MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliad wrote:Hej dziewczyny. Miałam wczoraj zebranie, późno wróciłam dlatego witam się dzisiaj - dzień dobry
I gratuluje udanych wizyt
U nas dzisiaj też samopoczucie całkiem ok, ciasto ze śliwkami i kruszonką właśnie się piecze, za chwilę bedzie gulaszowa z drobiu się robiła na obiad
Przeczytałam wczorajsze zaległości i pozazdrościłam Wam zdjęć brzuszków dlatego też sobie dzisiaj pyknęłam
a zgadnij co ja piekłam wczoraj......chyba ze 6 kawałków pochłonęłam...
nataliad lubi tę wiadomość
Dominik
-
kark wrote:Dziewczyny, są wśród nas mamy, które chodzą na nfz do gina (z większych miast), ale w szpitalu?
Ile czekałyście na pierwszą wizytę od zapisu? Bo potem rozumiem, że od razu was na za 4 tygodnie zapisują i nie ma problemu?
Ja zapisywalam sie ponad miesiac temu i mam uwaga, uwaga na ... listopad, rece mi opadly... zapisalam sie bo i tak prywatnie chodze ale po prostu masakra, babeczka mi powiedziala, ze takie oblozenie maja -
Klarcia wrote:Ja od początku mam przeczucie, że będzie chłopak...i zobaczymy czy kobieca intuicja działa dobrze.
Ja też czuje chłopa i się tak już nastawilam, a jak wyjdzie inaczej to będzie duża niespodziankaale płeć pewnie dopiero na polowkowym poznam
-
nataliad wrote:
tesciowa nam kupila
nataliad lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyseveri wrote:Dobry lekarz? Zastanawialam sie nad porodem tam i czy nie lepiej zaczac tam wczesniej chodzić
. My będziemy tam chodzić do szkoły rodzenia od stycznia. Muszę do nich zadzwonić i zapytać od kiedy zapisy na ten okres przyjmują.
-
Dziewczyny ale Wy macie zgrabne i jedrne cialka, az zazdroszcze
ja niestety mam rozstepy i skorke pomaranczowa(tak sie niestety zlozylo z pewnych przyczyn), wiec nie bede wstawiac swojego zdjecia co by Was nie straszyc
hehe ale milo popatrzec na rosnace brzuszki
-
nick nieaktualnySeveri to w takim razie będziemy się widzieć
.
Też bym wolała wcześniej poznać się z jakimiś lekarzami, którzy tam pracują, żeby tak nie trafić na całkowicie obcych ludzi.
Miałam dziś wspaniałe plany na aktywny dzień pojechać do sklepu po ciuszki dla siebie, do rodziców, na myjnie... niestety mnie zmogło i już nie mam siły, więc musiałam wrócić i udało mi się tylko po wielkiej walce zatankować samochód, bo nigdzie nie mogłam się na dobrą stacje dostać.
Do tego głodna jestem pieruńsko i prócz twisterów z KFC nic mi nie wchodzi. Przecież nie mogę jeść tego codziennie -
coffee wrote:Dziewczyny ale Wy macie zgrabne i jedrne cialka, az zazdroszcze
ja niestety mam rozstepy i skorke pomaranczowa(tak sie niestety zlozylo z pewnych przyczyn), wiec nie bede wstawiac swojego zdjecia co by Was nie straszyc
hehe ale milo popatrzec na rosnace brzuszki
Dlatego ja swój wrzuciłam w ciuchachi nogi obcięłam
Co do przeczuć, w 1 ciąży przeczuwałam chłopca, w drugiej dziewczynkę, zgadzało się. Teraz też przeczuwam babkę, ale zobaczymy co wyjdzie na połówkowych -
czirisz wrote:Dokładnie tak samo myślałam, też mam w planach ten szpital. To ze mną jeszcze możecie się spotkać na porodówce, bo jestem pomiędzy Wami
. My będziemy tam chodzić do szkoły rodzenia od stycznia. Muszę do nich zadzwonić i zapytać od kiedy zapisy na ten okres przyjmują.
też planuję tam chodzić, tylko jeszcze nie myslalam od kiedyco prawda nam generalnie trochę daleko ale wolę się trzymać jednego szpitala
-
ja dziś nawet zrobiłam sobie zdjęcie ale popatrzyłam na nie po kilku godzinach i skasowałam, publicznie tego nie pokażę, co macie jeszcze wymiotów dostać
-
MatyldaG wrote:mam takie same
tesciowa nam kupila
Ja ja też na nie poluję!byłam dziś w 2 lidlach i w jednym nie było wgl a w drugim kupiłam sweterki pokaże Wam potem
Po zajęciach idę do trzeciego Lidla
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
kr0pka wrote:też planuję tam chodzić, tylko jeszcze nie myslalam od kiedy
co prawda nam generalnie trochę daleko ale wolę się trzymać jednego szpitala
w jednym mam lekarkę i badania, w drugim byłam na patologii a w trzecim rodziłam
bo każdy jest lepszy w czym innym ;]
-
anuschka wrote:Ja ja też na nie poluję!
byłam dziś w 2 lidlach i w jednym nie było wgl a w drugim kupiłam sweterki pokaże Wam potem
Po zajęciach idę do trzeciego Lidla
-
Hej ja juz tez po prenatalnych i wielkie UFFFF!!!
Dzidzia ma 7 cm i wszystko w normie NT 1,2 wiec cudownie
ale badanie mialam na nfz i zadnego! zdjecia nie dostałam ale co popatrzyłam to moje.
lekarz tylko powiedzial ze raczej chlopak ale do konca nie wiadomo bo to bardzo wczesnie
ale jestem szczesliwa a o chlopcu po cichu marzyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:27
czirisz, MatyldaG, kr0pka, Magdzia88, Angie 232, Klarcia, milagro, Fipsik, Czarnuszka, Marynia991, anuschka, Aarizona, taka_ja, misia_, fantasmagoriia, Mimi86, Anita12, Ewa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:też planuję tam chodzić, tylko jeszcze nie myslalam od kiedy
co prawda nam generalnie trochę daleko ale wolę się trzymać jednego szpitala
Proponują zaczynać pierwsze zajecia w okresie 28-30 tyg. Kr0pka, ale mieszkasz w Wawie czy w okolicach, że masz kawałek do szpitala? -
czirisz wrote:Proponują zaczynać pierwsze zajecia w okresie 28-30 tyg. Kr0pka, ale mieszkasz w Wawie czy w okolicach, że masz kawałek do szpitala?
w Ząbkach niestetyprawie Warszawa ale prawie robi wielką różnicę
-
nick nieaktualny
-
czirisz wrote:Dokładnie tak samo myślałam, też mam w planach ten szpital. To ze mną jeszcze możecie się spotkać na porodówce, bo jestem pomiędzy Wami
Wiecie co, ja mam podobnie, też mieszkam w Wawie i zastanawiam się, kiedy zainteresować się tematem szpitala. Póki co chodzę prywatnie do lekarza, który jest położnikiem... do tej pory nie spytałam gdzie praktykuje..
Jak będziecie coś wiedziały o dobrym lekarzu w tym szpitalu dajcie znać, może już czas się w to zagłębić i o tej szkole rodzenia teżWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:42
Szczęśliwa mama Zuzi