MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Crisperss wrote:Matylda jak ma się zgagę w ciąży to dzieciaczki będą miały bujne czupryny po urodzeniu
Fikołki są superja widzialam tylko jak jeden dzidziolek sie ruszal caly i machal rekami i nogami
-
a od kiedy zaczynaja juz badac przez brzuch? chcialam zeby maz wkoncu zobaczyl maluchy bo przy dowcipnym jeszcze lekarz go nie zaprasza
-
Ja ostatnio jak miałam usg (to był początek 9 tc) to moj lekarz stwierdzil, ze sprobujemy najpierw przez brzuch no i udało sie zobaczyc malucha
Fajne uczucie
MatyldaG moj mąż pcha się do kazdego usg, wątpie zeby jakiś lekarz go powstrzymałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:17
Vaina, MatyldaG, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
MatyldaG wrote:a od kiedy zaczynaja juz badac przez brzuch? chcialam zeby maz wkoncu zobaczyl maluchy bo przy dowcipnym jeszcze lekarz go nie zaprasza
Mój stoi zawsze za mną za fotelem to kuka na ekran, ale niczego z przodu nie widzi. Fajnie jak lekarze mają też miejsce dla taty lub innych osób do oglądania USG.
Jej, teraz codziennie mam mdłości jak wstanę z łóżka i pomyślę o śniadaniu. Okropne a ile się namęczmymy uff..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:21
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Robione tydzień temu, 2,01 cmMąż powiedział, że widać, że chłop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:28
MatyldaG, milagro, Vaina, Magdzia88, kr0pka, borsuk, chloet, Tosia 1981, AnnaE., Dziunka, Athia, Mimi86, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Czekam właśnie na to pierwsze usg przez brzuch to wtedy zawołam męża bo on siedzi w pokoiku obok słyszy wszystko ale nic nie widzi
A jak mi raz puścił serducha to go akurat nie było
Teraz będę mieć wizytę chyba 11+4 to może juz będzie szansa.
Vaina to tak wysoko jest dzidziuś mi się ciągle wydaje ze tak nisko siedząVaina lubi tę wiadomość
-
No i na prenatalnych obowiązkowo musi widzieć
Vaina lubi tę wiadomość
-
Ja sobie tego wizualnie w ogóle nie mogę wyobrazić gdzie one sa w tym moim brzuchu
-
Mój mąż ma to samo najlepiej by dwóch synów chciał (a ja mam takie przeczucie ze tak będzie
) tylko wszyscy mu dokuczają ze będą dwie dziewczynki (ja też) i żeby pokój na różowo malował :p a on się krzywi mieszka ze mną z teściowa moja i pies to tez dziewczynka wiec byłoby 5 bab i on jeden hehe
Vaina, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Mój zawsze córkę chciał, teraz też uważa, że będzie córka a ja coś czuję, że wręcz przeciwnie, no ale zobaczymy
K. też był ze mną na pierwszym USG, mimo tego, że dowcipne. Co prawda lekarz najpierw pokazał mnie a K. siedział za zasłoną ale za chwile go zawołał, zapytał czy też chce zobaczyć i przyszedł tak rozpromieniony i ucieszony, że aż mi się ryczeć chciało :pMimi86 lubi tę wiadomość
-
już po dzisiejszej wizycie
..tak bardzo się bałam,że coś będzie nie tak , ale dzidzia zdrowa - po wielkim krwiaku ani śladu ( wchłonął się )
..wiercipięta maleńka
CRL 3,91 cm
11 tc ( 10tc+4d)
na zdjęciu widać pępowinkę i nawet chudziutką nunę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:07
milagro, Balladyna, PetitQa, m@rtynka, kr0pka, borsuk, chloet, Vaina, Magdzia88, MatyldaG, anuschka, Klarcia, Tosia 1981, 00Kamila91, AnnaE., Dziunka, Kasiula02, Athia, misia_, Mimi86, jenny88, Englein lubią tę wiadomość