MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zaczelam lekko krwawic. Nie wiem czy szukac prywatnie jakiegos gina czy jechac do szpitala2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Ja powiedziałam zaraz po pierwszym usg czyli w 5 tc. I tak odczekałam jakimś cudem dwa tygodnie od pozytywnego testu. Ale na razie wiedzą moi rodzice, a od mojego powiemy może we wtorek po kolejnym usg i zobaczeniu serduszka. Oni byli na urlopie przez dwa tygodnie, a przez telefon nie chciałam TAKICH informacji przekazywać
kingus9103 lubi tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Dziewczyny zaczelam lekko krwawic. Nie wiem czy szukac prywatnie jakiegos gina czy jechac do szpitala
-
kingus9103 wrote:
Dziewczyny kiedy powiedziałyście bliskim o ciąży? Bo chciałbym powiedzieć rodzicom i dziadkom już w ten weekend - bo mieszkamy od siebie 150 km - i myślę czy nie za wcześnie? Kiedy wy powiedziałyście?
U mnie rodzice wiedzieli juz od pozytywnej bety, ale to dlatego ze byli wtajemniczeni w in vitro, babcia i bracia dowiedzieli się jak uslyszelismy serduszka no i dowiedzielismy sie ze blizniaki -
kingus9103 wrote:MatyldaG dzięki za podniesienie na duchu. Bo mi ginekolog powiedziała żeby mimo że wszystko idzie książowo to żebym poczekała z informacją do usg i serduszka i się trochę podłamałam ;p
-
Kingus my jeszcze nie powiedzieliśmy. Wie tylko siostra Tż. Rodzicom powiem 15 sierpnia bo wtedy będziemy w Polsce nie chcieliśmy wcześniej mówić bo dobrze wiemy jak ciężko im było poprzednim razem.Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Dziewczyny, czy Wy też odczuwacie brak motywacji do czegokolwiek?
Już nie mówię nawet o tym, że nie chce mi się pracować, ale nie chce mi się czytać książek (choć to kocham!), nie mam ochoty oglądać filmów / pójść do kina, nie bawią mnie zakupy. noż kurde, wtf. -
Witajcie, wczoraj byłam na wizycie i wszystko w porządku serduszko bije badania tez ok tylko bakterie mam w moczu dostałam urosept to są ziołowe tabletki i dużo mam pić.
A macie jakieś nie typowe objawy? Ja w pierwszej ciąży nie mogłam śpiewać strasznie fałszowałam a teraz zjadłam pomidora surowego w burrito pierwszy raz w życiu za to ogórek zielony strasznie mi śmierdzi.
My powiedzieliśmy najbliższej rodzinie w sumie mieliśmy zaczekać ale wyszło ze powiedzieliśmy tydzień temu z reszta mama od początku wiedziała nawet zaskoczyła mnie tekstem ( zaraz po tym jak test zrobilam) W ciąży jesteś? Ja trochę zglupialam i zaprzeczyłam a ona masz zapadniete oczy i wyglądasz jak byś byłaMatyldaG, Fedra, chloet, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
chloet wrote:Dziewczyny, czy Wy też odczuwacie brak motywacji do czegokolwiek?
Już nie mówię nawet o tym, że nie chce mi się pracować, ale nie chce mi się czytać książek (choć to kocham!), nie mam ochoty oglądać filmów / pójść do kina, nie bawią mnie zakupy. noż kurde, wtf.chloet, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Kingula przypomnij mi jeszcze ty nie mialas czasami wczoraj wizyty? bo jesli tak to moze po usg dopochwowym troche krwi sie pojawilo?
-
My rodzicom powiedzielismy w 5tc.
Tita - zycze Ci wspanialego dnia ! Zero stresu, wielu emocji I aby wszystko poszlo po Waszej mysli ja wychodzilam za maż 10 mcy temu, a dzis mija 7 lat jak jestesmy razem z tżTita92 lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
My jeszcze nie powiedzieliśmy. 5 sierpnia mamy wizyte, a potem przyjedziemy w rodzinne strony 14go więc sądzę że wtedy się podzielimy wiadomością trochę boję się reakcji mojego taty ale oby gen dziadka wziął górę nad genem ojca
kingus9103 lubi tę wiadomość
-
chloet jestem leniwa i bardzo powolna. Nie znam siebie takiej.
Ale filmy lubię oglądać, bo mogę leżeć i nic nie robić Z książkami mam problem i mnie to nie cieszy. Ale może się jeszcze wszystko zmieni
Kingusia mów Spraw i sobie i im radość
PetitQa cieszę sie, że u Was wszystko dobrze Ogórek śmierdzi? hihi Mnie przestała smakować kawa z lodami śmietankowymi Czego bym się NIGDY nie spodziewała.kingus9103 lubi tę wiadomość
-
Nasi najbliżsi też dowiedzieli się po teście. A już po usg to samo jakoś poszło i jest już sporo wtajemniczonych Nawet w pracy juz wiedza bo dostałam zwolnienie i musiałam chcąc nie chcąc szefa powiadomic. Ja mam taki dziwny objaw że jak mam na coś chęć i to zjem to potem już się nie mogę na to patrzeć i w sumie to już mało dań mi zostało do zjedzenia Najgorzej się czuję wieczorami wczoraj kolacja dzidzi nie posmakowala i wszystko wyladowalo w kibelku Do tego jakos dziwnie mnie ciagnelo podbrzusze wczoraj jakby ktoś igle przyciągał po obu stronach.
Gratuluję wczorajszych w idoczkow na usgTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g