MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, słyszałyscie już serduszko maluszka? byłam w czawrtek u gin , za trzy tyg mam nastepna wizytę, zapytałam czy wtedy posłucham serduszka, ale zaprzeczyła twierdzac, ze w tak wczesniej ciazy nie włacza tej całej aparatury, abym mogła posłuchac ciaży... Zgłupiałam w pewnym momencie, jak to u Was było?
-
Dziękuję Wam bardzo :*
My w tym roku mamy 8 rocznicę związku, więc to tak trochę przechodzony związek. Ale tak to jest z pierwszymi, licealnymi miłościami czas pojsc naprzód i ślub to dobry krok. A jeszcze do tego Dzidzia. Kosmos jestem mega szczęśliwa -
Super, czyli jednak mogę nie być egositką !
Ja ogolnie też mam lenia - ojjj mammmm ;///
I te zachcianki - jak nie kebab to wczoraj burger ! - aleeee nie mogę patrzeć nawet na slodkie, gdzie czekolada przed ciążą to moje drugie imię ;p
Od dziś mam okropne mdłości i ten ohydny posmak w ustach... bleeee.! -
margerit@ wrote:dziewczyny, słyszałyscie już serduszko maluszka? byłam w czawrtek u gin , za trzy tyg mam nastepna wizytę, zapytałam czy wtedy posłucham serduszka, ale zaprzeczyła twierdzac, ze w tak wczesniej ciazy nie włacza tej całej aparatury, abym mogła posłuchac ciaży... Zgłupiałam w pewnym momencie, jak to u Was było?
Mi tez lekarz powiedzial ze sie nie slucha dopplerem przed 10tc bo mozna uszkodzic malenkie serduszko ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:46
-
julllla wrote:Dziewczyny czy któraś z Was brała monural na stan zapalny pęcherza ? Mam dużo bakterii i leukocyty "luźno w polu widzenia " i gin powiedziała ze trzeba wziąć ten antybiotyk Nie jestem przekonana
Wiec jesli lekarz każe to trzeba wziaść...julllla lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Madera2000 wrote:Mi tez lekarz powiedzial ze sie nie slucha dopplerem przed 10tc bo mozna uszkodzic malenkie serduszko ❤️
Madera2000 lubi tę wiadomość
-
margerit@ wrote:aaa rozumiem, bo mi tak w sumie nie wyjasniła, stwierdziła, ze skoro widziałam na usg , że cos jest i ze ona jak mowi ze jest serduszko to jest, abym uwierzyła no dobrze, to poczekam jeszcze pare tygodni , dzieki Madera
ja też nie słuchałam bicia serca, w sumie nawet lekarka mi nie zaproponowała - pokazała pikającą kropkę i tyle -
Ja po wizycie. Pęcherzyk ciążowy jest widoczny. Dostałam skierowanie na badania standardowe. Kolejną wizytę mam 19 sierpnia ale już u lekarza, u którego chcę prowadzić ciążę. Teraz poszłam "na szybko" żeby potwierdzić ciążę. Ale już sam pęcherzyk dał mi ogrom radości
chloet, Pati569, MatyldaG, kingus9103, borsuk, jenny88, anuschka, Tosia 1981, Fedra, Mimi86, sunset06 lubią tę wiadomość
-
super blekitna rosnijcie zdrowo
ja pierwszy raz tez nie sluchalam serduszka, w 9 tygodniu juz mi puscil na chwilke oba serduchaborsuk lubi tę wiadomość
-
kingus9103 wrote:Dziewczyny kiedy powiedziałyście bliskim o ciąży? Bo chciałbym powiedzieć rodzicom i dziadkom już w ten weekend - bo mieszkamy od siebie 150 km - i myślę czy nie za wcześnie? Kiedy wy powiedziałyście?
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Właśnie wróciłam z usg. Lekarz nie daje mi szans. Jest jeszcze gorzej, niż tydzień temu. Pęcherzyk ciążowy nie ma w ogóle napięcia, w środku coś jest ale niezbyt przypomina to zarodek, nie widać akcji serca. Kazał przyjść jeszcze w poniedziałek lub środę (ze względu na to, że bhcg jest dość wysokie co świadczy o ciąży)zobaczyć czy coś się zmieni i ewentualnie będziemy podejmować decyzję o czyszczeniu. Koniec radości ..2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Kingulla przykro mi chcialabym żeby w poniedzialek się okazalo że jednak jest szansa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kingulla ;( Ja jeszcze potrzymam kciuki. Mi lekarz powiedzial ze serduszko zaczyna byc widoczne od 6+3 jak jest wczesniej to dobrze ale jesli sie pozniej pojawi to tez jest wszystko w porządku. Moja znajoma byla ulekarza w 8 tyg i mimo ze nie bylo serduszka nie kazał jej sie jeszcze przejmowac. Takze moze jest jeszcze szansa. :*Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Kingulla przykro mi ale warto mieć nadzieję do samego końca..ja w Was wierzę trzymam kciuki
Tita i chyba Cherry jeszcze jutro bierze ślub..życzę Wam żeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłyście No i fantastycznego samopoczucia i dużo siły
Ja swój miałam prawie 2 m-ce temu..było cudownie! A teraz jest jeszcze fajniej Powodzenia!
Chloet niestety ja też mam lenia...nie chce mi się dosłownie nic..a najgorsze że nawet nie mam na to siły..
My rodzicom powiedzieliśmy po pierwszym USG mój mąż był tak szczęśliwy że jak już się dowiedział to najchętniej wykrzyczałby przez megafon także fama już się niesie..Tita92 lubi tę wiadomość