MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżem dobry i powodzenia na wizytach!!
Małża wczoraj wieczorem nie bylo bo mieli firmowe kręgle.. miałam ambitne plany ogarnięcia papierów, poczytania.. skończyło się na zrobieniu salatki, wpierdzieleniu połowy i przeleżeniu i przespaniu., ach te ambitne popołudnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 06:35
malaczarna07, Paolina91, coffee lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Przemyśle to płukanie. Jeżeli jest w ciąży bezpieczne to warto spróbować.
Życzę powodzenia na wizytach.
Ps. Od niedzieli nie działa mi kalendarz. Zaczyna się właśnie od przedwczoraj, nie ma starszych dni. Mam abonament wykupiony. Nigdy mi się tak nie zrobiło. Jakieś pomysły?
-
Dzień dobry kobietki
witam się w 17 tc
Dopiero dziś udało mi się wstać wcześniej i nadrobić ostatni tydzień tak zasuwaciea ja po urlopie tyle roboty że nie mam kiedy Was czytać bo już o pisaniu nie wspomnę
Przytulam Te które opuściły nasz wątek
I mocno trzymam kciuki za wizytkiAnita12, kr0pka, anuschka, MatyldaG, taka_ja, m@rtynka, milagro, Klarcia, chloet, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
wczoraj któraś z Was wspomniała o ubrankach dla dzieci w Lidlu - od najbliższego poniedziałku będzie akcja "Moda dla Maluszka" i będzie można kupić dresiki, komplety body, sukienki, spodenki, legginsy, rajstopki, skarpetki itp. ja zamierzam się wybrać, ubranka z lidla są według mnie dobrej jakości. szkoda, że jeszcze nie wiem co będzie u mnie ale to wybiorę coś neutralnego...
chociaż jakoś tak niebieskie ubranka bardziej mi się podobają...
Dominik
-
ja mam głupie sny i zwidy wstaje w nocy a potem ogarniam ze mi sie to snilo jednak
ale stres zostaje w srodku po takim "zerwaniu sie " z łóżka
ja musze czekac do jutra dobrze ze mam rano bo bym zwariowala:) ale obiecuje potem koniec schizy!!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytacje samych pomyslnych wiadomosci zycze ! -
nataliad wrote:Dzień dobry. Przemyśle to płukanie. Jeżeli jest w ciąży bezpieczne to warto spróbować.
Życzę powodzenia na wizytach.
Ps. Od niedzieli nie działa mi kalendarz. Zaczyna się właśnie od przedwczoraj, nie ma starszych dni. Mam abonament wykupiony. Nigdy mi się tak nie zrobiło. Jakieś pomysły?nataliad lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Dżem dobry i powodzenia na wizytach!!
Małża wczoraj wieczorem nie bylo bo mieli firmowe kręgle.. miałam ambitne plany ogarnięcia papierów, poczytania.. skończyło się na zrobieniu salatki, wpierdzieleniu połowy i przeleżeniu i przespaniu., ach te ambitne popołudnia..
Moje mieszkanie woła: Posprzątaj mnie! A mi się tak nie chceTo jest mój plan, ale na cały tydzień
Klarcia lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:Skończył ci się drugi trymest. Po prawej stronie wykresu masz takie zakładki na 1,2 i 3 trymest tam sobie kliknij w drugi
nataliad lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
13-tego myślę że będzie szczęśliwy. Każda osobę która znam urodzona 13 jest fantastyczna wiec i dzień fantastyczny będzie. Jeju nie mogę jeść słodkiego bo czuję glukozę w smaku i owoce to takie typu arbuz żeby nie było zbyt cukrowe, a przynajmniej w smaku. Ja nie ukrywam, że po prenatalnych może kupię jakiś ciuszek dla malucha. Dziś Oliwka przed wyjściem do przedszkola robiła noski noski z brzuszkiem. Dorasta te moje małe dziecię
taka_ja lubi tę wiadomość
-
Witam, bardzo rzadko jestem na forum, ponieważ mam hmmm prace a po pracy prawie co drugi dzien druga i nie bardzo mam kiedy usiasc, a bardzo fajne i przydatne rzeczy tutaj opisujecie
mam pytanie, czy w 14 tyg moge juz zobaczyć czy bedzie synalek czy córunia?
-
nick nieaktualnyHej ja się witam szybko z rana i uciekam, bo mam dużo pracy na dziś, ale chciałam wam pokazać jaki widok powitał mnie w łóżku:
No nie spodziewałam się takich widoków w pierwszej połowie ciąży, a tu królewna się wypięła i wszyscy mielismy radochę z rana
Macicę mam już co najmniej palec nad pępkiem, patrząc jak malutka leżała. Kurcze co to będzie za 2 miesiące, chyba na płuca mi wlezie, albo do przełyku
I od razu zdjęcie brzuchola strzeliłam (sory, że tak na golasa i nieogarnięte nic):
MatyldaG, kr0pka, taka_ja, Czarnuszka, m@rtynka, nataliad, milagro, czirisz, Klarcia, Tosia 1981, fantasmagoriia, Marrtusia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
margerit@ wrote:Witam, bardzo rzadko jestem na forum, ponieważ mam hmmm prace a po pracy prawie co drugi dzien druga i nie bardzo mam kiedy usiasc, a bardzo fajne i przydatne rzeczy tutaj opisujecie
mam pytanie, czy w 14 tyg moge juz zobaczyć czy bedzie synalek czy córunia?
Wszystko zależy od gin, jego doświadczenia i sprzętusą u nas dziewczyny które płeć poznały na prenatalnych
Kark chciałabym wyglądać jak ty po urodzeniu 2 dziecicoffee lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
nick nieaktualny