MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
coffee nie szalej za bardzo
ja pozdrawiam z pracy, jeszcze 3 godzinki..
ALE wczorajsza wizyta ! "prawdopodobnie" dziewczynka!!!!ale radocha
Chyba kupię dziś jakiś ciuszek, na przekór teściowej
Dzidzia się pięknie przeciagała, ale zasłaniała twarz ręką, nie chciała zdjęć
waży 100g!
i wszystkie moje podejrzenio-objawy są normą i wszystko książkowo!teraz spokojnie czekać na ruchy
kr0pka, czirisz, MatyldaG, milagro, chloet, m@rtynka, taka_ja, Anita12, kark, Angie 232, severi, misia_, Fipsik, Englein, Magdzia88, Athia, Magda86_0309, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
U nas jeszcze pięknie slonecznie i na sloncu niestety gorąco. Wyszłam z psem dopiero po 9 i przed chwilą wrociłam. Póki w cieniu w lesie - cudownie przyjemnie ale na sloncu juz padałam, pieseł teź się zmeczył ale dziś mu w końcu zrobiłam ciut dluzszy spacer
Englein lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, macham do Państwa z 17tc
Dziwnie się czuję, kiedy kalendarz belly pokazuje mi, że to już 40% ciąży. Wow!
anuschka, m@rtynka, milagro, taka_ja, fantasmagoriia, Anita12, kr0pka, Marynia991, MatyldaG, Englein, Athia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
chloet wrote:Dzień dobry, macham do Państwa z 17tc
Dziwnie się czuję, kiedy kalendarz belly pokazuje mi, że to już 40% ciąży. Wow!
Ja również witam sie w 17tc! Szok co? Ja to nie wierze, ze to juz tyle zlecialo... A i dzięki Chloet za to 40% bo ja lubilam podgladac te procenty ale skonczylo mi sie konto premium i mi sie procenty wylaczylytaka_ja, chloet, m@rtynka, kr0pka, MatyldaG lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 - jak samopoczucie? Ja zdecydowanie czuję, że robię się cięższa i powoli wychodzi mi brzuch. Talia mi właściwie zupełnie zanikła, a zawsze miałam bardzo wyraźną. Waga idzie do przodu (już 3,5 kg na plusie) i chyba zaczęła się II tura porostu biustu
Przez 2 tyg. miałam spokój, piersi przestały boleć, a teraz czuję, że znowu zaczynają pobolewać przy dotyku.
W środę mam w końcu wizytę - ostatnio byłam miesiąc temu i jestem na etapie 5 cm szkraba. Ciekawe, co tam u niego słychać i ile podrósł (wg tych wszystkich aplikacji powinien mieć już 10-13 cm).
A ty, kiedy masz kolejną wizytę?Anita12 lubi tę wiadomość
-
Ja jutro wkraczam w 16 tydzień. Czas leci. Chciaz w pierwszej ciszy szybciej mi leciało. Wstawiłyście wczoraj zdjęcia karpatki i ja już swoja właśnie skończyłam piec. Musiałam, maz tez tylko czeka az będzie można kroić. Ja kolejna wizytę mam 26.09. Musze tez zadzwonić i umówić się na polowkowe. Dobrze, ze wizyty mam co 2 tygodnie bo jakbym miała czekać miesiąc chyba bym oszalała.
