MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anita12 byłam u trzech niezależnych ginekologów i wszyscy powiedzieli, że w macicy nic nie ma, dziecko pięknie się rozwija, serduszko bije. Polka (bo mieszkam w Belgii) u której też byłam powiedziała, że możliwe, że po prostu mam wrażliwe miejsce gdzie się łożysko rozwinie. Dostałam 1x dziennie tabletkę luteiny i tak jedziemy dzielnie
Anita12 lubi tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Jak na typową babę w ciąży przystało, ze łzami w oczach (z radości i ze wzruszenia) czytam Wasze relacje z wizyt. Tak się cieszę, dziewczyny
Ja po USG genetyczny też się w końcu uspokoiłam, Teraz mam jeszcze w śr. wizytę u mojej gin - nie wiem, czy znowu będzie mi robić usg, czy głównie, żeby zobaczyć wyniki badań. A potem to wizyta pewnie dopiero za miesiąc, więc trzeba się nauczyć cierpliwości.
Anita 12 - nie martw się, na pewno to nic groźnego. Daj nam proszę znać, jak będziesz po wizycie. Ściskam mocno :*Anita12, borsuk, m@rtynka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Anita nic się nie przejmuj..ja też z tych plamiących..a nic zagrażającego dzidzi nie było...pamiętaj że stres nie pomaga..dorwij jakąś gazetkę albo poczytaj coś w necie
Zaraz zobaczysz że się niepotrzebnie martwisz
Paolina, milagro super wieści! Czekamy na foteczki
Za resztę wizytujących dziś ściskam mocno kciuki
Matylda ja wzięłam od mojego gina z poczekalni taką książeczkę co można a co nie w ciąży..i jest tam napisane że o ile używamy nowoczesnych farb (a takie są już chyba w każdym salonie i w sklepie też dostać można bez problemu) to naszemu maleństwu napewno nie zaszkodzimy..Anita12, MatyldaG lubią tę wiadomość
-
Witam po przerwie
Żyjemy, wszystko ok. Bóle brzucha ogromne i zmęczenie a tak to ok.
Tydzień temu we wtorek maleństwo miało 2,21 cm.
Prenatalne mamy 6.09kr0pka, Magdzia88, chloet, m@rtynka, milagro, Fipsik, czirisz, maggdax, Mimi86 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Witam po przerwie
Żyjemy, wszystko ok. Bóle brzucha ogromne i zmęczenie a tak to ok.
Tydzień temu we wtorek maleństwo miało 2,21 cm.
Prenatalne mamy 6.09
Mamy prenatalane tego samego dnia!Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Chloet...ja tez cierpie na chroniczny brak energii zamuly i lenistwa....spanie non stop....a ja od tyg.bole glowy lekkie ale frania cmi calymi dniami....ostatnio problwm z jelitami co kluje w brzuchu co chwila i sie zastanawiam co to za bol. I ogolnie kurde chcialabym zaczac cieszyc sie stanem przyszlej mamy! Nie mam w sumie mdlosci. ..zdazylo sie kilka dni takich ze mdlilo ale jakos juz o tym zapomnialam..nie wymiotuje....i czekam na ta wizyte o tej cholernej godz jaka jest 18 ! Caly dzien z tylka ! W stresie i przygnebieniu....moze tez dlatego ze wtedy w tym czasie mialam zle wiesci ...strasznie siedzi to na psychice....ale dzis los sie usmiechnie !!!!! Musi !!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:36