MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:Wszystko zależy od gin, jego doświadczenia i sprzętu
są u nas dziewczyny które płeć poznały na prenatalnych
Kark chciałabym wyglądać jak ty po urodzeniu 2 dzieci -
kark wrote:Ooo, te rozmiary są już lepsze, chociaż muszę się pomierzyć
Ja też wkładki johnsons. Cenowo bardzo spoko w stosunku do jakościDla mnie efekt sutka nieważny, mają być cienkie, plastrów ma być od spodu sporo, żeby się nie odczepiały i nie buliły no i najważniejsze chłonne, żeby co chwilę nie trzeba było latać. Rossmannowe były ok, próbowałam jeszcze babyono, nuka, penaten i belli (te najgorsze z najgorszych
).
Jakoś tak najbradziej johnsons mi spasowały
Ja po pierwszym porodzie leżałam z babką w gaciach, w końcu spała w samych majtkach siateczkowych i bluzce, bo ciągłe ściąganie i zakładanie jak masz ranę krocza lub brzucha jest niezbyt fajne na początku.
No i plus długiej bluzki czy koszuli nocnej jest taki, że możesz się cały czas "wentylować" i lepiej się rana goi po nacięciu.
Oooo widzisz chyba każda jednak.ma inne upodobania bo mi Johnsona w ogóle nie pasowały. Po pierwsze grube, napchane wata i przeciekaly po minucie, do tego ciągle miałam poczucie że mam mokre cycki. Mi odpowiadały tylko cienkie wkładki lansinoh ultra soft. Bardzo chłonne, wygodne i nie przeciekaly -
Nelus wrote:Anita u nas robią usg przez brzuch już od 7 tygodnia ciąży. Dowcipnie tylko jeśli są jakieś przypuszczenia że szyjka się otwiera albo krwawienia z niewiadomych przyczyn.
-
Czarnuszka wrote:Ja miałam dowcipnie. I jakbym miała dziecko to zabrałabym je nawet jakby lekarz robił badanie dowcipnie. Jak się ma założoną sukienkę to przecież nic nie widać. Tatuś z dzieckiem by stał obok monitora tak by nic nie było widać i po sprawie.
-
Anita12 wrote:A ja mam pytanie czy któraś z Was miała prenatalne nie przez brzuch? Chciałam wejść z z dzieckiem i M a nie zapytałam przez telefon jak to bedą robić
Ja też miałam dopochwowo. Partner był. Córka była w przedszkolu. Może na następne ją wezmę
-
Ja mialam przez brzuch robione prywatnie. Maz byl ze mna. Doktor bardzo mily dostalismy okolo 30 zdjec:)
Ja dzisiaj od raza wstalam pełna werwy wkoncu. Bo taka rozlazla ostatnio bylam
WIec dzisiaj zaczynam buszowac w kuchni bo w koncu mam na to czas na l4. Wiec dzisiaj beda pierogi ruskie na obiad :p
Pozdrawiam wszytskie wizytujace i czekam na ifnormacje;)Anita12 lubi tę wiadomość
-
Ja prenatalne robilam u swojego gina to tez dopochwowo, ale przed badaniem powiedzial, ze dzis zrobimy jeszcze dopochwowo a od nastepnej wizyty beda badania przez powloki brzuszne. Bylam dokladnie tak jak Ty w 12t2d ciazy
Anita12 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Prenatalne prywatnie miałam przez brzuch, później na wizycie u swojej lekarki na NFZ miałam z początku dowcipnie, a po chwili przez brzuch. Pani Doktor sobie porównywała, jak lepiej widać.
Ja młoda może wezmę na połówkowe, bo w tym 12-14tygodniu to trochę za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:25
-
Ja miałam prenatalne przez brzuch, czasem jak się źle ułoży i nie widać noska albo karku to robią dowcipnie.
Na pierwszej wizycie była ze mną córka, usg dowcipnie, lekarka zakryła mnie ligniną i nic nie widziała. Po ciemku wpatrzona w monitor była, a potem nie dała mi się ubrać a już wariowała, skakała, szurała krzesłem, więcej jej nie zabioręAnita12 lubi tę wiadomość