MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka12 leż teraz i odpoczywaj
Będzie dobrze :*
MatyldaG już niedługo swoje maluchy zobaczyszMi się dzis obiad nie przyją
Wogole zaczełam dzis 12 tydzien a mdłości i wymioty mi się od kilku dni nasiliły. Ale dla takich widoczków jak dziś zniose wszystko
Anita12 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Milagro mi też w 12 tygodniu się znowu pogorszylo a niby ma już przechodzić
-
MatyldaG wrote:anuschka wspolczuje tak to jest z urzednikami czasami
a ja wroce do farbowania włosow.. niedlugo konczy nam się pierwszy trymest i jak w końcu jest z tym farbowaniem?
farbowac czy nie?
Weszłam na stronę nr 40 naszego forum i chciałam zgłosić ze kolejna wizytę (prenatalne) mam 6ego września. A Wy wszystkie będziecie miały robione ten test pappa?anuschka lubi tę wiadomość
Dominik
-
Anita12 wrote:Dziewczyny, tak bardzo dziękuję za Wasze wsparcie. Uspokoiłam się choć nie do końca jest dobrze. Z dzidziusiem wszystko ok ale lekarz nie wie skąd to plamienie i nie wyklucza wstępnej fazy poronnej dlatego dostałam luteine w razie czego na podtrzymywanie. Mam ją brać dwa razy dziennie. Mam nadzieję, że nic złego już się nie stanie. Do tygodnia plamienie powinno minąć. Dostałam też po raz pierwszy zdjęcie maluszka.
Trzymam kciuki żeby wszystko się uspokoiłoAnita12 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Przyszły wkoncu moje leginsy, trochę się na nie naczekalam ale za ta cene warto było, materiał porządny i nie prześwituja.
Z firmy bensini -
Paolina91 wrote:Wklejam Wam dziejsza focie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f49c5b17184.jpgja mam jutro wizytę i prenatalne i z całego serca liczę na dobre wieści i podobne zdjęcie
Anita12, Paolina91 lubią tę wiadomość
termin wg OM +tydzien
-
Hej! Od czwartku Was nie czytałam, bo nie było kiedy i nie mam pojęcia co się dzieje, ale nie nadrobie. Jak zobaczyłam ile stron mam czytać to wysiadłam
Wybaczcie
W czwartek wieczór miałam wizytęWszystko ok. Dzidziuś miał wtedy 1,7 cm. 15 września mam mieć usg genetyczne. Kobieta z recepcji mnie wkurza. Ja nie wiem skąd oni biorą te kobiety do recepcji? Jakoś często trafiam na takie hmmm wredne. Aaa no i mówi do mnie, ze usg genetyczne z pobraniem krwi 420 zł będzie kosztować. A ja do niej, jakiej krwi? No do badania. No ale do jakiego? Odp: genetycznego? A ja: ale o co chodzi? A ona: no badanie krwi - testy genetyczne. Nic nie wyjaśniła. Z góry założyła, ze będę to brać. Szkoda gadać. Ja w pierwszej ciąży nie robiłam testów z krwi i teraz też nie zamierzam. Poza tym słyszałam, że testy PAPPA wprowadzają więcej zamętu niz wyjaśniają i tylko się zestresować można. A są jeszcze inne, ale one bardzo drogie. Mam nadzieje, ze na usg wszystko będzie ok i dadzą mi spokój z tymi testami z krwi.
Poza tym u mnie raczej ok. Czasami mnie mdli i czuję się taka mega słaba, ale i tak jest lepiej niż w pierwszej ciąży.
W pon. zaczynamy okres adaptacyjny w żłobku BartusiaZacznie swoją przygodę z "edukacją"
anuschka, taka_ja, Fipsik, Marynia991, Mimi86, borsuk, MatyldaG, jenny88, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Anita będzie dobrze! teraz odpocznij, zrelaksuj się i dużo lez
Jeszcze 3,5 godziny do wizyty mi zostało, jak mi się obiad przyjmie to może pojadę wcześniej na jakieś zakupy bo już wysiedziec nie mogęMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Gratuluję Wam dziewczyny tych wspaniałych wieści po wizytach i zdjęć maluszków:)
Ja mam swoje pierwsze zdjęcie kruszynki. Tylko się troszkę zdziwiłam bo z om mam dziś 9tydz i 1 dzień a na usg jest napisane 8 tydzień i 6 dzień Crl 2.19cm
No ale chyba nie ma się czym martwić, chyba to nie tylko u mnie tak się nie zgadza.
W poprzedniej ciąży mi się pokrywał wiek z usg i om.anuschka lubi tę wiadomość