MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
co do tygodni to u mnie jak jest 14+1 to mowia 14.
ja tez spie w takiej pozycjimam ciązowa poduche ale zle mi sie na niej spi bo jest za twarda:( a ja lubie spac nisko i mam za wysoko glowe na niej az mnie szyja boli, stara sie ja ubic ale nie moge
chyba jej zrobie harakiri i wyciagne jej troche wnętrznosci
Aarizona lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Też mam taki brzuch. Dzisiaj chodziłam w sukience i nie dałoby się go pomylić ze wzdęciami ani niczym takim. Jutro mam wizytę o 15. Złe przeczucia mnie nie opuszczają. Chciałabym zasnąć i obudzić się na czas.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Anuschka ty juz masz taki konkretnie zaokrąglony brzuszek
ja ciągle tak raczej nisko pod pepkiem dopiero kulka. Maz mi mówi ze mam już spory brzuchol :p w ogóle ostatnio dowalil po naszym powrocie do baraszkowania, po wszystkim mówi: idź coś zjeść bo Ci w brzuchu burczy :p a miało być tak romantiko. Dobilam tez do wagi sprzed ciąży czyli 49 kg trochę jestem w szoku bo ważyłam się tydzień temu w środę i ważyłam 47,5 w 5 dni 1,5 kg????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:10
-
Balladyna wrote:Też mam taki brzuch. Dzisiaj chodziłam w sukience i nie dałoby się go pomylić ze wzdęciami ani niczym takim. Jutro mam wizytę o 15. Złe przeczucia mnie nie opuszczają. Chciałabym zasnąć i obudzić się na czas.
borsuk lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj cały dzień po sklepach biegałam
Bo u nas w mieście dzisiaj wszyscy mają wolne i jest wieeeelki jarmark na ulicach.
Wiecie co jest najgorsze? Jak sobie wyobrażę, że lekarz mnie jutro bada a tam dokładnie taki sam człowieczek jak ostatnio. Nic nie urośnięty bez bijącego serduszkaMisia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
anuschka wrote:Fipsik mam jedno pytanie... dlaczego piszesz, będziecie chciały, będziecie narzekać itd. A ty nie będziesz?
Tak źle przechodziłam ciążę, że wszelkie płacze po nocach były lepsze od szpitalnej sali. Nigdy za ciążą nie tęskniłam. Ani za ruchami, ani za tym, że była w środku, jak to nazywają "pod serduszkiem". Ja z tych co spokojnie podchodzą do tematu w teraźniejszości. Nie czekam z utęsknieniem na to co będzie ani bardzo nie tęsknię do tego co było. Cieszę się danym tygodniem ciąży. Nie pragnęłam szybko urodzić, bo wiedziałam że dla małej każdy dzień w brzuchu jest najlepszy. Pewnie po terminie zaczełabym narzekać
Narzekam bardzo dużo, ale na inne rzeczy niż większość ciężarnychCzarnuszka lubi tę wiadomość
-
Balladyna wrote:Dzisiaj cały dzień po sklepach biegałam
Bo u nas w mieście dzisiaj wszyscy mają wolne i jest wieeeelki jarmark na ulicach.
Wiecie co jest najgorsze? Jak sobie wyobrażę, że lekarz mnie jutro bada a tam dokładnie taki sam człowieczek jak ostatnio. Nic nie urośnięty bez bijącego serduszka
Nawet tak nie mów!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ewa, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Balladyna wrote:Dzisiaj cały dzień po sklepach biegałam
Wiecie co jest najgorsze? Jak sobie wyobrażę, że lekarz mnie jutro bada a tam dokładnie taki sam człowieczek jak ostatnio. Nic nie urośnięty bez bijącego serduszka
Przechodzilam przez to samo, nawet jak szłam na prenatalne to się też bałam. Teraz wierzę że będzie dobrze i inaczej być nie może! :*Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Balladyna kop w dupę!! Będzie dobrze, zobaczysz!
