MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję dzisiejszych wizyt. Aż serce się raduje jak się czyta takie dobre wiadomości
Oby tak dalej.
Dziunka ja też się tego acetonu bojęnie wiem czy szkodzi czy nie,ale zrobiłam sobie przerwę z hybrydami. Na dobre wyszło moim paznokciom bo przez dwa lata robiłam non stop.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja robię sobie sama hybrydy i zauważyłam, że odkąd zaszłam w ciążę ciężko mi się trzymają. Moment i odpadają. Może mam bardziej tłusta płytkę paznokcia.
Co do spodni też się zastanawiam czy kupić ciążowe czy jeszcze tylko większe. Mąż mówi, że ciążowe żeby napewno mnie nic nigdzie nie uciskalo. Drugą ciążę mój mąż przeżywa bardziej
-
Cześć wybaczcie moja chwilowa nieobecność ale ciągle jakieś komplikacje. Cały czas na walczę z cukrem na razie kontrolowanie dieta ale pani diabetolog powiedziała że insuliny nie unikne i prędzej czy później trzeba będzie ją włączyć co niestety mnie przeraża do tego przypaletalo się jakieś zapalenie. A wczoraj cały dzień mialam skurcze ale jakoś w pracy wytrzymałam a wieczorem pojawiło się dość intensywne plamienie więc wystraszylam pojechałam na IP lekarz świetny dokładnie mnie zbadał i stwierdził że wszystko ok bo macica się rozciąga dla pewności zrobił usg i puścił na chwilę ❤ ( to był najcudowniejszym moment).
Z nowego usg dzidzia tydzień starsza więc wychodzi ze 26 luty ale zostanę w tym wątku. Dzidzia ma 4.20 cm Serduszko biło 170 lekarz zrobił pomiary przed prenatalneymi i mówił że jest ok kość nosowa na swoim miejscu. Trochę się rozpisałem. Po tej wczorajszej przygodzie dziś idę do ogolnego lekarza po l4. Niestety mój ginekolog na urlopie wizyta za 2 tygodnie.
A oto mój maluszek http://iv.pl/images/90887548784996536029_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:08
MatyldaG, milagro, kr0pka, Tosia 1981, Vaina, Angie 232, m@rtynka, Dziunka, Madera2000, chloet, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Athia piękne informacje
i śliczny maluch
Ja wczoraj wieczorem kichnelam leżąc na łóżku i tak mnie brzuch zabolal ze aż musiałam rozmasowac żeby przeszłoaż tak by mi się macica rozszerzala ze tak boli przy jakimś skurczu?
Co do spodni toczyła najpierw kupie sobie jakieś leginsy ciążowe a później spodnieAthia lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Athia piękne informacje
i śliczny maluch
Ja wczoraj wieczorem kichnelam leżąc na łóżku i tak mnie brzuch zabolal ze aż musiałam rozmasowac żeby przeszłoaż tak by mi się macica rozszerzala ze tak boli przy jakimś skurczu?
Co do spodni toczyła najpierw kupie sobie jakieś leginsy ciążowe a później spodnie
Też tak mam, to najprawdopodobniej wiązadła macicy, ja już się nauczyłam że jak kicham to zginam się w pół i wtedy nie boli...
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizytMatyldaG, Athia lubią tę wiadomość
izu2016 -
Hej dziewczyny!
Kurcze dziś w nocy obudzilam sie na siusiu o 3 i do 6 przewalanko..w międzyczasie musiałam cos zjeść..a teraz ledwo przelykam śniadanie..za dlugo przetrzymalam i wszystko staje mi gardle
Blekitna u mnie wogole lakier sie nie przyjmowal..z tym ze kupilam innej firmy..ale ze ja to jaod razu wzielam to do siebie i zaczelam dopytywac doswiadczone kolezanki czy czasem nie zaszkodze dzidzi
Athia slodkie to Twoje maleństwoSuper ze wszystko ok
Matylda ja te psikam w polzgieciu.. -
No to niech będzie pierwsze zdjęcie w sieci...
http://iv.pl/images/18460154421840734058.jpgMatyldaG, Magdzia88, milagro, Vaina, anuschka, borsuk, Dziunka, kr0pka, Marynia991, m@rtynka, Balladyna, chloet, Tosia 1981, AnnaE., Athia, Mimi86, jenny88, Englein lubią tę wiadomość
-
Crisperss - kurcze czyli moje maleństwo też musi mniej więcej tak wyglądać, u mnie dziś 9t1d więc tylko jeden dzień różnicy między nami. nie mogę się doczekać drugiego usg w przyszłym tygodniu, już chcę zobaczyć
ostatnim razem to prawie nic nie widziałam..Dominik
-
uwielbiam oglądac wasze zdjecia z wizyt
)
micha sie sama cieszy
ja mam dzis niemiłosierną zgagea wczoraj wieczorem bylo mi tak nie dobrze ze lezalam prktycznie bez ruchu bo nawet obrot glowy powodowal wymioty ehhh
Przyszly mi tez te krople imbifem nie moge zniesc ich smaku, dzis wypilam rano z woda jescze przed wstaniem i zwrocilam w lazience cool.
Dzis ogladam leginsy na allegro nie ma jakiegos super wyboru chcialabym najzwyklejsze kryjace czarne, ktoras moze poleci jakis sklep interenetowy?