MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy Ata
Paolina mi się jeszcze nie zdarzyło żeby coś do mnie nie dotarlo
Wrocilam ze spaceru, małź jeszcze lezal w wyrku to sie poszlam poprzytulać i jeszcze 2h pospalismy -
Coffee, ja na Twoim miejscu szukałabym dalej, szkoda trochę ryzykowac.. chodziłaś na nfz do tej pory czy byłas prywatnie u jakiegos?
Aa i ktora z Was pisała o tym mopie bo nie pamiętam?
http://www.arcotech.pl/pl_PL/p/Mop-parowy-12w1-X12-1500W/263 bo chętnie bym się dowiedziała czy sprawdzała go do dywanów, o na tym w sumie najbardziej by mi zaleźalo -
Witaj Ata,
fajnie że dołączyłaś
Ja jeszcze nie zamówiłam nic z ali, dziś kupiłam sobie spodnie ciążowe i leginsy bo się nie mieszczę ale z allegro, bawełniane. Jeszcze na tą chwilę tylko zmiana bielizny, bo też już niektóre majty zaczynają uciskać..
Jak dostaniecie jakąś przesyłkę z ciuchami z ali, zwłaszcza dziecięcymi dajcie znać czy warto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 12:15
Szczęśliwa mama Zuzi -
Witam się w to piękne niedzielne przedpołudnie.
Ja w butach na obcasie chodzę cały czas i to w takich dosyć wysokich (10-11 cm). Ale u mnie to skrzywienie zawodowe, bo od dziecka trenowałam taniec towarzyski więc pół życia na obcasach spędziłam.Poza tym gdybym nagle zaczęła chodzić w płaskich butach, to wszyscy by się zorientowali, że coś jest nie tak (szczególnie w pracy). Więc dopóki nic mnie nie boli i jest mi wygodnie to będę sobie na obcasach śmigać.
-
Klarcia wrote:Witam się w to piękne niedzielne przedpołudnie.
Ja w butach na obcasie chodzę cały czas i to w takich dosyć wysokich (10-11 cm). Ale u mnie to skrzywienie zawodowe, bo od dziecka trenowałam taniec towarzyski więc pół życia na obcasach spędziłam.Poza tym gdybym nagle zaczęła chodzić w płaskich butach, to wszyscy by się zorientowali, że coś jest nie tak (szczególnie w pracy). Więc dopóki nic mnie nie boli i jest mi wygodnie to będę sobie na obcasach śmigać.
Klarcia- taniec towarzyski... cudownie!!!
w ogóle taniec jest niesamowity i gdyby mój P miał większe poczucie rytmu, to pochodziłabym sobie na jakieś lekcje...
A propos- jaką Ty musisz mieć figuręKlarcia lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
nick nieaktualnyCoffee szok, na prawde masakra. I to trzech lekarzy
jestem zszokowana. Trzymam kciuki, abyś przetrwała, ale jak bedziesz miała możliwość szukaj dalej. A to nie jest tak, że muszą Ci zagwarantować powrót do pracy na to samo stanowisko? Czy to tyczy się tylko umów na czas nieokreślony, a inaczej jest jesli umowa konczy się w trakcie ciąży?
Ata witaj
Na kiedy masz termin dokładnie? Jak samopoczucie miałaś/masz?
Też mam problem z obcasami, trampki ponad wszystko. Czasami człowiek musi się poświęcić, ale wybieram takie momenty co aby tylko do samochodu i ewentualnie do kina przejsc z parkingu
-
Paolina91 wrote:Gwiazdy zaciekawilyscie mnie tym aliexpress nigdy nic tam nie kupowalam a nawet tam nie zagladalam bo jakos ta strona mi sie kojarzyla z placeniem karta w innych walutach itp a tu teraz widze przelewy 24 takze cos poszlo do przodu
No i niestety wczoraj przegladalam ta strone pol dnia zamiast sprzatac i mam mega ochote zamowic na probe jakies pierdolki... No i moje pytanie: Zawsze Wam te przesylki bez problemu przychodza? Nie gina gdzies po drodze? Nie zdarzylo sie ze jednak Wam jej nie wyslali albo ze wyslali cos innego niz zamowilyscie?
-
Dziękuję Wam za ciepłe powitanie
czirisz wrote:
Na kiedy masz termin dokładnie? Jak samopoczucie miałaś/masz?
Termin - 9 marca.
Na samopoczucie nie mogę narzekaćW I trymestrze ciągle bym spała i rano mdłości, ale nie jakieś straszne.
Aktualnie jem jak szalona, ciągle bym coś przegryzała. Może to przez ten dziwny smak w ustach, który usiłuje zamaskować czymś innym...
Chodzę "spać z kurami", około 21.30 oczy mi się zamykają, a przed 7 rano koniec spania.
Energia powoli mi wraca, bo nie powiem, rozleniwiłam się baaardzo siedząc od lipca w domu. Muszę znaleźć sobie jakieś twórcze zajęcieMagdzia88, taka_ja, czirisz, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Paolina91 wrote:Gwiazdy zaciekawilyscie mnie tym aliexpress nigdy nic tam nie kupowalam a nawet tam nie zagladalam bo jakos ta strona mi sie kojarzyla z placeniem karta w innych walutach itp a tu teraz widze przelewy 24 takze cos poszlo do przodu
No i niestety wczoraj przegladalam ta strone pol dnia zamiast sprzatac i mam mega ochote zamowic na probe jakies pierdolki... No i moje pytanie: Zawsze Wam te przesylki bez problemu przychodza? Nie gina gdzies po drodze? Nie zdarzylo sie ze jednak Wam jej nie wyslali albo ze wyslali cos innego niz zamowilyscie?
-
milagro wrote:Kr0pka ja pisałam o tym mopie. Niestety do dywanów go jeszcze nie używałam bo nie mam w domu dywanów
ale może wypróbuję na dywaniku lazienkowym chociaż zazwyczaj wrzucam je do pralki.
No ja właśnie łazienkowy też do pralki ale mamy też dywanik w salonie, do pralki jednak za duży a już ewidentnie wymaga odświeżenia, szczegołnie, że pies robi swoje leżąc tam ciąglenamawiam małza na tego mopa, moźe się uda, w koncu jakiś szalenie drogi nie jest
-
Ata89 to widze ze zmeczenie dopada Cie tak jak mnie:) tez chodze spac kolo 21-22 i 7-8wstaje juz:) w domku od polowy lipca siedze wiec mozna sie rozleniwic:) ale teraz musimyh ogarnac dokonczenie domu i przeprowadzke wiec trzeba bedzie sie zmobilicowac
ja dopiero 14 tydzien wiec licze na przypływ energii
-
Ja miałam tego mopa parowego, do podłóg idealnie się sprawdzał. Dywany najpierw trzeba odkurzyć porządnie, a mopem można tylko odświeżyć. Bo on nie pierze. Postawi włoski, zbierze resztę sierści w kule włosowe i nic poza tym niestety. Rozwalił mi się po ok. 2 latach.
-
Fipsik mi właśnie o odświeżenie chodzi, o porządne pozbycie się zapachu.. chyba, że jako posiadaczka psów masz jakiś sposób dobry na to? Bo ja już próbowałam różnych pianek do tapicerek, dywanów itp, sody oczyszczonej.. i wszystko pomaga ale dosłownie na chwilę
mąż oczywiście uważa, że przesadzam i że tylko ja czuję że ten dywanik śmierdzi..