MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:hehehe nie kus bo zaraz tlo fotograficzne rozłoze
jesteś fotografem? czy tak z zamiłowania? -
Mart_ wrote:Kropka to jesteśmy prawie 'sąsiadkami' ja mieszkam w Zielonce
ale w Ząbkach zamierzam sprawdzić w najbliższym czasie na fitness dla kobiet w ciąży
jeszcze nie myślałam o szpitalu ale szczerze mówiąc zdziwiłam się praktycznie jednomyślnością o Inflanckiej, ja szczerze mówiąc nic o nim nie słyszałam, za to dużo o Madalińskiego i oczywiście Zofii
czyżby w FitPlace?czy mowa o basenie? i witam "sąsiadkę"
-
nick nieaktualny
-
No własnie też się zastanawiam czy nie iśc jak juz będę na L4
Mart_ lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:jesteś fotografem? czy tak z zamiłowania?
Dziewczyny byłam przed chwila na zakupach i postanowiłam pierwszy raz wejść na dział na którym nigdy nie byłam czyli dziecięcy pampersy gerberki itp i jestem w szoku ile tam jest smoczkow!! To się jakiś konkretny wybiera? :p -
Hej dziewczyny. Już po badaniu ale dopiero wróciliśmy. Napiszę co i jak a później będę czytać co zaległości.
A wiec z maluszkiem wszystko w porządku. Bardzo dokazywał, machał rączkami i nóżkami. Samo badanie również wyszło dobrze, doktorowa była zadowolona, mówiła, że maluszek bardzo jej się podoba.
Wiek ciążowy wyszedł 12 +5
Wielkość 64 mm, takze spora różnica bo przed tyg lekarz mówił 47,5
Przeziernosć NT 0,90 mm a mojemu lekarzowi wyszło 1,8 chyba ona miała lepszy sprzęt, bo też spora różnica.
Łożysko mam na tylnej ścianie, płyn owodniowy w normie. Także wszystko ok. Jedynie to bijące serduszko na granicy, choć mój lekarz podawał 140 więc może dzidzia zestresowana była. Długo była tyłem i dr aż mi tą głowicą uderzała w brzuch, żeby się odwróciła. Ale w koncu zobaczyła kość nosową też.
Ryzyko u mnie z marszu za wiek było duże ale zmalało po usg. No i jeszcze za dwa tygodnie wynik krwi.
Ale strasznie się cieszę, że wszystko jest w porządkudość mocno mi ulżyło
W ogóle badanie na nfz a pełen luksus i komfort. Doktorowa przemiła, wszystko mówiła na głos. Później spokojnie wytłumaczyła. Na wprost miałam monitor więc wszystko mogłam widzieć. Badanie było przez brzuch więc M i Jagoda siedzieli sobie na krześle i wszystko oglądali. No przeszczesliwa jestem Minus tylko taki, że nie dostałam filmiku i tylko jedno zdjęcie ale trudno. Wszystko inne superdziękuję, że trzymałyście kciuki.
Englein, Czarnuszka, Marrtusia, Marynia991, m@rtynka, severi, taka_ja, jenny88, MatyldaG, milagro, Mart_, Magdzia88, kr0pka, anuschka, misia_, fantasmagoriia, Mimi86, Paolina91, nataliad, czirisz, julllla, Angie 232, Tosia 1981, Dziunka, Klarcia, coffee lubią tę wiadomość
-
Ufff
I po badaniach. Wszystko super. A nawet lepiej. 65mm serduszko puka nt 1,5. I tatus dumny jak paw. Bedzie synek. HuraaaaaaAnita12, Czarnuszka, kr0pka, Mimi86, MatyldaG, fantasmagoriia, Athia, taka_ja, Marynia991, Paolina91, misia_, nataliad, m@rtynka, milagro, Magdzia88, czirisz, anuschka, Fipsik, Angie 232, Tosia 1981, Englein, chloet, severi, jenny88, Dziunka, Marrtusia, Klarcia lubią tę wiadomość
-
arizona anita wspaniale wiesci
gratuluje
Matylda ale sie usmialam z tych brzuchow twoich heheno faktycznie widac nad pepkiem taka mmala kulke to pewnie jelita troche wypchaly
ale ładny brzusio masz
MatyldaG lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
MatyldaG wrote:słabe wzroki macie
ja widze dwa brzuchy
Poczekaj aż zaczną się kopniaki a potem rozciąganie itd maluchów
MatyldaG wrote:Jenny a w którym tygodniu urodziły się Twoje blizniaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 19:15
MatyldaG lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Ooo super dziewczyny ze coś widzicie bo już myślałam że aż tak mi na mózg padło hehe
Jenny w tym tygodniu znowu czuje dość mocne rozciągania poszerzają sobie bable domekAnita12 lubi tę wiadomość
-
Aarizona wrote:Ufff
I po badaniach. Wszystko super. A nawet lepiej. 65mm serduszko puka nt 1,5. I tatus dumny jak paw. Bedzie synek. Huraaaaaa
Suuper!napisz na kiedy masz termin porodu to wpiszę Cie na listę
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018