MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe robie sobie kanapki juz wieczorem do pojemnika i trzymam kolo lozka, wiec wlasciwie z niego nie wstaje chyba ze siku przy okazjiCzarnuszka wrote:MatyldaG - nie chciałoby mi się wstawać o 2 w nocy i jeść kanapkę
Podziwiam podziwiam 

ale w sumie mam to zalecenie od lekarza przez moj spadajacy ciagle cukier, ponoc ma pomoc, a przy okazji zobaczylam ze dziala tez na mdlosci, nie przeszly w 100% ale zawsze cos:P
Gosiek78, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
odkrylam wczoraj moj nowy pociag - do mielonki z biedronki ;p w takich sloiczkach zakrecanych pisze miesiwo, tyle sie wczoraj tego najadlam z chlebem ze masakra i jeszcze wierce tesciowej dziure w brzuchu zeby zrobila smalczyk
Gosiek78 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:hehe robie sobie kanapki juz wieczorem do pojemnika i trzymam kolo lozka, wiec wlasciwie z niego nie wstaje chyba ze siku przy okazji

ale w sumie mam to zalecenie od lekarza przez moj spadajacy ciagle cukier, ponoc ma pomoc, a przy okazji zobaczylam ze dziala tez na mdlosci, nie przeszly w 100% ale zawsze cos:P
ja tak robiłam od 7 tygodnia i fakt, nie rzygam tyle co w 1 ciąży ale za to mam +4kg
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Fipsik ja ciagle mam na minusie moze teraz przez to dojadanie cos nadrobie bo sie ledwo ziemi trzymam

Umowilam sie wkońcu do fryzjera, dzwonilam do mojej Pani i pytam czy kobieta w ciazy farbuja jakimis innymi farbami i pierwsze co to spytala ktory miesiac, bo mimo ze maja bez amoniaku i jakies delikatne koloryzujace to tak zaleca II trymest, a ja juz bede w drugim
ale fajnie ze sie zainteresowala
-
Warzywa jakos ogarniam ale powiedzcie mi jak przemycacie mleko, jogurty jakies biale serki czy cos? Nie lubie mleka pilam kiedys tylkp z kawa ale kawa mi teraz nie przechodzi, kakao odpada bp mam wstret do slodkiego. Jakis pitny jogurt umiem wcisnac w siebie raz w tygodniu ale to troche malo raczej...11.02.2016r Aniołek

-
MatyldaG wrote:Fipsik ja ciagle mam na minusie moze teraz przez to dojadanie cos nadrobie bo sie ledwo ziemi trzymam

Umowilam sie wkońcu do fryzjera, dzwonilam do mojej Pani i pytam czy kobieta w ciazy farbuja jakimis innymi farbami i pierwsze co to spytala ktory miesiac, bo mimo ze maja bez amoniaku i jakies delikatne koloryzujace to tak zaleca II trymest, a ja juz bede w drugim
ale fajnie ze sie zainteresowala 
Ja farbowalam w każdym trymestrze w 1 ciąży i teraz też farbowalam
MatyldaG lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Monia będzie dobrze, trzymam kciuki!!
-
Cześć dziewczyny,
nieśmiało chciałabym do Was dołączyć
Strasznie dużo stron naprodukowałyście, nie wiem czy przebrnę od początku żeby Was poznac 
Termin mam na 13 marca, od tygodnia wiem, że mam krwiaka w macicy, podobno nie zagraża dziecku, więc staram się funkcjonować na spokojnie.. Choć to trudne
2 września mam usg genetyczne i odliczam do niego dni!
Wspominałyście coś o dolegliwościach- może nie powinnam tego pisać, ale zupełnie nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami. Taki fart.
Niestety wystartowałam z lekką nadwagą i w ciąży przybyło mi już kolejne prawie 2..
Anita12, befra, Vaina, milagro, Englein, kark, czirisz, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
fantasmagoriia wrote:Cześć dziewczyny,
Strasznie dużo stron naprodukowałyście, nie wiem czy przebrnę od początku żeby Was poznac 
Termin mam na 13 marca, od tygodnia wiem, że mam krwiaka w macicy, podobno nie zagraża dziecku, więc staram się funkcjonować na spokojnie.. Choć to trudne
Wspominałyście coś o dolegliwościach- może nie powinnam tego pisać, ale zupełnie nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami. Taki fart.
Niestety wystartowałam z lekką nadwagą i w ciąży przybyło mi już kolejne prawie 2..
Witaj
Nie martw się, krwiaki lubią się wchlaniac.
A co do dolegliwości to też poza zmęczeniem i bólem brzucha nic mi nie jest, więc nic tylko się cieszyć

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Moze pierogi z serem?Paolina91 wrote:Warzywa jakos ogarniam ale powiedzcie mi jak przemycacie mleko, jogurty jakies biale serki czy cos? Nie lubie mleka pilam kiedys tylkp z kawa ale kawa mi teraz nie przechodzi, kakao odpada bp mam wstret do slodkiego. Jakis pitny jogurt umiem wcisnac w siebie raz w tygodniu ale to troche malo raczej...
coffee lubi tę wiadomość
-
Witaj:)fantasmagoriia wrote:Cześć dziewczyny,

-
witaj fantasmagoriia

ja tez nie pomogę w kwestii nabiału bo dla mnie dzień bez jogurtu/mleka/twarogu itp to dzień stracony
-
Ja najpierw myslalam o osteomedzie w KRK ale w koncu robie w katowicach na zelaznej na nfzgoga1991 wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa- gdzie robiłyście USG prenatalne?
-
fantasmagoriia witaj

Ostatnio w H&M kupiłam spodnie ciążowe za 40zł
Mój mi teraz marudzi, że mogłam kupić więcej
No po prostu nie wierzę 
Wstawiam fotkę mojego brzucha w nowym nabytku:) Tłuszczyk robi swoje
Bo przecież zdaję sobie sprawę, że to nie dzieciątko JESZCZE 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc067b8f5cc1.jpg
Jejku jakie one są wygodne
Nic nie ciśnie, nie uwiera... jak niewiele teraz do szczęścia potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 11:16
milagro, kr0pka, kark, MatyldaG, Anita12, czirisz, Magdzia88, Tosia 1981, Nelus lubią tę wiadomość