MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny lista jest gotowa na stronie 40. Jak Abby będzie to napiszę jej żeby edytowała pierwszy post... Dopisałam też z tabelki terminy naszych wizyt. Wiem, że nie ma tam nas za dużo, więc jeżeli kogoś jeszcze wpisać to dajcie znać.
Tak jak Dziunka pisała, ostatnie liczby w linku to numery strony. Wystarczy zamiast 185 wpisać 40 i jest
kingus9103, sunset06 i Marpati podajcie swoje tp to Was wpiszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 17:55
MatyldaG, Englein, Dziunka lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Moja mama urodziła troje i ani jednego rozstępu, ja urodziłam jedno i mam cały brzuch, pupę i piersi w rozstępach. Może te geny mam po ojcu, ale on w ciąży jeszcze nie był więc się nie dowiem:P hhyhy:P
Englein, MatyldaG, Mimi86, Dziunka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Moja mama po 3 ciazach tez nic nie ma.
Pomalu sie martwilam,czy nie mam za malo objawow, bo tylko krzyz mnie boli i piersi (ktore w ciagu dnia tylko bola ale nie sa napiete i nabrzmiale)...to od poniedzialku zaczely mnie meczyc mdlosci. Wczoraj bylo lzej a dzis znowu mnie mdli jak....chyba wolalabym juz wymioty...zaczelam jesc banana i odrzucilo mnie. Ja w ogole od paru dni mniej jem, i to bardziej z musu. A juz myslalalam,ze pojde w slady mamy, ktora nie miala żadnych objawow a porod to 2 bole parte, pol godziny i dziecko na swiecie.ech -
anuschka wrote:Dziewczyny lista jest gotowa na stronie 40. Jak Abby będzie to napiszę jej żeby edytowała pierwszy post... Dopisałam też z tabelki terminy naszych wizyt. Wiem, że nie ma tam nas za dużo, więc jeżeli kogoś jeszcze wpisać to dajcie znać.
Tak jak Dziunka pisała, ostatnie liczby w linku to numery strony. Wystarczy zamiast 185 wpisać 40 i jest
kingus9103, sunset06 i Marpati podajcie swoje tp to Was wpiszę.
Poprosze o zmiane tp, wg usg przesunelo mi sie na 13.03anuschka lubi tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Moja mama urodziła troje i ani jednego rozstępu, ja urodziłam jedno i mam cały brzuch, pupę i piersi w rozstępach. Może te geny mam po ojcu, ale on w ciąży jeszcze nie był więc się nie dowiem:P hhyhy:P
borsuk lubi tę wiadomość
-
Kingulla wspaniała wiadomość, trzymam kciuki nieustannie &&&
Tita92 wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Gratuluję :*
Co do smarowania to ja od zawsze po kąpieli sie smaruje balsamami, musze bo inaczej bym nie wytrzymala heh tak sie przyzwyczailam, jutro musze isc po jakis bezzapachowy bo ten co mam to mnie o mdlosci przyprawia
a co do badan prenatalnych to ja tez dostane skierowanie na nie na nastepnej wizycie ale jest problem panie w rejestracji policzyly i wpisaly mnie na jedyny wolny termin (do tej dr co chcialam) na 13 sierpnia. W domu policzylam i bedzie to dopiero 10t5d a niby robi sie od 11tyg
Dzwonilam tam ale laski w rej sie upieraja sie ze jest ok. boje sie ze dzidza bedzie za mala na badanieTita92 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:Kingulla wspaniała wiadomość, trzymam kciuki nieustannie &&&
Tita92 wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Gratuluję :*
Co do smarowania to ja od zawsze po kąpieli sie smaruje balsamami, musze bo inaczej bym nie wytrzymala heh tak sie przyzwyczailam, jutro musze isc po jakis bezzapachowy bo ten co mam to mnie o mdlosci przyprawia
