MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klarcia, m@rtynka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:oj ja niestety boje się, ze jak wparuję do tk maxxa to mnie chyba siłą będzie trzeba wyciągać albo zabrać portfel
-
Magdzia88, taka_ja, Klarcia, czirisz lubią tę wiadomość
-
eee tam, przesadzasz laska!! i to mocno
chciałabym mieć takie "dwa"MatyldaG, Englein lubią tę wiadomość
-
http://www.tommeetippee.pl/product/zestaw-do-karmienia-piersia-poczatkowy/
takie cos widzialam, moze mi jakas madra doswiadczona mama powiedziec,czy to ok,czy sobie odpuscic?cena ok jak dla mnie -
Ja kupuje po troszke ciuszkow bo to naprawde fajowa sprawa
narazie staram sie takie uniwersalne, ale mam tez jedno w autka, jedno w supermeny.
Mi w glowie siedzi ze bedzie patyczak. W pierwszej ciazy bylam przekonana ze dziewczynka, bo do porodu nie znalam plci, imie wybralam dla dziewczynki i w glowie nawet nie bylo opcji ze chlopak. Tak jakis dziwnie i sie sprawdzilo. Zobaczymy jak teraz. -
taka_ja wrote:Ja kupuje po troszke ciuszkow bo to naprawde fajowa sprawa
narazie staram sie takie uniwersalne, ale mam tez jedno w autka, jedno w supermeny.
Mi w glowie siedzi ze bedzie patyczak. W pierwszej ciazy bylam przekonana ze dziewczynka, bo do porodu nie znalam plci, imie wybralam dla dziewczynki i w glowie nawet nie bylo opcji ze chlopak. Tak jakis dziwnie i sie sprawdzilo. Zobaczymy jak teraz.
na razie nastawilam sie,ze wyjdzie z tym ze szpitalai najwyzej ubierze z 3 razy ale trudno, nie moglam przejsc obok.
Klarcia lubi tę wiadomość
-
Klarcia wrote:Jeszcze powinnaś stanąć na jednolitym tle i kontury zaznaczyć, to może się jakaś co bardziej spostrzegawcza dopatrzy...ja w każdym razie nie widzę.
Przesadzasz.Klarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:w Ząbkach niestety
prawie Warszawa ale prawie robi wielką różnicę
Kropka to jesteśmy prawie 'sąsiadkami' ja mieszkam w Zielonceale w Ząbkach zamierzam sprawdzić w najbliższym czasie na fitness dla kobiet w ciąży
jeszcze nie myślałam o szpitalu ale szczerze mówiąc zdziwiłam się praktycznie jednomyślnością o Inflanckiej, ja szczerze mówiąc nic o nim nie słyszałam, za to dużo o Madalińskiego i oczywiście Zofii -
nick nieaktualnyLeżałam w Zofii przy moim wcześniejszym poronieniu i rzeczywiście kolejki są ogromne i ciężko się dostać - tak mówiły też dziewczyny które tam wcześniej rodziły (i lepiej miec tam swojego lekarza lub położna) i chyba z tym samych powodów raczej też nie biorę tego szpitala pod uwagę.. chociaż byłam pod wrażeniem opieki i personelu tam
ale nie mam porównania z żadnym innym szpitalem w wawie, jedynie osobiście nie polecam WołominaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 15:58