MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klarcia wrote:Mój twierdzi, że nie robi to na nim wrażenia, ale czy w rzeczywistości tak będzie to zobaczymy.
ja swojego nie pytałam ale nie sprawiał wrazenia, żeby robiło to na nim jakieś wrażenie, chyba nawet nie spojrzał na pierwszym badaniu jak jest robione, drugie już było przez brzuch. Ale podejrzewam, że jakbym go zapytała to by nie wiedziałraczej był pod wrażeniem czego innego
severi lubi tę wiadomość
-
kr0pka, m@rtynka, Czarnuszka, Paolina91, Klarcia, misia_, milagro, Anita12, Tosia 1981, czirisz, Ewa, Natka9029, jenny88, Magdzia88, Dziunka, taka_ja, julllla, Angie 232, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Dla mojego argumentem jest to, że to dobry lekarz i rekomendowany przez moją doktor prowadzącą, więc nie ma co z tym dyskutować.
Ja osobiście wolę chodzić do ginekologa kobiety, bo mam wrażenie, że kobieta kobietę jakoś lepiej zrozumie i więcej podpowie. -
Klarcia wrote:Wolę siebie i męża nastawić na tę gorszą opcję niż by w gabinecie zrobił wielkie oczy. Dla mnie to nie ma różnicy.
ja jak byłam ostatnio na prenatalnych ze swoim, to miałam najpierw usg przez brzuch a potem lekarz "proszę rozebrać się do badania ginekologicznego", mój oczy zrobił i się spytał "to ja mam wyjść?" a lekarz "jak Pan uważa" i mój uciekł...
w ogóle jakiś taki strachliwy był, miał krzesło, mógł podjechać bliżej do mnie, żeby wszystko dobrze widzieć to siedział dość daleko, po czasie powiedział, że nic nie widział. a jak się spytałam czemu bliżej nie usiadł to stwierdził, że lekarzowi nie chciał w paradę wchodzićMatyldaG lubi tę wiadomość
Dominik
-
no to mój obydwie wizyty grzecznie siedział za parawanem ale po chwili lekarz pytał czy chce zobaczyć to leciał uradowany
a co do lekarzy to ja prawie zawsze do facetów i jakoś bardziej sobie chwalę niż babki, może akurat tak trafiałam -
A ja mam zle doswiadczenia z kobietami ginekologami, wolę facetów są bardziej konkretni.
Mój mąż już kilka lat ze mną jeździ do ginekologow i różne rzeczy widział podczas naszych starań.Teraz to patrzy się tylko w monitor, a jego radość w oczach jest bezcenna.kr0pka lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Mój jak nie jest w pracy to idzie ze mna zawsze
Był na pierwszej wizycie i mówi: ja myślałem że tego patyka (usg) to ci jakoś głębiej będzie wkładać, a to tylko tak troszeczkę i już było widać
kr0pka, Dziunka, taka_ja lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
severi, Klarcia, milagro, anuschka, kr0pka, m@rtynka, MatyldaG, Fipsik, Anita12, Tosia 1981, misia_, Paolina91, czirisz, Ewa, jenny88, Dziunka, taka_ja, julllla, fantasmagoriia, Mimi86, coffee lubią tę wiadomość
-
To i ja sie pochwale swoim 15 tygodniowym brzuszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133a156f73b6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:36
Klarcia, anuschka, severi, kr0pka, Czarnuszka, m@rtynka, Fipsik, Anita12, Tosia 1981, misia_, Paolina91, czirisz, Ewa, jenny88, Dziunka, taka_ja, julllla, fantasmagoriia, Mimi86, coffee lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
Jak miałam prenatalne przy Oliwce to było i takie i takie. Jakie było zdziwienie męża jak zobaczył na czym polega badanie dowcipne
Teraz też idę tylko z mężem. Na następne chcę zabrać też Oliwkę bo bardzo chce zobaczyć dzidziusia. Ale to jeszcze się okaże.
Ja w cenie mam taki pakiet: USG położnicze prenatalne I trymestru wraz z badaniami dopplerowskimi przepływów naczyniowych i obrazowaniem 3D/4D HDlive głowicą wolumetryczną 2-5 MHz oraz pełną dokumentacją badania w postaci nagrania DVD+RW
-
Czarnuszka, severi, MatyldaG, milagro, Fipsik, Anita12, anuschka, Tosia 1981, kr0pka, misia_, Paolina91, Klarcia, czirisz, Ewa, jenny88, Dziunka, taka_ja, julllla, fantasmagoriia, Mimi86, coffee lubią tę wiadomość
-
a mnie wzięło i już oglądam mnóstwo rzeczy dla dziecka na allegro, na razie jeszcze nie kupuję ale dodaję do ulubionych
problem mam z materacem do łóżeczka, nie wiem jaki kupić, na pewno nie z pianki, jedni mówią, żeby z gryką i kokosem, inni, że takie są twarde i lepiej lateks... już mnie głowa od tego boli
severi lubi tę wiadomość
Dominik
-
anuschka wrote:Milagro duży brzuszek
Już go nie ukryjesz :*
Ha ha no tak w ostatnim tygodniu zaczął sie mocniej wybijać. Jak coś luźniejszego założe to nie widać, ale w obcisłych ubraniach to fakt juz nie ukryje
Tosiu czekamy na Ciebie
malaczarna07 wrote:a mnie wzięło i już oglądam mnóstwo rzeczy dla dziecka na allegro, na razie jeszcze nie kupuję ale dodaję do ulubionych
problem mam z materacem do łóżeczka, nie wiem jaki kupić, na pewno nie z pianki, jedni mówią, żeby z gryką i kokosem, inni, że takie są twarde i lepiej lateks... już mnie głowa od tego boli
Ja też się nie znam na materacykach. Jedyne co wiem, że chcę kupić łóżeczko z szufladą. A co do materacyka to jeszcze nic nie czytałam, który dobry itd.