MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnuszka wrote:MatyldaG - nie chciałoby mi się wstawać o 2 w nocy i jeść kanapkę
Podziwiam podziwiam
ale w sumie mam to zalecenie od lekarza przez moj spadajacy ciagle cukier, ponoc ma pomoc, a przy okazji zobaczylam ze dziala tez na mdlosci, nie przeszly w 100% ale zawsze cos:PGosiek78, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
odkrylam wczoraj moj nowy pociag - do mielonki z biedronki ;p w takich sloiczkach zakrecanych pisze miesiwo, tyle sie wczoraj tego najadlam z chlebem ze masakra i jeszcze wierce tesciowej dziure w brzuchu zeby zrobila smalczyk
Gosiek78 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:hehe robie sobie kanapki juz wieczorem do pojemnika i trzymam kolo lozka, wiec wlasciwie z niego nie wstaje chyba ze siku przy okazji
ale w sumie mam to zalecenie od lekarza przez moj spadajacy ciagle cukier, ponoc ma pomoc, a przy okazji zobaczylam ze dziala tez na mdlosci, nie przeszly w 100% ale zawsze cos:P
ja tak robiłam od 7 tygodnia i fakt, nie rzygam tyle co w 1 ciąży ale za to mam +4kgMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Fipsik ja ciagle mam na minusie moze teraz przez to dojadanie cos nadrobie bo sie ledwo ziemi trzymam
Umowilam sie wkońcu do fryzjera, dzwonilam do mojej Pani i pytam czy kobieta w ciazy farbuja jakimis innymi farbami i pierwsze co to spytala ktory miesiac, bo mimo ze maja bez amoniaku i jakies delikatne koloryzujace to tak zaleca II trymest, a ja juz bede w drugimale fajnie ze sie zainteresowala
-
Warzywa jakos ogarniam ale powiedzcie mi jak przemycacie mleko, jogurty jakies biale serki czy cos? Nie lubie mleka pilam kiedys tylkp z kawa ale kawa mi teraz nie przechodzi, kakao odpada bp mam wstret do slodkiego. Jakis pitny jogurt umiem wcisnac w siebie raz w tygodniu ale to troche malo raczej...11.02.2016r Aniołek
-
MatyldaG wrote:Fipsik ja ciagle mam na minusie moze teraz przez to dojadanie cos nadrobie bo sie ledwo ziemi trzymam
Umowilam sie wkońcu do fryzjera, dzwonilam do mojej Pani i pytam czy kobieta w ciazy farbuja jakimis innymi farbami i pierwsze co to spytala ktory miesiac, bo mimo ze maja bez amoniaku i jakies delikatne koloryzujace to tak zaleca II trymest, a ja juz bede w drugimale fajnie ze sie zainteresowala
Ja farbowalam w każdym trymestrze w 1 ciąży i teraz też farbowalamMatyldaG lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Monia będzie dobrze, trzymam kciuki!!
-
Cześć dziewczyny,
nieśmiało chciałabym do Was dołączyćStrasznie dużo stron naprodukowałyście, nie wiem czy przebrnę od początku żeby Was poznac
Termin mam na 13 marca, od tygodnia wiem, że mam krwiaka w macicy, podobno nie zagraża dziecku, więc staram się funkcjonować na spokojnie.. Choć to trudne
2 września mam usg genetyczne i odliczam do niego dni!
Wspominałyście coś o dolegliwościach- może nie powinnam tego pisać, ale zupełnie nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami. Taki fart.
Niestety wystartowałam z lekką nadwagą i w ciąży przybyło mi już kolejne prawie 2..Anita12, befra, Vaina, milagro, Englein, kark, czirisz, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
fantasmagoriia wrote:Cześć dziewczyny,
nieśmiało chciałabym do Was dołączyćStrasznie dużo stron naprodukowałyście, nie wiem czy przebrnę od początku żeby Was poznac
Termin mam na 13 marca, od tygodnia wiem, że mam krwiaka w macicy, podobno nie zagraża dziecku, więc staram się funkcjonować na spokojnie.. Choć to trudne
Wspominałyście coś o dolegliwościach- może nie powinnam tego pisać, ale zupełnie nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami. Taki fart.
Niestety wystartowałam z lekką nadwagą i w ciąży przybyło mi już kolejne prawie 2..
Witaj
Nie martw się, krwiaki lubią się wchlaniac.
A co do dolegliwości to też poza zmęczeniem i bólem brzucha nic mi nie jest, więc nic tylko się cieszyć
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Paolina91 wrote:Warzywa jakos ogarniam ale powiedzcie mi jak przemycacie mleko, jogurty jakies biale serki czy cos? Nie lubie mleka pilam kiedys tylkp z kawa ale kawa mi teraz nie przechodzi, kakao odpada bp mam wstret do slodkiego. Jakis pitny jogurt umiem wcisnac w siebie raz w tygodniu ale to troche malo raczej...
coffee lubi tę wiadomość
-
fantasmagoriia wrote:Cześć dziewczyny,
Niestety wystartowałam z lekką nadwagą i w ciąży przybyło mi już kolejne prawie 2..
-
witaj fantasmagoriia
ja tez nie pomogę w kwestii nabiału bo dla mnie dzień bez jogurtu/mleka/twarogu itp to dzień stracony -
goga1991 wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa- gdzie robiłyście USG prenatalne?
-
fantasmagoriia witaj
Ostatnio w H&M kupiłam spodnie ciążowe za 40złMój mi teraz marudzi, że mogłam kupić więcej
No po prostu nie wierzę
Wstawiam fotkę mojego brzucha w nowym nabytku:) Tłuszczyk robi swojeBo przecież zdaję sobie sprawę, że to nie dzieciątko JESZCZE
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc067b8f5cc1.jpg
Jejku jakie one są wygodneNic nie ciśnie, nie uwiera... jak niewiele teraz do szczęścia potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 11:16
milagro, kr0pka, kark, MatyldaG, Anita12, czirisz, Magdzia88, Tosia 1981, Nelus lubią tę wiadomość