a co do badan prenatalnych to ja tez dostane skierowanie na nie na nastepnej wizycie ale jest problem panie w rejestracji policzyly i wpisaly mnie na jedyny wolny termin (do tej dr co chcialam) na 13 sierpnia. W domu policzylam i bedzie to dopiero 10t5d a niby robi sie od 11tyg
Dzwonilam tam ale laski w rej sie upieraja sie ze jest ok. boje sie ze dzidza bedzie za mala na badanie2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Mimi jak bedzie za mała to mysle ze Ci je przesuna poprostu, ja sie zastanawiam znowu czy nie mam za pozno bo bede je miec 12+5 lub 13+1 ale niby lekarz mi wyliczyl ze moge zrobic od 16go sierpnia do 5 wrzesnia
-
Na prenatalne zapisywał mnie TŻ, nie ogarniam jeszcze języka na tyle żeby dokładnie się umówić i Pani mu ustaliła termin na 14t5d. Mówię mu, że nie że to za późno bo robią tylko do 14. Pani twardo przystawała przy swoim. TŻ mówi że to już będzie 15tydzień, a ona się upierała że nie że będę w 14 (tzn tak się mówi, a tak naprawdę będzie to 13 i kilka dni. Tak mu tłumaczyła) Dzwonił do niej chyba z 4 razy, wysyłałam mu nawet screeny z belly. W końcu policzyła to sobie jeszcze raz i powiedziała że nie ma szybszych terminów, a ten faktycznie za późno... on tylko po rozmowie stwierdził że i tak nie ogrania tych tygodni.Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
in vitro mialam w Krakowie w Macierzyństwie, jeszcze chodze tam do lekarza ktory mnie prowadzil, tak planuje dopoki mi nie odstawi leków. A tak poza tym chodze do gina u mnie w miescie, u niego docelowo chce ta ciaze prowadzic i u niego tez robie prenatalne
-
anuschka wrote:Na prenatalne zapisywał mnie TŻ, nie ogarniam jeszcze języka na tyle żeby dokładnie się umówić i Pani mu ustaliła termin na 14t5d. Mówię mu, że nie że to za późno bo robią tylko do 14. Pani twardo przystawała przy swoim. TŻ mówi że to już będzie 15tydzień, a ona się upierała że nie że będę w 14 (tzn tak się mówi, a tak naprawdę będzie to 13 i kilka dni. Tak mu tłumaczyła) Dzwonił do niej chyba z 4 razy, wysyłałam mu nawet screeny z belly. W końcu policzyła to sobie jeszcze raz i powiedziała że nie ma szybszych terminów, a ten faktycznie za późno... on tylko po rozmowie stwierdził że i tak nie ogrania tych tygodni.
-
MatyldaG wrote:in vitro mialam w Krakowie w Macierzyństwie, jeszcze chodze tam do lekarza ktory mnie prowadzil, tak planuje dopoki mi nie odstawi leków. A tak poza tym chodze do gina u mnie w miescie, u niego docelowo chce ta ciaze prowadzic i u niego tez robie prenatalne
ja sie leczylam w provicie a po pierwszej procedurze przenioslamm sie do Gyncentrum i pooki co tam chodze bo do 12 tyg mam wizyty za darmo. potem sie przeniose a szkoda mi troche bo fajna lekarka mnie prowadzi - z tymm ze ona nie pracuje w zadnym szpitalu, a ja chcialbym rodzic w bytomiu.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:a z jakiego miasta jestes? jak nie chcesz nie odpowiadaj
ja sie leczylam w provicie a po pierwszej procedurze przenioslamm sie do Gyncentrum i pooki co tam chodze bo do 12 tyg mam wizyty za darmo. potem sie przeniose a szkoda mi troche bo fajna lekarka mnie prowadzi - z tymm ze ona nie pracuje w zadnym szpitalu, a ja chcialbym rodzic w bytomiu.Mimi86 lubi tę wiadomość