MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blekitna wrote:Fipsik ciesz się wolnością czyli domem bez chwilowej obecności dziecka. Wredne? Być może. Ale jesteśmy człowiekiem i też nam się należy chwila na relaks
No właśnie zrobiłam to co zwykle zanim ją odbierałam o 12, czyli pranie i zmywarkę, a teraz sobie miejsca znaleźć nie mogę. Jak dizś będzie ok, to od jutra będzie już pewnie normalnie ;] A kurcze roboty strasznie dużo, bo prawdopodobnie za 3 tyg zaczniemy remont! A ja się czuję jak flak -
kr0pka wrote:Ja tak ostatnio miałam ze 3 dni takie, że w ogóle głodna nie bylam, już przeszlo
więc nie martw sie
to ufff oby mi się naprawiłoale koleżanki w pracy już zauważają, że więcej jem, chyba niedługo się skapną...
jedna to już dziś powiedziała, że ma pewne podejrzenia ale ją zbyłam... hehe
Dominik
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Mnie dziś zaczęlo mulić po herbacie roiibos.. no nigdy jej fanka nie byłam to fakt ale tym razem ledwo wypiłam i chyba więcej nie spróbuję
ta herbata jest okropnaja bardzo lubię herbaty czarne, zielone.. ale rooibos pije duszkiem na dwa razy z zamknietymi oczami
-
No ja chciałam coś dla odmiany ale rooibos się zdecydowanie nie nadaje
Czarne choć slabiutkie to jednak staram siè pic tylko raz na jakis czas, owocowymi to już rzygam.. ostatnio już zieloną sobie zrobiłam tylko tez słabiutką bo musiałam coś dla odmiany wypic -
anuschka wrote:Anita ja mam używany z AngelaSound czy jakoś tak, ale on nie pokazuje jak szybko bije serduszko, tylko słuchasz
-
nick nieaktualny
-
a mi czerwona herbata bardzo smakuje
i w ogóle tylko gorące herbaty mi wchodzą jak mi ciągle ciężko na żołądku. Zaczynam od bardzo słabej czarnej, poźniej czerwona, potem pokrzywa a na wieczór mam fix dla kobiet w ciąży (melisa, porzeczka, imbir i coś tam)
No i tak codziennie...
a w miedzy czasie ciągle mnie ciągnie do Fanty niestety. Ale czuje ulge na żołądku jak mi się odbije więc musze spróbować może wodę mineralną lekko gazowanąseveri, Anita12, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Ja mam dopplera holenderskiej firmy Luvion z wyświetlaczem. Ale dziecko jest super aktywne i jedyne co slyszę to jak pływa i robi fikołki (choć zawsze miło i tego posłuvhać).
Ja mam ostatnio fazę na pasztet z ogórkie konserwowym.
Ogólnie wstałam rano. Ale połozylam się i tak sie memlam.Anita12 lubi tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Ja się ostatnio opijam piwem bezalkoholowym. Fajnie się beka, bo gazowane, a nie jest tak słodkie jak wszystkie napoje, a z drugiej strony ma smak, bo woda gazowana smaku nie ma. A normalnie nie znoszę gazowanego. No ale skoro pomaga na te wzdęcia okropne, to co zrobić.
-
Anita12 wrote:O dobrze wiedzieć bo myślałam, że wszystkie pokazują. Mi w sumie Zależy żeby sprawdzić czy w spokojnych warunkach serduszko bije wolniej niż 170.
A ile na wizycie bilo serduszko? Ja do tej pory mialam dwie wizyty i na jednej 170 a na drugiej 172. Lekarz mowil ze ladnie bije i nic nie mowil ze za szybko wiec jesli u Ciebie tez cos kolo tego to napewno nie masz sie co martwic.taka_ja lubi tę wiadomość
-
natalia ja ogólnie czerwoną tez lubię i to bardzo.. Moze i ja sobie zacznę pić bo serio już mam prawie odruch wymiotny na sam widok owocowej
nataliad lubi tę wiadomość
-
Tyle tu o jedzeniu, że głodna się zrobiłam chociaż przed godziną jadłam...
Apropo zachcianek, mąż znalazł na mnie patent i jak mu mówię że mam na coś ochotę to kupuje codziennie przez 3 dni ten produkt tak że po tych 3 dniach już na to patrzeć nie mogę, ostatnio tak było ze śledziami- a teraz jak jesteśmy razem w spożywczym specjalnie mi pokazuje śledzie, bo przecież tak mi smakowały
A wczoraj to on prosił żebym mu dziś upiekła szarlotkę, ale jakoś nie mogę się zebrać i chyba będzie się musiał obejść smakiem. Ależ jestem OKROPNA ;/ -
misia_ wrote:Polecam na pewno droższy. A odradzam baby sound B z wyświetlaczem, bo jeszcze nim nie słyszałam bicia serca tylko niby częstotliwość z jaką bije i ruchy malucha jak pływa nic pozatym nie słychać..ledwo moje serce wykrył ;/ zresztą opinie też ma nie za dobre...tylko można zacząć schizowac mój wylądował na strychu
-
befra wrote:A ile na wizycie bilo serduszko? Ja do tej pory mialam dwie wizyty i na jednej 170 a na drugiej 172. Lekarz mowil ze ladnie bije i nic nie mowil ze za szybko wiec jesli u Ciebie tez cos kolo tego to napewno nie masz sie co martwic.
dziwne to.
No jeszcze z boku na wynikach jest taki odcinek na którym na samej granicy jest właśnie zaznaczone to bijące serduszko.
-
befra wrote:A ile na wizycie bilo serduszko? Ja do tej pory mialam dwie wizyty i na jednej 170 a na drugiej 172. Lekarz mowil ze ladnie bije i nic nie mowil ze za szybko wiec jesli u Ciebie tez cos kolo tego to napewno nie masz sie co martwic.