MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anita, to, co podają książki, internety i inne źródła, to tylko orientacyjne wymiary
Moją przyjaciółkę tak nastraszyli w szpitalu, że ma za małe dziecko, że coś jest nie tak. Kazali jej zostać na oddziale i na 2 dzień konsultował ją inny lekarz, który powiedział, że jej źle wyliczyli termin porodu i że dziecko wcale za małe nie jest
Maluch urodził się zdrowiutki
A znowu inna koleżanka tydzień przed terminem miała cc planowane, maluszek był maleńki i też zdrowiutki
A mi w pierwszej ciąży powtarzali, ze maluch wielkościowo jest 2 tyg. do przodu. I do tej pory widać,ze jest wyższy od innych dzieci w jego wieku
Także myślę, że najczęściej to po prostu taki urok dziecka
Anita12 lubi tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Anita, to, co podają książki, internety i inne źródła, to tylko orientacyjne wymiary
Moją przyjaciółkę tak nastraszyli w szpitalu, że ma za małe dziecko, że coś jest nie tak. Kazali jej zostać na oddziale i na 2 dzień konsultował ją inny lekarz, który powiedział, że jej źle wyliczyli termin porodu i że dziecko wcale za małe nie jest
Maluch urodził się zdrowiutki
A znowu inna koleżanka tydzień przed terminem miała cc planowane, maluszek był maleńki i też zdrowiutki
A mi w pierwszej ciąży powtarzali, ze maluch wielkościowo jest 2 tyg. do przodu. I do tej pory widać,ze jest wyższy od innych dzieci w jego wieku
Także myślę, że najczęściej to po prostu taki urok dziecka
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Laski moje, a jak tam Wasza waga sie ma? Bo ja jakims cudem (dobrze mi z tym) nie mam w domku wagi
No i waze sie tylko u gina. Okazalo sie ze przez ostatnie 5 tygodni zgubilam gdzies jakims cudem 2kg! Komentarz mojego gina bezcenny. Stoje na wadze mowie mu ile jest a on "O! Moze juz Pani przestac chudnac." ;P
kr0pka lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
unbelmished wrote:Hej dziewczyny. Ja wlasnie siedzę na IP, z dzieciątkiem chyba w porządku, lelarz nic nie mowil jak robil usg ale zrobil wszystkie pomiary razem z NT itp. Nie powiedzial czy ok czy jak ale jakby byli źle to chyba by cos mowil. Czekam na konsultacje chorurgiczna w związku z tymi bolami w okolicach wątroby, zobaczymy co powie. Mam nadzieje, ze wrócę do domku.
-
Paolina91 wrote:Laski moje, a jak tam Wasza waga sie ma? Bo ja jakims cudem (dobrze mi z tym) nie mam w domku wagi
No i waze sie tylko u gina. Okazalo sie ze przez ostatnie 5 tygodni zgubilam gdzies jakims cudem 2kg! Komentarz mojego gina bezcenny. Stoje na wadze mowie mu ile jest a on "O! Moze juz Pani przestac chudnac." ;P
Ja tylko niecałe kilo do przodu.
-
Paolina91 wrote:Laski moje, a jak tam Wasza waga sie ma? Bo ja jakims cudem (dobrze mi z tym) nie mam w domku wagi
-
Dziewczyny gratulacje, super wieści.
Paulina też mi chodziło to po głowie i miałam pytać. Ja na razie schudlam 3 kg i jeszcze jakieś gramy lecą w dół choć już mniej niż na początku. W pierwszej ciąży chudlam do 16 tyg i dopiero potem waga poszła w górę.
-
Madera2000 wrote:I po wizycie
. 10+5 czyli 11tydzien maluszek ma 4cm. Serduszko tez ok. Na prenatalne bylo za wczesnie umowil mnie na 7 wrzesnia. Gratuluje pozostalym udanych wizyt oby tak dalej!!!
SuoerMadera2000 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Magdzia88 gratuluję udanej wizyty. Teraz to już musisz być spokojna o swoją dzidzie
Madera2000 też gratki za wizytę. Nasze maluchy są tak samo dużeJa mam prenatalne 3 września.
Unbelmished oby wszystko było dobrze trzymam kciuki
Paulina ja przytylam 1,5 kg narazieTeż waze się tylko u giną.
Madera2000 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
ufff wrocilam
dzidzie maja się dobrzerosna jak na drozdzach i mniejszy dogania juz wiekszego wiec roznica sie zmniejsza
dziecko 1 ktore nadal pozostalo spiochem ma 5,74 cm wdl usg 12t+2 dni, a dziecko nr 2 które pozostalo wiercipieta ma rowne 6 cm i 12t+3 dni.
Bicia serc w normie, wiercipiecie ledwo udalo sie zmierzyc tak sie krecil, ginek mowi o jak sobie ladnie raczki kolo głowki trzyma, a dla mnie on sie poprostu po tej glowie walil
oprocz tego nic sie nie odkleja, nie ma krwiakow, szyjka zamknieta.
Kamien spadl mi z serca
w piatek 26go mam prenatalne
a to focie dzieciakow:
1:
2:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:05
Anita12, milagro, Paolina91, befra, m@rtynka, anuschka, Magdzia88, Marrtusia, Fipsik, chloet, Madera2000, Mimi86, Vaina, ChciałabymJuż, borsuk, Athia, Nelus, malaczarna07, Englein, kr0pka, jenny88, Tosia 1981 lubią tę wiadomość