MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanuschka wrote:Wpiszę się do tabelki jak wrócę do domu.
Odebrałam wyniki i jest drukowany literami napisane TRombocytoza. Co to wgl jest?? Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...
Tak apropo na Duphaston w ulotce jest właśnie wymienione to jako objaw nieporządany...nie wiem czy bierzesz -
Papatka dzięki za szybką odpowiedź. Do lekarza idę w poniedziałek. Patrzyłam na wyniki z lutego, jak też mniej więcej na tym samym etapie ciąży miałam robione badania i te trombocyty już miałam na górnej granicy. Duphaston brałam przez dwa tygodnie, teraz mam zmieniony na tutejszy progesteron dowcipnie, który już tydzień użwam. Ciekawe co dowiem się w poniedziałek...
U Was też dziś taki upał? Duszno tak że nie ma czym oddychaćAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale szalejecie z tymi postami, nie dam rady Was nadrobić
Druga beta wynosi 148 !! Czyli po 48 h wzrosła o 182 %
My już powiedzieliśmy najbliższym Zaraz po pierwszej pozytywnej becie. W poprzedniej ciąży nie powiedzieliśmy nikomu, chcieliśmy poczekać parę tygodni. I jak już leżałam w szpitalu z cp, to strasznie mi było to wszystko tłumaczyć rodzicom. Także teraz postanowiliśmy o razu im powiedzieć. Nawet, jeśli będzie coś się działo źle - to sa dla nas najbliższe osoby i i tak by się o tym dowiedziały.MatyldaG, anuschka, Fedra, kark, chloet, Wonderwall, Mimi86, Tosia 1981, borsuk, Vaina, jenny88, coffee lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ale się rozpisałyście :)my korzystamy z pogody bo nie wiadomo jak długo jeszcze będzie powyżej 20 stopni chciałam się zarejestrować do lekarza, ale ani mnie ani dziecka, nie chcą nigdzie zapisać, chyba będę musiała gdzieś dalej szukać, bo w sumie innego wyjścia nie mam czuje się względnie (tyję/puchnę, nie wiem z jakiego powodu, bo jem normalnie, tabletek parę ominęłam i to może dlatego), cycki bolą, spać mi się chce i co jakiś czas pachwiny bolą. U mnie wie tylko partner i moi rodzice, pozostałym powiem na Boże Narodzenie, bo i tak mnie nie będą widzieć do tego czasu. Wcześniej się pochwaliłam, to później wmawiali mi choroby i mówili że to przeze mnie poroniłam:(.
Widziałam wcześniej dyskusję na temat sześciolatków i szkoły: moim zdaniem bardzo fajny pomysł, ale obecny program nauczania nie jest dostosowany dla wszystkich dzieci w wieku 6 lat. Moje dziecko, będzie szło do szkoły w wieku 5 lat do szkoły i nie robię z tego tragedii. -
Hej
Niechce zabierać Wam entuzjazmu w sprawie tabelki ale zawsze z czasem wychodzi jakis kwas
Wydaje mi sie że taka tabelka prowadzona przez dwie osoby i wklejana co jakis czas gdzie jest nick wiek województwo i termin porodu było by wystarczające
Ja mam złe doświadczenia z rozbudowanymi tabelkami itd wiec wybaczcie że tam nie wejdę i sie nie wpisze
A ja dzisiaj byłam na usg pojawił sie pęcherzyk ciążowy 6,5 mm kolejna wizyta 8 sierpnia mam nadzieje że już wszystko zobaczymy
Gratuluje kolejnych pozytywnych testów i bet oraz wizyt serduszkowychMatyldaG, chloet, Mimi86, Tosia 1981, Vaina, kark, jenny88, coffee lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra możesz wpisać tylko swój nick i termin porodu i województwo a resztę danych których nie chcesz zdradzać opuścić dziewczyny zrobiły ja na hasło wiec nie musisz podawać swojego maila ani nic
Fedra lubi tę wiadomość
-
to musi byc gmail? jak nie to podaje inny [email protected]maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Tita92 wrote:Tak właśnie mamy zamiar zrobić
Fedra lubi tę wiadomość
-
A ja przeciwnie na swoim weselu wypilam ogrom wodki z kazdym ale z emocji i tancow tak to ze mnie szybko chodzilo ze poprostu nie bylam pijana tylko taka w dobrym humorze ;p
Fedra lubi tę wiadomość