MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnuszka wrote:Witam się w słoneczną sobotę
Ale namachałyśmy już stron aż 449 a Lutówki 327 ;p
Muszę wymyślić coś na obiadek a jakoś nie mam pomysłu i weny do gotowania ostatnio
A bo lutowki są na fb. tam piszemy tyle że nie da się nadążyć! Dużo wygodniej niż tutaj i można pochwalić się zdjęciami gołych brzuchow bez strachu że jakiś intruz podejrzy hahahahaFipsik lubi tę wiadomość
-
Englein-
W Polsce jak wiadomo dużo sie zmienia na lepsze. Zależy to oczywiście od szpitala są szpitale i szpitale- masówki tak samo w Niemczech...
W Niemczech płaci się za dodatkowe Usg (3 w ramach kasy), prenatalne podstawowe- 160euro, toxoplazmoze-25euro, pokoj rodzinny-90euro/doba. Tyle narazie mi wiadomo. Wiadomo podatki przestępcze.
Także nie wszystko złoto co się świeci:)
-
Dzien dobry, nadrobiłam:) wczoraj tradycyjnie zasnęłam, nawet nie zdąrzyłam do końca mam talent obejrzeć
Ja na obcacach w ogóle nie chadzamja z tych mało kobiecych co jeansy i trampki non stop
Co do fb my z forum staraniowego z fajnych babeczek też wyniosłyśmy się, jeszce jakoś w zeszłym roku chyba, na fb i sobie chwalimyno ale na ovu nam non stop jakieś trolle wpadały i psuły atmosferę stąd decyzja
-
Według belly zaczynam w końcu drugi trymestr
i niech mi się przestanie dłużyć
A to pewnie dlatego, że cały czas koszmarnie się czuję. Silne osłabienie, wymioty i mdłości. Myślałam, że to osłabienie od ciśnienia ale się okazuje, że mam wzorowe. Tętno wysokie jak zawsze. Także nie wiem od czego taka silna słabość.kr0pka, m@rtynka, Englein, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:A bo lutowki są na fb. tam piszemy tyle że nie da się nadążyć! Dużo wygodniej niż tutaj i można pochwalić się zdjęciami gołych brzuchow bez strachu że jakiś intruz podejrzy hahahaha
-
Magdzia88 wrote:Dziewczyny...jesli tylko mozecie idźcie sobie na l4...nalezy sie jak krowie na rowie...wiadomo jak macie jakas sytuacje...nie jasna albo co ..to inaczej...albo jesli macie prace lajtowa i taka co lubicie to szacun i pozazdroscic ale jesli jest inaczej po co sie katowac??
Ja nienawidze swojej pracy z reszta nocki produkcja.... Chemia.... Wiec aut do domu i bogu dzieki. .
Madziu ja nawet lubie swoja prace, choc to nie ta wymarzona
Lekarz powiedzial, ze moja ciaza jest wysokiego ryzyka i mam sie oszczedzac a na moje pytanie o zwolnienie powiedzial, ze juz plamien nie ma to nie da, szkoda pisac ... troche sie boje tego powrotu, no ale jak mus to mus
-
czirisz wrote:Coffee przerypane, ja bym poszła do innego lekarza. Zwłaszcza, że piszesz, że ciąża z ryzykiem. Nie darowałabym sobie jakbym była przemęczona, a to źle wpłynęło na dziecię i na mnie. Dojazd tyle godzin pracy?
Po za tym o ilę się nie mylę masz prawo odmówić pracodawcy pracowania tyle gdzieś ostatnio to czytałam, że więcej niż 8 godzin ciężarna nie powinna pracować.
