MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny naprawdę nie martwcie się na zapas, to że objawy są mniejsze to tym lepiej na Was w końcu będziecie mogły normalnie funkcjonować i cieszyć się na 100% ciąża. Fundujecie sobie niepotrzebny stres, który w jakimś stopniu wpływa na dziecko. Myślcie pozytywnie już jesteście tak daleko, że teraz trzeba tylko z dnia na dzień cieszyć się swoim stanem. Ja teraz po tych badaniach prenatalnych zupełnie inaczej patrzę na swój stan, wiadomo obawy jakieś są ale już nie będę się wpędzać w zmartwienia.
Głowa do góry Laseczki!:-*MatyldaG, anuschka, taka_ja, Englein, chloet lubią tę wiadomość
-
No wiec zeby szybko do Was napisac weszlam do McDonalds na internet ;P
Jest dobrze! Wszystkie parametry w porzadku! A Bąbel ma 5,71cm! Foteczke Wam wrzuce jak bede w domuTeraz ide polazic po miescie.
Vaina, kr0pka, anuschka, taka_ja, MatyldaG, Klarcia, Englein, Magdzia88, milagro, Marynia991, m@rtynka, chloet, Dziunka, borsuk, Tosia 1981, Fipsik, czirisz, Mimi86 lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina super!!
-
Anita12 wrote:Dziewczyny błagam trzymajcie za mnie kciuki. Jadę właśnie spłakana do lekarza bo mam jakieś brązowe plamienie. Tak się boję!!!
Anita12 lubi tę wiadomość
-
Anita będzie dobrze!!
-
Hej ja tak na szybko zdam relację tylko:)
Wszystko dobrze, dzidzia skręcone ledwo dała się zmierzyć. Ma 4 cm i serduszko ładnie biję. Jak będę w domu prześle zdjęcie. Ale mi ulzyloDobrze,ze juz po. Teraz czekamy na reszte dobrych nowin :*
anuschka, MatyldaG, Magdzia88, kr0pka, Vaina, Marynia991, Marynia991, befra, m@rtynka, Englein, chloet, Dziunka, borsuk, Tosia 1981, Fipsik, Mimi86 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Anita dobrze ze szybko zareagowalas napewno będzie dobrze!
Ehh czemu mój lekarz nie przyjmuje rano? :p dziś i tak mam wcześnie patrzyłam na rozpiske wizyt właśnie i mam kolejne nawet o 21 OMG -
Zareagowałam szybko bo wpadłam w panikę gdy zobaczyłam ten brąz. Natychmiast zadzwoniłam do przychodni i w przeciągu godziny już tu byliśmy. 20 km. Tylko teraz siedem pań przede mną i czekam. Tak się boję. Umieram ze strachu. Żeby tylko nie było najgorsze.
-
Nie dziwię Ci się ją pewnie też bym od razu poleciała do szpitala z plamieniem, mam nadzieje ze kolejka szybko zleci i odetchniesz z ulgą ze wszystko dobrze!
-
Ja mam w ogóle nie zaktualizowane dane na tej liście
Anita12 nic się nie martw! Ja plamię na brązowo nieustannie od 5 tygodnia!
Patrzcie jakie cudo mi przyszło:
Magdzia88, Klarcia, m@rtynka, Vaina, borsuk, MatyldaG, taka_ja, Paolina91, Fipsik, czirisz, Mimi86, Athia lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018