MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla wrote:nie oceniajcie mojego pytania, ale gdzie ta tabelka? ;p ja chyba trochę ciemna jestem;p
-
kark wrote:Zmieniłam na adresy mailowe, każdy kto nie podał adresu nie widzi jej
No, chyba, że wolicie, żebym wam podała hasło do tego maila, którego założyłam?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyOk, niech będzie
Co jakiś czas będę przypominać:
adres - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FSqyg-VJDo5qHB6LhffWyfvx0_0-UAvsTJpJYi-rLpE/edit?usp=sharing
Bez zalogowania się można tylko wyświetlać, chyba, że wolicie całkiem tabelkę ukryć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 15:52
-
borsuk wrote:MatyldaG chyba jakiś chochlik się wdarł w Twoją rubrykę w tabelce :*
-
borsuk wrote:Jak weszłam to w tam gdzie powinna być data porodu, to był jakiś link. Może już go nie ma.
borsuk lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:My nie piliśmy na własnym. Nie chciliśmy się spić bo po pierwsze nie wypada a po drugie chcieliśmy miec co fajnie wspominać. Do gości podchodziliśmy z własnymi już kieliszkami napełnionymi wodą. Chyba tylko z 2 osoby się skapły i siedziały cicho. U mnie i wśród znajomych i rodziny większośc właśnie tak robi na swoim że udaje
Tak właśnie mamy zamiar zrobićVaina lubi tę wiadomość
-
My się jeszcze wstrzymamy z mówieniem.Na razie wie bardzo mała liczba osób typu moja siostra i dwie przyjaciółki.Najbliższej rodzinie planujemy powiedzieć po wizycie lekarskiej jak juz bedzie wiadomo ze wszystko gra:)a moze zrobimy niespodzianke i na urodzinach córci powiemy 22 sierpnia dopiero.Zobaczymy jeszcze,napewno bedzie zaskoczenie niezłe dla niektórych;]
-
nick nieaktualny
-
Fipsik chyba musisz się zalogować wcześniej kark dala hasło na maila i wtedy możesz edytować :p
Fipsik lubi tę wiadomość
-
makasa wrote:kark a może wkleisz sobie pod swoimi suwaczkami link do tej tabelki?Każdy wtedy by wiedział gdzie szukac odnosnika,chyba ze macie jakis inny pomysł.
Ale chyba chodzi o to żeby było to tajne a nie każdy widział ten link? może jeszczw tam ma wpisać login i haslo?Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018