MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Co prawda wieczorny i najedzony no ,ale w końcu troszkę jest ;P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e02036473e83.jpgMagdzia88, anuschka, MatyldaG, Klarcia, Anita12, kr0pka, chloet, taka_ja, nataliad, Czarnuszka, milagro, Tosia 1981, Mimi86, kark lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Klarcia wrote:U mnie też na razie nic nie widać, nawet ostatnio mam wrażenie, że brzuch mam jakby mniejszy...co mnie oczywiście martwi trochę, dopada mnie stres przed prenatalnym, a to jeszcze 5 dni...
Spokojnie u Ciebie na brzuszek jeszcze czas! Moj tak wyglada tylko wieczoram i jak sie najem. Tak normalnie tez jeszcze nie koniecznie widac ze to ciazowy.Klarcia lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
nataliad wrote:Model x cite ma piankowe. X pulse też. Pompowane ma tylko ten największy model. O ile się nie mylę to x move się nazywa. No i oczywiście x run ale to wózek typowo do biegania
nataliad lubi tę wiadomość
-
Paolina piękny brzusio
Ja poleżakowałam z gazetą w kokoniku na balkonie ale już za ciepło więc wróciłam pod wiatrak do salonui leżę sobie z podusią, wygodnie
Znowu oglądałam online i na filmiku ten riko brano i chyba na razie mój faworyt, muszę go na źywo zobaczyć, kolor carbon rzecz jasna bo ja w szarości lecę
Ja dalej mniejszy apetyt, brzuch spożywczy, cycki prawie nie bolą.. prenatalne za 8 dni, staram się nie schizować ale czasem się martwie
Ps. Odkryłam zastosowanie poduszki ciążowej, jak leżę w pozycji półsiedzącej z nią między nogami to na wystającym rogu można położyć talerztaka_ja, Mimi86, Natka9029 lubią tę wiadomość
-
Widze ze temat wozkow idzie pelna para!
ja jeszcze o tym nie mysle. Narazie pokusilam sie na kupienie paru szt body i pajacykow, takich unisex
chociaz jeden kupilam w supermeny bo byl taki slodki!!
Ja prenatalne we wt na 9. Dobrze ze z rana to nie bede myslec caly dzienPaolina91 lubi tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Wózki i wózeczki
ja choruję na ten model
http://www.camspa.it/pl/prodotti/011-systemy/3588-fluido-bebe/
cena nie najniższa, ale:
1. Chcemy iść za ciosem i starać się od razu o drugie dziecko, więc wózek musi być porządny i uniwersalny.
2. Rodzimy w marcu, więc gondola pewnie nie będzie jakoś długo używana. Zależy mi na małym stelażu, aby spacerówka była poręczna.
3. Waga ma bardzo duże znacznie. Niecałe 11kg gondola+stelaż to chyba dobry wynik.
4. Małe rozmiary, ponieważ często podróżujemy.
Z początkiem 2017 roku oczywiście pojawią się nowości... to dopiero będzie dylemat
Podoba mi sięAle nigdzie nie mogę znaleźć informacji gdzie można by go w sklepie na zywo obejrzeć
-
Dziś jak bylam w biedronce to zobaczylam ten wozek Adamex, ktory mi sie podoba. Oczywiscie wykorzystalam sytuacje I rozpytalam tatuśka jak sie ten wozek sprawuje. Powiedzial ze juz 6 miesiecy go maja I sa bardzo zadowoleni. Wizualnie przepiekny, ten akurat byl granatowy a w nim mala zabka sobie smacznie spala. Puki co to jest to moj nr 1.
Klarcia lubi tę wiadomość
-
U mnie Adamex na drugim, zobaczymy jak wyjdzie porównanie na żywo. Amelis tak mi się podobał a jak zaczęłyście rzucać nazwami i pooglądałam to spaaaaaadł gdzieś w dół