MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania Ruda przykro mi
(
-
Ania Ruda wrote:Dziewczyny, ja sie żegnam. W piatek w wydzielinie pojawiła sie krew, wylądowałam w szpitalu. Dwa razy usg, dwie jednakowe opinie: martwy zarodek, 9|7tc. Wczoraj dostałam tabletki, dzis czekam na zabieg.... Życzę Wam zeby żadna z Was nie musiała przechodzić takiego horroru...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
blekitna wrote:Ja się uczę swojej diety na nowo. Wczoraj się objadłam sałatką z majonezem, a teraz widzę, że nie powinnam jeść majonezu. Start z podejrzeniem cukrzycy ciążowej jest ciężki. Każdy produkt ogląda się 100 razy.
Wiem jak to jest u mnie wykryto cukrzycę ciążowa bardzo wcześnie od 3 tygodni jestem na diecie i nie jest łatwo wszystko trzeba sprawdzać pilnować i odmawiać sobie sporej ilości rzeczy. U niestety dieta nie pomogła i przy śniadaniu obojętnie co bym zjadla cukier skakał więc dostałam insulinę moja diabetolog i tak mówiła że to nie uniknione i dieta opóźnia tylko czas jej włączenia
-
Magdzia88 wrote:Dziewczyny myslicie ze infekcja gardla..piecze i jest dosyc zaczerwoenione ...moze zaszkodzic malcowi??? Dzis sobota...jak juz w pon wybiore sie do lekarza....a gardlo z coraz bardziej czerwone... Kupilam takie tabletki do ssania dla kobiet w ciazy... Ale co one moga
Englein lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Ania Ruda wrote:Dziewczyny, ja sie żegnam. W piatek w wydzielinie pojawiła sie krew, wylądowałam w szpitalu. Dwa razy usg, dwie jednakowe opinie: martwy zarodek, 9|7tc. Wczoraj dostałam tabletki, dzis czekam na zabieg.... Życzę Wam zeby żadna z Was nie musiała przechodzić takiego horroru...
Tak mi przykro trzymaj się -
Ania Ruda wrote:Dziewczyny, ja sie żegnam. W piatek w wydzielinie pojawiła sie krew, wylądowałam w szpitalu. Dwa razy usg, dwie jednakowe opinie: martwy zarodek, 9|7tc. Wczoraj dostałam tabletki, dzis czekam na zabieg.... Życzę Wam zeby żadna z Was nie musiała przechodzić takiego horroru...
-
Athia wrote:Wiem jak to jest u mnie wykryto cukrzycę ciążowa bardzo wcześnie od 3 tygodni jestem na diecie i nie jest łatwo wszystko trzeba sprawdzać pilnować i odmawiać sobie sporej ilości rzeczy. U niestety dieta nie pomogła i przy śniadaniu obojętnie co bym zjadla cukier skakał więc dostałam insulinę moja diabetolog i tak mówiła że to nie uniknione i dieta opóźnia tylko czas jej włączenia
Sama sie zastanawiam,co mi wyjdzie ale wyniki dopiero 22.09 u poloznej. Odrzucilo mnie odslodkiego na poczatku ciazy alejak na zlosc zachcialo mi sie krowek dzien przed badaniem...kilkanascie zjadlam i teraz ciekawe jak tomocno wplynelo na wyniki.
po zwartkowej wiźycie u poloznje, wczoraj poczta przyszla karta ciazy....40 stron A4 spietych w zeszyt. Miejsce do zamieszczania wszystkich wynikow,siatek centylowych itp uczulenia alergie leki itpWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:43
-
jenny88 wrote:Na ból gardła można tabletki prenalen albo pastylki tantum verde - mi ostatnio bardzo pomogły
-
Englein wrote:A powiedz,czy to wyszlo tylko z badania krwi? Mialas tylko cukier podwyzszony?
Sama sie zastanawiam,co mi wyjdzie ale wyniki dopiero 22.09 u poloznej. Odrzucilo mnie odslodkiego na poczatku ciazy alejak na zlosc zachcialo mi sie krowek dzien przed badaniem...kilkanascie zjadlam i teraz ciekawe jak tomocno wplynelo na wyniki.
po zwartkowej wiźycie u poloznje, wczoraj poczta przyszla karta ciazy....40 stron A4 spietych w zeszyt. Miejsce do zamieszczania wszystkich wynikow,siatek centylowych itp uczulenia alergie leki itp
-
Aniu sciskam! Strasznie duzo slysze ostatnio o poronieniach i tu na forum i w moim otoczeniu. Nie wiem czy ja jestem bardziej wyczulona, czy wiecej sie o tym mowi czy po prostu jest jakies nasilenie tego zjawiska ostatnio... Strach myslec. To naprawde okropne przeżycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:47
11.02.2016r Aniołek
-
Englein wrote:A powiedz,czy to wyszlo tylko z badania krwi? Mialas tylko cukier podwyzszony?
po zwartkowej wiźycie u poloznje, wczoraj poczta przyszla karta ciazy....40 stron A4 spietych w zeszyt. Miejsce do zamieszczania wszystkich wynikow,siatek centylowych itp uczulenia alergie leki itp
W 7/8 tygodniu mialam najpierw wyniki z krwi cukier 107 później za tydzień od razu obciążenie glukoza wyniki 99/101 reszta badań była książkowa i ginekolog skierować mnie od razu do poradni diabetologicznej no i od tego czasu mam włączona dietę a od środy biorę insulinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 11:01
Englein lubi tę wiadomość