MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie zauważyłam że brzuch mi przeszkadza podczas malowania paznokci u stóp :p to co to będzie później :p
Magdzia88, coffee, Fipsik, Englein, taka_ja lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Właśnie zauważyłam że brzuch mi przeszkadza podczas malowania paznokci u stóp :p to co to będzie później :p
Później nie będziesz ich ani widziała ani do nich sięgałaAarizona, Natka9029, Marynia991, fantasmagoriia, taka_ja lubią tę wiadomość
-
m@rtynka wrote:Ja już po wizycie. Ogólnie z maluszkiem wszystko w porządku, wyniki krwi i moczu mam też dobre, ale ja niestety mam szybko zgłosić się do kardiologa ze względu na moje ciśnienie i niskie tętno, oraz dolegliwości z tym związane. Następna wizyte mam wyznaczoną na 29.9, dość szybko bo lekarka musi kontrolować co się dzieje.
Co do detektora to ja mam też angel sound, kupiłam używany. Dla mnie on jest trochę nieporeczny, nie ma wyświetlacza no i taki szczegół który można zmienić to słuchawki. Są strasznie źle wykonane. Ale można podłączyć inne do niego
Dobrze, że z maluszkiem OK a ciśnienie się unormuje miejmy nadzieję i wszystko będzie OK, jakie miałaś? -
kr0pka wrote:Później nie będziesz ich ani widziała ani do nich sięgała
Aarizona, Anita12 lubią tę wiadomość
-
blekitna wrote:Potrzebuję porady albo wytłumaczenia. Dzwoniła do mnie Pani z pracy, który to tydzień ciaży bo trzeba do akt wpisać. Może ktoś mi wytłumaczyć co to znaczy? Czy to dobrze czy źle? Ja się na tym kompletnie nie znam
-
MatyldaG wrote:Raz mojemu jednemu dzieciu biło 179 a lekarz powiedział ze norma jest do 180 i żeby się nie martwić, na kolejnej wizycie juz bicie było mniejsze ale ogólnie obydwoje mają zawsze między 160 a 170 i każdy lekarz mówił ze nie ma w tym niepokojącego
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Aarizona wrote:A ja wlasnie kwitne w kolejce do gina i przed chwila juz weszla Pani na ktora miala na 16. A ja 16.45 wiec chyba jeszcze poczekam. Ale po wczorajszych prenatalnych jestem spokojna.
a może nawet już weszłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:58
Aarizona lubi tę wiadomość
-
Ja od stóp miałam pomalowane całą ciążę i do porodu też. do prawie samego końca malowałam na sedesie, noga na sedes, brzuch raz na lewą raz na prawą stronę przesuwałam i dawałam radę. Tylko przed samym porodem już poprawki mąż mi robił
Gorzej z goleniem, "na ślepo" a potem macanie, czy wszystko okAarizona, kr0pka, Marynia991, Anita12, taka_ja, Klarcia, coffee lubią tę wiadomość
-
blekitna wrote:Jestem na umowie o prace na czas określony do 30 września. Być może jutro na radzie podjęta zostanie decyzja o przedłużeniu jeszcze na rok.
W takiej sytuacji oni chca wiedzieć czy umkwa automatycznie przedluza sie do porodu, czy maja wybór przedłużać czy nie. Ale jeleli jestes jak na suwaczku 13 tydzien to przedluzyc do porodu musza a oczywiscie moga na dluzej.Fipsik, severi lubią tę wiadomość
-
coffee wrote:Martusia to moze podzielisz sie przepisem? Ja bym chetnie wyprobowala, choc za marchewka nie przepadam
kr0pka, fantasmagoriia, coffee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark ja zawsze płacę przez przelewy 24, ostatnio jak korzystałam z aplikacji to faktycznie chciało tylko kartę ale weszłam przez przeglądarkę i zapłaciłam tradycyjnie