MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jenny88 wrote:Ja niestety testowałam wszystko i syrop oraz sprawy super, ale na gardło dla mnie lepsze tantum verde.
Z przeciwbólowych można apap i paracetamol.
-
MatyldaG wrote:Ja mam dziś znowu słaby dzień, mdli mnie non stop, ciągle chce mi się wymiotowac l, wszystko mi w gardle staje masakra jakaś
Jutro wizyta i powoli zaczynam się schizowaccałymi dniami znów się męczę. Żołądek nie chce trawic. Wszystko mi staje w przełyku.
-
Hej dziewczyny!
U nas tez niestety nie bedzie szczesliwego zakonczenia historiiwalczylismy o nasze serduszko od samego poczatku, ale niestety we wtorek na usg okazalo sie ze maluszek nie dal rady
spadajaca beta to potwierdzila. we czw trafilam do szpitala z lekkim krwawieniem, ale lekarze stwierdzili ze lepiej by bylo dla mnie bez zabiegu, tak wiec czekam i czekam
dobita fizycznie i psychicznie... Nie tak mialo byc...
Wam kochane zycze z calego serca wszystkiego dobrego, rosnijcie zdrowo i spokojnie -
Anusia
czemu tak się dzieje, echh
-
anusia24 wrote:Hej dziewczyny!
U nas tez niestety nie bedzie szczesliwego zakonczenia historiiwalczylismy o nasze serduszko od samego poczatku, ale niestety we wtorek na usg okazalo sie ze maluszek nie dal rady
spadajaca beta to potwierdzila. we czw trafilam do szpitala z lekkim krwawieniem, ale lekarze stwierdzili ze lepiej by bylo dla mnie bez zabiegu, tak wiec czekam i czekam
dobita fizycznie i psychicznie... Nie tak mialo byc...
Wam kochane zycze z calego serca wszystkiego dobrego, rosnijcie zdrowo i spokojnie
Co się dzieje
-
Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej.
Ja tez dzisiaj mam zly dzień. Jestem poltora roku po wycięciu woreczka zolciowego i gdy tylko zjem cos niezdrowego itp to mam bole i kolki. Wlasnie dzisiaj mam takie bole i kolki. Pamiętam w pierwszej ciąży zanim mnie zdiagnozowali to cierpialam katuzze myslalam ze rodze. Dzisiaj tez umieraz z bólu i wzdęć. Juz nie wiem co robić. -
Jutro na forum będzie głośno
Dziewczyny: MatyldaG, Madera2000, milagro, Paolina91, monia99, Magdzia88
Czekamy na dobre wiadomości :*milagro, MatyldaG, Paolina91, Magdzia88, Dziunka, Madera2000, borsuk lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Anushka mam nadzieję, ze jutro to same dobre wieści Wam przeniesiemy
Bardzo bym chciała. Ja już zaczynam dygac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:39
Anita12 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Dziewczyny, tak mi przykro
Ja w lipcu byłam 3 razy w szpitalu. Ile tam się takich przypadków naoglądałam. Normalnie to jakaś plaga
Ja też się źle czuję. Leczę się już 11 dzień. Najpierw bolało mnie gardło, później trafiłam do lekarza z zapaleniem krtani teraz dalej utrzymuje mi się ból gardła i w dodatku męczący duszący kaszel. Dzisiaj znowu poszłam do lekarza. Sami już nie wiedzą co i jak i czy mam brać antybiotyk czy nie. Niby objawy sugerują infekcję wirusową, ale z drugiej strony to już tyle trwa... Zaczynam się bać czy taka przeciągająca się infekcja nie zaszkodzi dziecku
-
Anusia24 przykro strasznie
Ja jutro wizytuje dopiero o 18 i juz czuje ze chyba jajko zniose czekając, mam milion myśli na minutę, ale z drugiej strony wiem ze nie wolno myśleć źle! Przecież jadę zobaczyć dzieciaczki.
Mam nadzieje ze jutro zobaczymy tu same dobre wieści!!milagro, chloet, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizyte o 10:30 poki co o tym nie mysle... Nie widziałam bąbla 5tygodni!! Z jednej strony ciesze sie ze sie na reszcie doczekalam z drugiej wiem ze jutro bede umierala ze strachu!!
Trzymam kciuki za wszystkie jutro wizytujace! Damy rade! Ktora jutro pierwsza?
MatyldaG, milagro, Anita12, chloet lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek