MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 16 tygodniu
po intesywnym i gorącym weekendzie. Niestety u mnie spadek mocy, nie mam na nic siły normalnie. Co do wózka to ja dopiero później zacznę się rozglądać, bo mamy jeszcze parę rzeczy do wykończenia w mieszkaniu. A wyprawkę zacznę pewnie kompletować stopniowo, jeśli się okaże ze będzie córka to dużo rzeczy mi odpanie bo będzie po młodej
Chyba mi suwaczek nie działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:57
chloet, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Jak tak tu pokazujecie to mi się podobają dwa właśnie ten Adamex barletta i riko brano
W sumie wizualnie bardzo do siebie podobne ale ten Adamex wydaje się taki masywniejszy ciekawe jak na żywo
Laski chyba poczułam ruchyo ile takie 'pukanie? ' drgania można nazwać ruchami
Czarnuszka, jenny88, m@rtynka, kr0pka, Klarcia lubią tę wiadomość
-
misia_ wrote:Dziewczyny miewacie może takie bóle klujące, szczypiące jak by w spojeniu ? Bo już sama niewiem co mnie boli czy to spojenie ,szyjka czy pęcherz..a trochę to denerwuje ostatnio bolało tylko w nocy a teraz już nawet w dzień ;/
Ja mam tak codziennie, w nocy i w dzień też. Kłucie, a czasem też po prostu boli. I u mnie to tak od pępka w dół w każdym możliwym miejscu się pojawia.
-
nick nieaktualny
-
male_m wrote:Ja mam tak codziennie, w nocy i w dzień też. Kłucie, a czasem też po prostu boli. I u mnie to tak od pępka w dół w każdym możliwym miejscu się pojawia.
Ja leczylam infekcje i myślałam że to po tym.. No ale nie wiem zapytam gin na wizycie -
Mnie dziś coś smyrało przez chwilkę od środka! Tak sie zastanawiam czy to już maluszek czy nie
jeszcze nigdy czegoś takiego nie miałam
czirisz, kr0pka, kark lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:Mnie dziś coś smyrało przez chwilkę od środka! Tak sie zastanawiam czy to już maluszek czy nie
Pewnie tak
U mnie to takie punkcikowe pulsowanie. Dziwne bo nie mam nad tym kontroliczirisz, kark lubią tę wiadomość
-
anuschka wrote:Mnie dziś coś smyrało przez chwilkę od środka! Tak sie zastanawiam czy to już maluszek czy nie
-
coffee wrote:Kobietki macie zamiar korzystac z elektronicznej niani?Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Englein wrote:Ja mialm cos dziwnego w piatek...troche pod pepkiem w lewo, jakby mi jakies prady parerazy przechodzily,takie lasmotanie, z 5 razy i koniec. Ale tlumacze sobie,ze za szybko. Nozobacze pozniej
ja też miałam raz "prądy", aż usiadłam, bo nie wiedziałam co się dzieje. Wyczytałam, że to mogą być pierwsze ruchy. U niektórych dziewczyn są to "muśnięcia motyla", u nas widocznie mocniejsze efektyEnglein lubi tę wiadomość
-
Czirisz mój błąd chyba, musiał się pomylić z tymi tygodniami, więc suwaczek jest dobrze
Ja nie będę używać niani elektronicznej, bo nie mam aż tak dużego metrażu w mieszkaniu.
U mnie infekcja była na początku, choć nie odczuwałam dyskomfortu. Tak się bałam brać tabletkiAle jak trzeba było...
Aarizona jak miałam badanie prenatalne to nie miało to znaczenia czy pęcherz był napełniony czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 18:02
Aarizona lubi tę wiadomość
-
Wtedy jest smyranie, może się też pojawiać swędzenie.
-
m@rtynka wrote:Czirisz mój błąd chyba, musiał się pomylić z tymi tygodniami, więc suwaczek jest dobrze
Ja nie będę używać niani elektronicznej, bo nie mam aż tak dużego metrażu w mieszkaniu.
U mnie infekcja była na początku, choć nie odczuwałam dyskomfortu. Tak się bałam brać tabletkiAle jak trzeba było...
Aarizona jak miałam badanie prenatalne to nie miało to znaczenia czy pęcherz był napełniony czy nie.chloet lubi tę wiadomość
-
hej rano pisalam posta i teraz widze ze go nie dodalo
u mnie samopoczucie lepsze, cycki ni bola, wymiotow juz raczej nie ma - i co? oczywysicie sie obsralam czy wsytsko jest dobrze bo nie czuje sie ciazowooj ta moja chora głowa - dobrze ze we wtorek mam wizyte, a jutro dentysta brrrrr
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306