MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:Befra wpisałam Cię na listę
Balladyna, co masz nie zaktualizowane? 6 września macie już w 3 badania prenatalne
Termin porodu mi się zmienił na 18 marca. Do googlowej tabeli w ogóle nie mam dostępu, choć trzykrotnie prosiłam o dostęp. Trudni, widocznie nie jest mi daneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:39
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Balladyna wrote:Termin porodu mi się zmienił na 18 marca. Do googlowej tabeli w ogóle nie mam dostępu, choć trzykrotnie prosiłam o dostęp. Trudni, widocznie nie jest mi dane
Przecież jesteś wpisana w tabelce z gmaila? A termin już zmieniamAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Dziewczyny mam pytanie. Od wczoraj mega boli mnie w prawym górnym kwadracie q okolicach wątroby. Jestem po usunięciu woreczka zolciowego wiec to nie on. Ale umieram i wyje z bólu. Nie mogę leżeć chodzić ani nic. Jem na sile bo trzeba. Nie wiem co to może być. Powinnam iść do lekarza czy jeszcze poczekać, może przejdzie.
-
Dzisiaj chyba są jakieś problemy z ciśnieniem bo mnie boli głowa i tak mi uszy zatyka
do tego wszystkiego ziewam non stop
A nie mam jak się przekimać
Unbelmished może idź lepiej do lekarza skonsultować to, skoro miałaś usuwany woreczek. Zawsze lekarz Cię uspokoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 14:00
-
Wklejam Wam dziejsza focie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f49c5b17184.jpganuschka, Vaina, chloet, MatyldaG, m@rtynka, milagro, taka_ja, Magdzia88, kr0pka, Fipsik, czirisz, Anita12, Marynia991, Mimi86, Czarnuszka, Athia, borsuk, Dziunka lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Dziewczyny, tak bardzo dziękuję za Wasze wsparcie. Uspokoiłam się choć nie do końca jest dobrze. Z dzidziusiem wszystko ok ale lekarz nie wie skąd to plamienie i nie wyklucza wstępnej fazy poronnej dlatego dostałam luteine w razie czego na podtrzymywanie. Mam ją brać dwa razy dziennie. Mam nadzieję, że nic złego już się nie stanie. Do tygodnia plamienie powinno minąć. Dostałam też po raz pierwszy zdjęcie maluszka.
chloet, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Anita będzie dobrze! teraz odpocznij, zrelaksuj się i dużo lez
Jeszcze 3,5 godziny do wizyty mi zostało, jak mi się obiad przyjmie to może pojadę wcześniej na jakieś zakupy bo już wysiedziec nie mogęAnita12 lubi tę wiadomość
-
Nasz maluszek :*
Fipsik, anuschka, MatyldaG, kr0pka, m@rtynka, Paolina91, Magdzia88, tinaa22, czirisz, Cherry_Blossom, kark, maggdax, chloet, taka_ja, Marynia991, Mimi86, Czarnuszka, borsuk lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g