MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKingulla, może być jakikolwiek mail, już sprawdzałam Więc jak masz pocztę na czymś innym to może być.
Ja jeszcze czekam, czy będzie więcej głosów za czy przeciw.
PetitQa, super data, wujek mojego M też jest z prima aprilisa i jest z niego taki wesołek i kawalarz, że mu strasznie pasuje ta data -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:No widzisz, u mnie w 1 od początku problemy a teraz nic a nic
Wiele dziewczyn opowiada, że jak pierwszą ciążę miały spokojną, to w drugiej masakra albo odwrotnie. Ciekawe, czy są takie szczęściary, które mają każdą ciążę nudną?... -
Magda86_0309 wrote:ooo, to Ty masz już całkiem niedługo Będę trzymała kciuki. mnie według belly wychodzi ten 25 luty, ale według gina 28 luty, wiec w porywach to nawet mogę przejść na marzec. A Ty już widziałaś serduszko? Ja jeszcze nie. Ostatnim razem się na nie nastawiłam i byłam potem rozczarowana.
Tak widzialam w 6t5d, dziś mam nadzieję zobaczyć znowu, już sie doczekać nie mogę
Ty pewnie też dzisiaj zobaczysz, coś niesamowitego!! Mimo, że prawie nic nie widziałam bo oczy pełne łezMagda86_0309 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w pierwszej mogłam góry przenosić, tydzień przed porodem pisałam próbną maturę, ale za to rzygałam okropnie i tylko to mnie ograniczało.
W drugiej od początku zmęczona, z brakiem sił, z omdleniami, ze skurczami, z porodem przedwczesnym. Ale przynajmniej tylko jeden heft byłMagda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynu biorące duphaston wiecie juz jak dlugo bedziecie go stosowac?
Na poniedzialkowej wizycie dostalam recepte tylko na dwa opakowania biore 2x1 wiec wystarczy mi na 20dni a nastepna wizyta dopiero 22 sierpnia. Zadzwonilam do gina bo myslalam ze moze mu sie pokrecilo ale stwierdzil ze branie do 10tc w zupelnosci wystarczy. Slyszlam ze powinno sie brac do 12tc troche sie wiec boje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:06
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Dziewczynu biorące duphaston wiecie juz jak dlugo bedziecie go stosowac?
Na poniedzialkowej wizycie dostalam recepte tylko na dwa opakowania biore 2x1 wiec wystarczy mi na 20dni a nastepna wizyta dopiero 22 sierpnia. Zadzwonilam do gina bo myslalam ze moze mu sie pokrecilo ale stwierdzil ze branie do 10tc w zupelnosci wystarczy. Slyszlam ze powinno sie brac do 12tc troche sie wiec boje...Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
kark wrote:Tita spokojnie, to nie koncert, zawsze możesz chwilę usiąść, powiedzieć, że chcesz odpocząć i tyle U mnie w rodzinie 3 dziewczyny miały wesela w ciąży, każdy rozumiał jak musiały zwolnić i odpocząć
Jak to z tą tabelką w końcu robimy? -
Kingulla wrote:Macie jakiś sprawdzony sposób na trądzik w ciąży? Strasznie mnie wysypało, zawsze miałam tendencję do wyprysków ale od dłuższego czasu używałam do mycia twarzy tylko szarego mydła i problem miałam z głowy, do czasu ciąży..
Ja miałam problem już wcześniej. Myje twarz mydłem z nanosrebrem do kupienia w aptece. Polecam też suplement Acnex tylko trzeba sprawdzić czy można brać w ciąży -
nick nieaktualny
-
Juz się wpisałam
Ja jestem miesiąc po ślubie, wiadomo lekko nie było ale da się nie przemęczać
ja 30 lipca będę na weselu więc gdzies tam mentalnie będę z Wami dziewczyny
Co do trądziku u mnie też straszny wysyp.. na razie niestety nie mam na to metody..po peelingu miałam niedawno straszne place i zaczerwienioną skórę, więc na razie używam tylko płyn micelarny i krem nawilżający czasem olejek arganowy.. a przed ślubem miałam taka piękną skórę włosy tez przechodzą kataklizm są matowe, szorstkie i bardzo wypadają..
Ja biorę duphaston ale na razie lekarz kazał mi brać do wizyty..jutro jest kolejna więc jak będę wiedziała więcej to dam znać. Z tego co czytałam o Duphastonie to niektórzy piszą że jest zalecany nawet do 18tc więc ja chyba zaufałabym lekarzowi. -
nie oceniajcie mojego pytania, ale gdzie ta tabelka? ;p ja chyba trochę ciemna jestem;p2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