Bedziecie sie smialy ale w ciagu dwoch dni obskoczylam 3 i kazdy to samo, a ja niestety nie mam namiarow na jakiegos "normalnego". Masz racje z tymi godzinami, z tym ze oni tego do konca nie rozumieja, poza tym mam umowe do stycznia polowy, czy konca, nie pamietam(musze to sprawdzic jeszcze) i jak juz musze wracac to chociaz chce miec choc szanse na przedluzenie. No a z tym zwolnieniem to mnie zdenerwowali, po stracie dzidzi w ubieglym roku, problemach na poczatku z ta i wysokim ryzykiem, nie rozumiem, no ale coz... -
Gwiazdy zaciekawilyscie mnie tym aliexpress nigdy nic tam nie kupowalam a nawet tam nie zagladalam bo jakos ta strona mi sie kojarzyla z placeniem karta w innych walutach itp a tu teraz widze przelewy 24 takze cos poszlo do przodu
No i niestety wczoraj przegladalam ta strone pol dnia zamiast sprzatac i mam mega ochote zamowic na probe jakies pierdolki... No i moje pytanie: Zawsze Wam te przesylki bez problemu przychodza? Nie gina gdzies po drodze? Nie zdarzylo sie ze jednak Wam jej nie wyslali albo ze wyslali cos innego niz zamowilyscie?
11.02.2016r Aniołek
-
coffee wrote:Bedziecie sie smialy ale w ciagu dwoch dni obskoczylam 3 i kazdy to samo, a ja niestety nie mam namiarow na jakiegos "normalnego". Masz racje z tymi godzinami, z tym ze oni tego do konca nie rozumieja, poza tym mam umowe do stycznia polowy, czy konca, nie pamietam(musze to sprawdzic jeszcze) i jak juz musze wracac to chociaz chce miec choc szanse na przedluzenie. No a z tym zwolnieniem to mnie zdenerwowali, po stracie dzidzi w ubieglym roku, problemach na poczatku z ta i wysokim ryzykiem, nie rozumiem, no ale coz...
Czytając Twoją historię, aż mi się smutno zrobiło, bo właśnie po takich doświadczeniach powinnaś je dostać by mieć teraz czas na dbanie o siebie i szczęśliwe rozwiązanie!
Jesteś ogromnie odważna, ja chyba bym nie wróciła, ale pewnie łatwo jest pisać, gdy się faktycznie nie jest w danej sytuacji.
Trzymam OGROMNE kciuki, życzę wszystkiego co najlepsze, daj później znać, że wszystko jest OK! PozdrawiamSzczęśliwa mama Zuzi -
No wiadomo, że jak się dziecka nie ma i lubi się swoją prace, która nie jest męcząca to fajnie popracować, bywać wśród ludzi. Ja po 10 tygodniach ciągłych mdłości, wymiotów, jeszcze opiekując się 2 latką nie ma bata, że poszłabym spowrotem do pracy stojącej po 12h. Zmieniliby mi na 8h dziennie, ale nadal na stojąco. L4 płatne tyle samo co praca, odpada opłata za dojazdy, i jest czas żeby się zająć starszakiem. Nie mówiąc już o remoncie i wyprowadzce
Także mi sie nudzić napewno nie będzie, penwie nawet zniknę na kilka tygodni bo będę styrana jak wół.
-
Paolina91 wrote:Gwiazdy zaciekawilyscie mnie tym aliexpress nigdy nic tam nie kupowalam a nawet tam nie zagladalam bo jakos ta strona mi sie kojarzyla z placeniem karta w innych walutach itp a tu teraz widze przelewy 24 takze cos poszlo do przodu
No i niestety wczoraj przegladalam ta strone pol dnia zamiast sprzatac i mam mega ochote zamowic na probe jakies pierdolki... No i moje pytanie: Zawsze Wam te przesylki bez problemu przychodza? Nie gina gdzies po drodze? Nie zdarzylo sie ze jednak Wam jej nie wyslali albo ze wyslali cos innego niz zamowilyscie?
termin wg OM +tydzien
-
Witam Was Dziewczyny.
Nieśmiało dołączam w 15t. 3d.
Tak czytałam, czytałam, jednak nie miałam odwagi napisać.
Ale dziś, w to chłodne niedzielne przedpołudnie postanowiłam dołączyć
Pozdrawiam ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 11:15
MatyldaG, Anita12, taka_ja, milagro, kr0pka, m@rtynka, Angie 232, Marynia991, Marrtusia, Tosia 1981, severi, nataliad, fantasmagoriia lubią tę wiadomość