MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Dzień dobry
U mnie też jako tako objawów brak, za to od kilku dni mam zachciankę na taki zestaw: kanapka z pomidorem + 1-2 nektarynki
Zapisałam się na badania prenatalne na 29.08 (wg om 12t6d) i będę mieć prezent prawie na urodziny (1.09) Z dziewczynami na tych badaniach poznaliśmy wstępnie płeć, więc po cichutku liczę, że tutaj też uda się już coś zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:48
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Czesc dziewczyny....jestem na innym watku..w lutym poronilam. A teraz jestem w kolejnej upragnionej ciazy...ale jestem w pelnym strachu i dole...nie mam raczej nudnosci ani bolacych cyckow...nie rzygam... Od poczatku boli brzuch plecy z pachwinami na zmiane...moze teraz jest cout lepiej. Biote duphaston 3x1 magnez 3x1 folik witamine d w kroplach i euthyrox25.
20go lipca bylam u gina i serduszko +/- 80 i wedlug usg 5t5d 2 dni mniej niz z OM. wczoraj mialam usg kontrolne wedlug OM 6t4d serduszko bije +/-100 jedynie co powiedzial ze cos za malo jak na ten czas.....a ja juz schiza roku... Bedzie dobrze prawda??? Nadrobi co????? Boje sie kurde !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam
P.S
U nas wczoraj zaloztl karte ciazy termin na 16 marca !!!! Boze nie zabieraj nam groszka tym razem ! -
nick nieaktualny
-
Czytałam tez ze dzidziuś musi mieć przynajmniej 4,5 cm? Do prenatalnego?
-
Martusia u mnie jeden maluch w 6+2 miał 111 i lekarz mówił ze wszystko ładnie w normach. U Ciebie było jeszcze bardzo wcześnie pewnie stąd takie tętno
-
Nie chcialam wywolac paniki.... Ale lekarz tak mi powiedzial...skomentowal....wiec cholera ja juz mam goraczke glowy i dupy od wczoraj.... Masakra taki czas... Zwlaszcza ze juz raz sie nie udalo. Tlumacze sobie ze sie rozkreca bo pewnie tak wlasnie jest i kurde jak pojde za tydzien to bedzie bilo na calego !!!-!!!!!
-
Mi wczoraj lekarz powiedzial ze nie bada sie dopplerem serduszka przed 10tc bo mozna je uszkodzic i ze na nastepnej wizycie sprawdzimy. Dziwne bo mi sie wydawalomze w poprzednich ciazach wczesniej sluchalismy. Jak to jest u Was?
-
ja na pierwszej wizycie nie sluchalam pokazal mi tylko pikajace punkty i zmierzyl ilosc uderzen, wczoraj mi już wlaczyl na glos tez to mierzyl ale z tego wszystkiego zapomnialam zapytac ile dokladnie, powiedzial tylko ze wporzadku wszystko
-
Madera2000 wrote:Mi wczoraj lekarz powiedzial ze nie bada sie dopplerem serduszka przed 10tc bo mozna je uszkodzic i ze na nastepnej wizycie sprawdzimy. Dziwne bo mi sie wydawalomze w poprzednich ciazach wczesniej sluchalismy. Jak to jest u Was?
-
nick nieaktualnyanuschka wrote:Martusia przecież Abby napisała, że serduszko dopiero zaczyna bić i dopiero się rozkręca. Więc skąd ten strach? Ja w 5t3d widziałam tylko pecherzyk