MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
kończymy dziś 14 tc
Byłam wczoraj na wizycie u mojego gina i zrobił mi pomiary prenatalne.
NT 1.33, wszystko okMaluch trzyma się terminu na 10.03
Ma 6.65 cmi waży 28g
Między nogami rodzynek, ale potwierdzi za 3 tygodnie na 100%...
No i mamy pierwszą fotkę w 3d
https://zapodaj.net/images/b72b8dd313017.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:32
czirisz, m@rtynka, Anita12, kr0pka, kark, milagro, MatyldaG, anuschka, borsuk, Mimi86, chloet, Fipsik, Tosia 1981, Marynia991, Englein, misia_, Dziunka lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Hej.
Bosz... U mnie jest taka brzydka pogoda, że można normalnie depresji dostaćjeszcze do tego wszystkiego młoda poszła do przedszkola i ma kryzys nie chce iść. Płacz taki straszny, aż mnie do oczu cisną się łzy... Mam nadzieję, że z czasem będzie dobrze.
Wczoraj Mój mąż się się spytał czy posłucham dopplerem serduszka. W ogóle nie może sobie wyobrazić takiego małego człowieka w brzuchuśmiać mi się z niego chce
jak założę obcisłą bluzkę to odznacza się brzuszek
Dziewczyny samych dobrych wiadomości na wizytach.
P.s i proszę się nie martwić na zapas!
Ps.s piękne zdjęcia dzieciakówTakie małe istotki.
)
)
-
witam w ten pochmurny dzień :-)powiedzcie dziewczyny jak tam u was z kawą?
Bo ja zawsze byłam kawoszką i min. 2 na dzień musiałam wypić żeby jakoś funkcjonować.Niby mój lekarz jedną na dzień mi pozwolił ale mama mi takie kazanie wygłosiła że szkodzę dziecku że zrezygnowałam całkowicie:-/
I przyznam że codziennie o niej marzę tym bardziej w takie dni jak dziś. I niestety musze obejść się smakiem. Ach... -
nick nieaktualny
-
Ja całą noc nie spałam. Plus jest taki, ze obejrzalam w nocy tenis. Jak tylko zamykalam oczy widzialam pod powiekami czarne scenariusze. Od rana scisk zoladka i biegunka. Tak mam w chwilach ostrego stresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:48
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Ja kawę pije, ale rozpuszczalna tak 2 dziennie. Jeśli mam okazję napić się normalnej, "prawdziwej" to zawsze z mlekiem i nie mega mocną.
Balladyna, nie możesz się tak stresować bo robisz sobie krzywdę i trochę dziecku. Postaraj się uspokoić, i przestać myśleć o złym. Wiem, że napisanie "co ma być to będzie" nie jest zbyt dobre. Ale musisz zacząć tak trochę myślećnie martw się
-
Balladyna nie martw się :* Nie aż tak panicznie znaczy, bo wiadomo, że każda z nas się trochę stresuje
Mamuśka level2 ja teraz co prawda nie piję, odrzuciło mnie chwilowo nawet od zbożowej. Wiesz, z kawą jak z herbatą tak na prawdę - nie można w nadmiarze i mega mocnej, ja herbatę czarną piję ale o ile do ciąży to zaparzałam do oporu to teraz chwila i zosawiam sobie ewantualnie na drugą lurkę na później.
Od kawy robiłam już kilka odwyków, potrafiłam pół roku nie pić więc luz. Chodzi za mną tylko ostatnio jakaś fajna kawiarniana
A kawę ogólnie mam np jedną bezkofeinową - Illy ma taką, smak ten sam, kofeiny brak więc ok nie pobudzi ale jeśli ktoś dla smaku pije to dobre i to -
Balladyna wrote:Statam się uspokoić. Zaraz zacznę czytać książkę, a wtedy czas leci i zupełnie się odrywam od calego świata
To Ty w takim razie powinnaś siedzieć non stop z nosem w książce -
Jeny maluszek rośnie
Super że wszystko dobrze :*
Dziewczyny pytanie, ja nadal się męczę kiedy myję zęby... słyszy mnie już cały blok. Czy to kiedyś minie? Boję się, że tak mi zostanie też po ciąży
Co radzicie na ból głowy? Średnio co dwa dni, a nawet i codziennie okropnie boli mnie głowa( piję dużo, jem regularnie, nie chodzę głodna.
jenny88 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Też piłam kawę dwa - trzy razy dziennie, jak zobaczyłam dwie kreski przerzuciłam się na jedna słaba, ale po dwóch tygodniach zrezygnowałam całkowicie - chociaż nie powiem brakuje mi kawy szczególnie jak spotkam się w kawiarniach z koleżankami
Anuschka mi na ból głowy pomaga pół godziny spacer. A mierzyłaś sobie ciśnienie w trakcie tych bóli? Może masz za niskie,albo za wysokie.
-
Co do kawy to zmieniłam na inkę, ale raz na jakiś czas taka z ekspresu sobie strzelę z duża ilością mleka
Wczoraj mój T zrobił sobie espresso, myślałam że go znokautuję, tak w całym mieszkaniu pachniało -
Hej trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki Balladyna, Fipsik, Małaczarna07
Ja kawy nie piłam i nie pije więc nie pomogę niestety.
Anushka a moze postaraj się głęboko szczoteczki nie wkładac i szeroko ust nie otwierac;) Moze pomoze.
Mnie głowa boli na zmine pogody lub cisnienia. Wtedy wyłączam wszystko, głowa pod koc i spie. Nic innego mi nie pomaga.coffee lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Jullla spaceruje średnio 2-3 razy dziennie. Musze z psem wychodzić
W domu nie mam tego aparatu do mierzenia, chyba będe musiała mamie powiedzieć żeby mi wysłała.
Milagro, właśnie to nie jest dokładnie jak szczotkuje tylko jak już skończę i pastę trzeba wypluć... ewidentnie smak/zapach pasty mi przeszkadza, a próbowałam już kilka(
Kawy nigdy nie piłam, bo nie lubię więc teraz też mi to bez różnicyAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Balladyna wrote:Ja całą noc nie spałam. Plus jest taki, ze obejrzalam w nocy tenis. Jak tylko zamykalam oczy widzialam pod powiekami czarne scenariusze. Od rana scisk zoladka i biegunka. Tak mam w chwilach ostrego stresu.
Trzymam za wszystkie groszki badz jagodki w brzuszkach kciuki bo sa silne i beda duze i zdrowe !
I czekamy na wiesci ;* od wszystkich dzisiejszych wizytujacych !!!!
Aaaa i moj termin...bo nigdy o nim nie wspominalam to caly czas 16 marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 10:37