befra, Anita12, Englein lubią tę wiadomość
-
Chloet- samopoczucie dzis dobrze. Męczą mnie ostatnio bole glowy... Ja tez widze juz lekko brzuszek ale talia na szczęście jeszcze jest
Ogolnie chyba nie mam jeszcze zadnego kg na plusie bo schudlam na poczatku wiec teraz nadrabiam. Mnie piersi nigdy bolec nie przestaly bola zwlaszcza wieczorem caly czas, są wieksze- szczęśliwy mąż potwierdza hahaha
Wizyta w poniedzialek! Ostatnia mialam 4 tyg temu dzidzius mial prawie 6cm tez jestem ciekawa co tam u niego
chloet lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Cześć dziewczyny,
poznajcie małą Zuzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e31f6c8e9d5.jpgMatyldaG, fantasmagoriia, severi, Paolina91, Czarnuszka, milagro, Aarizona, Fipsik, m@rtynka, taka_ja, Marrtusia, czirisz, befra, Englein, Magdzia88, Athia, Magda86_0309, Marynia991, anuschka, Anita12, kr0pka, Mimi86, coffee, chloet, Nelus, nataliad, Wonderwall lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
Angie 232 wrote:Cześć dziewczyny,
poznajcie małą Zuzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e31f6c8e9d5.jpg
Szybko sie Mala ujawnila bo na fotce chyba widze 12tc i ze ma cos ponad 5cm chyba ze cos zle patrzeAngie 232 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Witam się dziewczynki w 15 tygodniu!! Jak ten czas leci. Dopiero znalazłam chwilę żeby do Was zajrzeć, bo od rana ciągle coś. Ale tak to jest jak mąż w domu. Wlasnie skonczylam przygotowanie zapiekanek na kolację
Angie gratulacje! Śliczna.Englein, m@rtynka, taka_ja, Anita12, kr0pka, Angie 232, chloet lubią tę wiadomość
-
Właśnie przyjechalismy z Tatr
szczerze to została bym tam jeszcze z tydzień ♡Odpoczywania do góry brzuchem nie było. Teraz jest na to czas:) nawet stwierdzilismy ze nie moge zmarnowac gorskiej kondycji, wiec założę w swoim mieście grupę spacerową kobiet w ciąży:)
Przy zejsciu ze Swistowki z Doliny 5 Stawów łaskotało mnie znów wiązadło obłe macicy, dlatego trzeba się wiecej ruszać, jeśli chcę rodzic sn
Pierwszego dnia słabo spałam też ze względu na zmiane ciśnienia. Taki urok ciąży:) Potrzeba dłuższej aklimatyzacji.
Generalnie wyjazd dał nam wiele mocy, pomysłów i siły!! Teraz psychicznie czuję się 100proc. silniejsza jeśli chodzi o strach przed porodem, ciąża etc.
Naprawdę jeśli nie macie przeciwwskazań i nic wam nie jest warto zrobić sobie taki reset w miejscu które kochacie:)
Witam chloet, paolina w 17-tym tygodniu)
Magdzia88, Czarnuszka, MatyldaG, taka_ja, kr0pka, chloet, severi lubią tę wiadomość
-
Kasiula ! Hej dlugo cie tu nie bylo
pozazdroscic ci dobrej energii sily i motywacji..mam nadzieje ze ja tez niedlugo zrobie sie bardziej aktywna...moze jakis karpacz albo szklarska...pomyslimy...i tak na przechadzki po fajnych trasach... pewnie nie bede mogla sobie pozwolic...ale spacery jak najbardziej
Kasiula02 lubi tę wiadomość
-
Teraz już maluszki powoli zaczną się ujawniać
Ja umówiłam się w Polsce do gin, liczę że wtedy będziemy wiedzieć kto się kryje w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 14:58
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Hej dziewczyny! My wróciliśmy z mężem i z synkiem z urlopu w Grecji. Akurat mi szybko zleciał 14 i część 15 tygodnia. ale mam poprawę samopoczucia - mdłości się skończyły, tam mi wróciła ochota na jedzenie, to jednak to co innego jak nie trzeba nic przygotowywać samemu a podają wszystko do stołu i jest w czym wybierać. wróciła mi energia i zapał do pracy. w końcu posprzątałam porządnie mieszkanie bo się trochę zapuściło ostatnio jak ledwo się ruszałam. W środę wizyta w końcu u lekarza, już się nie mogę doczekać, szczególnie dlatego bo bardzo liczę na to że poznam płeć. mamy synka i marzy nam się córeczka
ja czuję że będzie dziewczynka ale w 1 ciąży też tak czułam
Kasiula02, Aarizona, kr0pka, Mimi86, czirisz lubią tę wiadomość
-
Ciocie, przedstawiam mojego synusia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c52056dfdd3a.jpgmilagro, Magdzia88, Englein, anuschka, Fipsik, m@rtynka, Paolina91, taka_ja, misia_, Czarnuszka, Aarizona, kr0pka, Mimi86, Angie 232, Marrtusia, MatyldaG, coffee, chloet, malaczarna07, czirisz, severi, Nelus, Marynia991, nataliad, Wonderwall, fantasmagoriia lubią tę wiadomość