MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Dzień dobry
U mnie też jako tako objawów brak, za to od kilku dni mam zachciankę na taki zestaw: kanapka z pomidorem + 1-2 nektarynki
Zapisałam się na badania prenatalne na 29.08 (wg om 12t6d) i będę mieć prezent prawie na urodziny (1.09)Z dziewczynami na tych badaniach poznaliśmy wstępnie płeć, więc po cichutku liczę, że tutaj też uda się już coś zobaczyć
i tym razem płeć poznam dopiero na polowkowym bo genetyczne mam 11+2
a do nikogo innego nie pójdę żeby mnie kroili!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:48
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Czesc dziewczyny....jestem na innym watku..w lutym poronilam. A teraz jestem w kolejnej upragnionej ciazy...ale jestem w pelnym strachu i dole...nie mam raczej nudnosci ani bolacych cyckow...nie rzygam... Od poczatku boli brzuch plecy z pachwinami na zmiane...moze teraz jest cout lepiej. Biote duphaston 3x1 magnez 3x1 folik witamine d w kroplach i euthyrox25.
20go lipca bylam u gina i serduszko +/- 80 i wedlug usg 5t5d 2 dni mniej niz z OM. wczoraj mialam usg kontrolne wedlug OM 6t4d serduszko bije +/-100 jedynie co powiedzial ze cos za malo jak na ten czas.....a ja juz schiza roku... Bedzie dobrze prawda??? Nadrobi co????? Boje sie kurde !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam
P.S
U nas wczoraj zaloztl karte ciazy termin na 16 marca !!!! Boze nie zabieraj nam groszka tym razem !staraj się nie martwić na zapas i nie martwić rzeczami na które nieasz wpływu. Ja będzie poniżej 100 na następnej wizycie to będzie czas na strach. Teraz głową do góry. Jak juz będziesz chciała byc na liście daj znać
-
nick nieaktualny
-
Czytałam tez ze dzidziuś musi mieć przynajmniej 4,5 cm? Do prenatalnego?
-
Martusia u mnie jeden maluch w 6+2 miał 111 i lekarz mówił ze wszystko ładnie w normach. U Ciebie było jeszcze bardzo wcześnie pewnie stąd takie tętno
-
Nie chcialam wywolac paniki.... Ale lekarz tak mi powiedzial...skomentowal....wiec cholera ja juz mam goraczke glowy i dupy od wczoraj.... Masakra taki czas... Zwlaszcza ze juz raz sie nie udalo. Tlumacze sobie ze sie rozkreca bo pewnie tak wlasnie jest i kurde jak pojde za tydzien to bedzie bilo na calego !!!-!!!!!
-
Mi wczoraj lekarz powiedzial ze nie bada sie dopplerem serduszka przed 10tc bo mozna je uszkodzic i ze na nastepnej wizycie sprawdzimy. Dziwne bo mi sie wydawalomze w poprzednich ciazach wczesniej sluchalismy. Jak to jest u Was?
-
ja na pierwszej wizycie nie sluchalam pokazal mi tylko pikajace punkty i zmierzyl ilosc uderzen, wczoraj mi już wlaczyl na glos tez to mierzyl ale z tego wszystkiego zapomnialam zapytac ile dokladnie, powiedzial tylko ze wporzadku wszystko
-
Madera2000 wrote:Mi wczoraj lekarz powiedzial ze nie bada sie dopplerem serduszka przed 10tc bo mozna je uszkodzic i ze na nastepnej wizycie sprawdzimy. Dziwne bo mi sie wydawalomze w poprzednich ciazach wczesniej sluchalismy. Jak to jest u Was?
-
nick nieaktualnyanuschka wrote:Martusia przecież Abby napisała, że serduszko dopiero zaczyna bić i dopiero się rozkręca. Więc skąd ten strach? Ja w 5t3d widziałam tylko pecherzyk
co ma być to będzie
musze jakoś wytrzymać