MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Miałam sen, piękny senŚniło mi się, że miałam USG i widziałam bardzo wyraźnie siusiaka
I się bardzo cieszyłam, że będzie syn. Zazwyczaj zawsze odbieram swoje sny na odwrót także zobaczymy czy to proroczy sen czy też nie
MatyldaG, Englein, kr0pka lubią tę wiadomość
-
monia99 wrote:Witam witam juz na spokojnie i bez stresów tak jak obiecałam
jestem z okolic Bydgoszczy dokładnie
a wY?
-
Witam się i ja w ten kolejny słoneczny wrześniowy poranek
Dużo wczoraj nie naskrobałyście to łatwiej Was było nadrobić
Aarizona i Anita12 super wieści
Widziałam że już szykujecie wyprawkiMy narazie musimy uporać się z remontami, które powoli mi bokiem wychodzą...
Kurcze chciałabym już czuć tego mojego maluszka..dziś w nocy się obudziłam z takim mięciutkim brzuszkiem i zaraz mi głupie myśli do głowy przychodziły...jak jest za twardy to się martwię jak mięciutki też się martwię no oszaleć można...muszę się dziś koniecznie czymś konkretnym zająć..
-
Tak mnie naszlo...drugi trymestr...apetyt wrocil, czesciej go mam do 13_14. Ale zmeczenie mam wrazenie,ze wieksze, sennosc wieksza...a myslalam,ze jak mialam wczesniej srednia sennosc to tak zostanie. Niestety nie. Grunt,ze nie ma mdlosci (2 tyg z kawalkiem tych przyjemnosci wystarczylo).
Power troche wrocil ale bardziej przypimina sinusoide...
Jak u Was?
Ps. Jeszcze nie biore sie za pranie tych 2 szt.ktore kupilam...ale co lepsze do prania ubranek niemowlechch...plyn czy proszek? Jakies marki godne polecenia? Wiem,ze wie,szosci pewnie tu nie dostane ale moze -
malaczarna07 wrote:to można w końcu wędzone ryby??
raz na jakiś czas w małej ilości nie zaszkodzi, tak jak z pasztetem
I dzień dobryja wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy, przespałam z 2h chyba, trochę z małżem posiedziałam i wróciłam spać
dziś pojechał do Poznania z szefową i jeszcze jednym pracownikiem i się trochę martwię. Nie że z babą pojechał tylko o drogę, żeby się nic nie stało.. mam nadzieję, że ta baba jeździ ostrożnie i wróci cały i zdrowy