalozyc haslo do takiego arkusza i przy wlanczaniu go wpisywac? ewentualnie co myslicie o zamknietej grpie na fb?
Fipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda, tylko na grupę jest chyba za wcześnie. Poza tym na facebooku nie wiem jak taką tabelkę zrobić
Ok, to jeżeli opcja z tabelką byłaby akceptowalna to będę potrzebowała wasze maile Jak ktoś się boi reklam to można wysłać mi zaproszenie i napisać adres w prywatnej wiadomości.
Zaczekam do wieczora czy większość się zgadza i jutro będę z tym działać -
tylko na fb taka tabelka moglaby byc wklejana bez zabezpieczen ale moze rzeczywiscie na to przyjdzie czas
ja moge podac mojego maila wczoraj sobie akurat zalozylam do poczty na tel [email protected] -
nick nieaktualny
-
Magda86_0309 wrote:Czy któraś ma może też dzisiaj wizytę?
Ja dopiero o 18:00, ale już schizuję.
Ja mam dzisiaj na 15:50 ale siedze w pracy wiec jakos daje rade
co do tabelki moj email [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 11:02
Magda86_0309, chloet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny