MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolina91 wrote:Poniedzialkowe wizytujace ktora bedzie pierwsza? Ja mam na 9:30. Z jednej strony wlekly mi sie te 4 tygodnie niemilosiernie a z drugiej nie moge uwierzyc ze od ostatniej wizyty minal juz miesiac czyli minal mi kolejny miesiac ciazy
Ja mam na 16.40 więc prawie ostatnia chyba będę. Już się nie mogę doczekać. Co prawda wizytę mialam 3 tyg temu ale lekarz obiecał że jest szansa zobaczyć płeć a tak bym już ją chciała znać. No cóż okaże się w poniedziałek. -
Paolina91 wrote:Laski a skoro juz wiadomo ze feta u nas w Polsce jest z mleka pasteryzowanego i jesc mozna to mozna jesc ze tak powiem "do oporu" czy jest w niej cos przez co nie powinno sie przesadzac? Od srody nie bylo dnia zebym nie jadla kanapek z feta na sniadanie albo kolacje albo jedno i drugie... Mega mi sie wkrecila. No i przy okazji zjadam na takiej kanapce sporo warzyw z czym mialam problem na początku ciazy wiec jest jakis plus...
Ja jem fetę na okrągło, bo mam taką chęć na nabiał. Ostatnio chyba przez 2 dni jadłam fetę i brokuł do tego (taka trochę sałatka). Serek topiony, camembert na zimno i ciepło. Pochłaniam. Teraz chyba nie ma rzeczy takich sklepowych z prawdziwego mleka. Wszystko pasteryzowana.
A co do katarka. Ja też polecam! Chyba najlepsza rzecz jaką wymyślono.Paolina91, Fipsik lubią tę wiadomość
-
W ogóle super staniki dziś widziałam w Reserved, 2 pak, mięciutkie, przyjemne, tylko niestety dla mnie L-ka raczej za mała (nie przymierzałam) ale chyba wpadnę w pon jak się będe dobrze czuła i przymierzę, jakby co podrzucam link, seeio mięciutkie i przyjemne, ja nie mogę przeboleć, że brak XLki
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-3/clothes/lingerie/pj791-32x/2-pack-brassiere -
milagro wrote:Kr0pka widziałam ostatnio te staniki. Bardzo mi sie spodobaly, ale rozmiar to nie wiem dla kogo. Mi to miseczki to najwyżej na sutki wejda, a w obwodzie jak zawsze za szerokie
ale cały czas się ludzę, że mize jednak, tak mi wpadły w oko
-
Dzieki Kochane
Ogolnie to bede Was co jakis czas podczytywac, bo jakbym miala w styczniu to do porodu bym nie zdarzylahehe
Te 14/ 15 godzin to poza domem, praca plus dojazd w jedna i druga strone, pracuje okolo 10 godz, czasami dluzej ale rzadko
Dzis jeszcze wpisy ogarnelam, co by pozniej dac radePo prostu bede mniej aktywnym uzytkownikiem tego forum, bo nie chce Wam wyskakiwac ni z gruszki, ni z pietruszki z tematem poruszanym tydzien czy dwa wczesniej
hehe
Ogolnie to mam ciaze wysokiego ryzyka ale kazdy lekarz twierdzi, ze jak nie ma plamienia to do pracy marszzobaczymy jak bedzie
Niedlugo bedziemy mialy polowkowe, to dopiero bedzie bajka
Bede z Wami caly czas myslamitaka_ja, m@rtynka, Englein, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero mam dziś chwilę na czytanie. Od wczoraj boli mnie głowa. Wczoraj miałam sporo napięcia w pracy ale poszłam wcześnie spać i spałam 11 godzin. Wstałam było ok. Po dwóch godzinach znów ból głowy. Jak się rusze pulsuje wszystko. Spacer nie pomaga, woda tez nie. Okłady zimne robiłam i tez lipa.
-
Dziewczyny...jesli tylko mozecie idźcie sobie na l4...nalezy sie jak krowie na rowie...wiadomo jak macie jakas sytuacje...nie jasna albo co ..to inaczej...albo jesli macie prace lajtowa i taka co lubicie to szacun i pozazdroscic ale jesli jest inaczej po co sie katowac??
Ja nienawidze swojej pracy z reszta nocki produkcja.... Chemia.... Wiec aut do domu i bogu dzieki. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 21:15
Anita12 lubi tę wiadomość
-
A wlasnie, bo zapomniałam. Kupiłam w końcu te leginsy z H&M. Niestety nie udało mi się trafić na żadną fajną promocję. I tak myślę, że raczej będę kupować te z allegro bo jakość tych z H&M niepowala. A zauważyłam, że lekko jednak prześwitują. Szkoda mi kasy, a z allegro jednak są dobre
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
m@rtynka wrote:A wlasnie, bo zapomniałam. Kupiłam w końcu te leginsy z H&M. Niestety nie udało mi się trafić na żadną fajną promocję. I tak myślę, że raczej będę kupować te z allegro bo jakość tych z H&M niepowala. A zauważyłam, że lekko jednak prześwitują. Szkoda mi kasy, a z allegro jednak są dobre
A jutro będę w H&m to tez zobaczę co oni tam mają ciekawego i czy trafię na jakieś przeceny bo ceny na stronie mnie trochę przerażają
-
taka_ja wrote:Ja jutro (jak co niedziele) wskakuje na wage z rana i az sie boje hehe po 2 mies glodowki tak dobrze mi wszystko wchodzilo w tym tyg
dzisiaj nawet botwinke zrobilam i pol garnka zjadlam mniaaaaaaam!!
taka_ja lubi tę wiadomość
Dominik
-
malaczarna07 wrote:botwinka.... ale bym zjadła... a skąd masz jeszcze młode buraczki z liśćmi??
No wlasnie taka sytuacja
Wchodze do warzywniaka po owocki, a tu patrza na mnie liscie botwinki! Dostalam slinotoku i kupilam 2 wielkie peczki
Tez bylam zdziwiona, ale Pani powiedziala, ze to z jakiegos drugiego rzutu. Nie wnikalam - radowalam sie hihi -
taka_ja wrote:No wlasnie taka sytuacja
Wchodze do warzywniaka po owocki, a tu patrza na mnie liscie botwinki! Dostalam slinotoku i kupilam 2 wielkie peczki
Tez bylam zdziwiona, ale Pani powiedziala, ze to z jakiegos drugiego rzutu. Nie wnikalam - radowalam sie hihiDominik