Ja niestety na śliczny brzuszek sobie poczekam, widac ze cos tam przybylo ale niestety na ciazowy to on jeszcze nie wyglada i raczej dlugo nie bedzie
Ja dziś pogadałam z szefem i powiedziałam, źe tak wstępnie od października bym chciała iśc na L4, ma razie powiedział, ze przed końcem 3miesiąca nie ma się co afiszować ale w sumie z tego conczytałam to bez znaczenia, bo mam umowę na czas nieokreślony. Przy tej na czas określony jest problem bo przedłuźenie itd. No a,e co by nie było, początek października czy chwilę później to juz nieiwelka róznica -
Anushka ale ładny masz już brzuszek
Ja mam taki głównie wieczorem
Balladyny odganiaj czarne myśli i staraj się myśleć pozytywnie. Wyobraź sobie jak małych jutro do Ciebie będzie machal rączkami.
A ja dziś cały dzień byłam bez prądu bo jakaś awaria byłaJak w średniowieczu. U mnie wszystko jest na prąd i nawet obiadu czy wody nie moglam ugotowa. Już nawet nie wspominam o Internecie czy naładowania telefonu... Dobrze ze już jest i przy swieczkach nie muszę siedzieć
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Hej dziewczyny
U mnie malec ma 6.2 cm
Wszystkie wymiary ok. Sprawdzal ta przeziernosc karkowa NT 1.41, udko,zoladek jama brzuszna, glowka wszystko w normach.
Ah....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22704f32240a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c23b02145ef.jpg
milagro, czirisz, MatyldaG, Ewa, Paolina91, m@rtynka, Fipsik, Athia, Czarnuszka, Marrtusia, anuschka, kark, misia_, Cherry_Blossom, Mimi86, befra, Anita12, taka_ja, kr0pka, Englein, Tosia 1981, Dziunka, Marynia991, borsuk, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czirisz wrote:No i super Magdzia, teraz juz po stresie?
piekne fotki!
Balladyna czarne myśli odganiaj, mysl pozytywnie chociaz troche. Juz jutro bedziesz wszystko wiedziala, bedzie dobrze.
Tak juz kochana luzik ;*Anita12 lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Tak źle przechodziłam ciążę, że wszelkie płacze po nocach były lepsze od szpitalnej sali. Nigdy za ciążą nie tęskniłam. Ani za ruchami, ani za tym, że była w środku, jak to nazywają "pod serduszkiem". Ja z tych co spokojnie podchodzą do tematu w teraźniejszości. Nie czekam z utęsknieniem na to co będzie ani bardzo nie tęsknię do tego co było. Cieszę się danym tygodniem ciąży. Nie pragnęłam szybko urodzić, bo wiedziałam że dla małej każdy dzień w brzuchu jest najlepszy. Pewnie po terminie zaczełabym narzekać
Narzekam bardzo dużo, ale na inne rzeczy niż większość ciężarnych
Mój mąż podczytuje to forum I często mówi : "jak te baby narzekaja I marudza"
Witam sie sie dziś aż na wieczór bo dopiero teraz mam chwile wolnego. Dziś prawie cały dzień na nogach w związku z remontem w domku. Rozpierdziel w całej chałupie a roboty jeszcze wiele. Mam nadzieję, że jutro juz postępy w robocie beda juz bardziej widoczne
Piękne zdjęcia brzuszkówMi mężus robi w kazdym tygodniu zdjecie brzuszka w tej samej bieliznie by mieć na pamiątkę.
Miłego wieczorku I nockiFipsik, taka_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robie co miesiac 8 tydz, 12 tydz potem bedzie 16, 20 itd
. Mam nadzieję, że zestaw do zdj też przetrwa do 40 tyg
Marudza marudza, bo hormony szaleją
Już mezowi powiedzialam, ze drugie dziecko bedzie jak on ciaze bedzie nosil i urodzi. Poza tym to też moja pierwsza ciąża więc ekscytuję się tym co dobre, tym co może sprawić radość, bo to wszystko jest dla mnie nieznane i nowe
. Martwie sie tym czego nie rozumiem, bo nie wiem czy to jest normalne i tyle
Ewa, m@rtynka, kr0pka lubią tę wiadomość