MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz od jakiegos czasu piszecie ze sobą i ja was czytam wiec chciałam żebyście też conieco o mnie wiedziały i mnie pamietaly w zasadzie nie mam problemu mówić o drugim dziecku niecałe dwa miesiące po stracie zaszlam w kolejną ciążę w sumie tak naprawdę po pierwszym cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:19
-
Witamy nowe mamuśki
A ja dziś mialam gosci przyjechala kuzynka ze swoim miesięcznym synkiem, ale jaki z niego urwis to głowa mała, spokojnie nie ulezy, non stop jedzenie, marudzenie a waży już 5 kg i caly czas chce być noszonyjak moje takie marudne będzie to się poddaje
A i oczywiście skaza białkowa, niewiem co teraz się dzieje rodzi się dużo alergików
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:24
-
Martap88 wrote:Witam wszystkie panie
cieszę się że trafiłam na was. Mam 8 letniego syna i będąc w ciąży zaczęłam pisac na podobnym forum do dziś mam kontakt z dziewczynami
z doświadczenia wiem że to świetna sprawa. Teraz jesteśmy na fb ale w tym momencie to nie jest najważniejsze. Chcę was poznać
nick to moje imie i rok urodzenia jestem z mazur i jestem w 3 ciąży. Tak jak wspominałam jedno dziecko mam ziemskie a drugie anielskie. Teraz nie wiem kto kryje się w brzusiu. Termin mam jak jedna tu mama na 15 marca. Czytam was od dłuższego czasu ale ciezko nadrobić i nie dalam rady pisac. Mam nadzieję że uda mi się być w miarę na bieżąco mimo że jeszcze pracuje. Wracając do waszych wątków z wiadomych powodów wyprawki nie szykuje ani nic nie oglądam. Z niecierpliwością czekam na każdą wizytę. Liście botwinki można mrozic
zawsze tak robię i później jeszcze bardziej smakuje. Nosze juz ciazowe spodnie tez kupione okazyjnie w swoje dawno sie nie mieszcze. Jestem w ciąży po ciąży i sporo kg mi zostało ale teraz to nie czas na myślenie o tym w kwietniu zacznę wracać do formy sprzed ciaz
mam nadzieję... Jak niedziela? U mnie milo i rodzinnie.
Witaj:) Skąd jesteś dokładnie? Ja też jestem z mazur -
nick nieaktualnyWitam również nowe mamusie
Marta też jestem '88. Mi się ostatnio zdarza, że rwie mnie prawa ręka, albo przy nadgarstku, albo nad łokciem. Magnez łykam 2 lub 3 razy dziennie. Na te drętwienia też bym spróbowała z magnezem jeśli nie łykasz
My dziś z mężem spędziliśmy wspaniały dzień. Tv i spacer po Łazienkach Królewskich.
Przy tych jego delegacjach ciągłych nareszcie można było się nacieszyć sobą -
Martap88 wrote:Juz od jakiegos czasu piszecie ze sobą i ja was czytam wiec chciałam żebyście też conieco o mnie wiedziały i mnie pamietaly w zasadzie nie mam problemu mówić o drugim dziecku niecałe dwa miesiące po stracie zaszlam w kolejną ciążę w sumie tak naprawdę po pierwszym cyklu...
O kurcze, odważnie. Ja tez jestem w ciazy po ciąży, ale odczekalam trzy cykle. Balam sie probowac szybciej.11.02.2016r Aniołek
-
Ja w ogóle panicznie bałam się próbować a już napewno świeżo po stracie ale moj lekarz na wizycie kontrolnej mnie przekonał. Wrocilam od niego pełna nadziei którą chwilę wcześniej stracilam. I tak to u mnie było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:57
-
Angie 232 wrote:Klarcia- taniec towarzyski... cudownie!!!
w ogóle taniec jest niesamowity i gdyby mój P miał większe poczucie rytmu, to pochodziłabym sobie na jakieś lekcje...
A propos- jaką Ty musisz mieć figuręAle już od 7 lat już sama nie trenuję a od czasu do czasu udzielam lekcji i szkolę pary...więc to już nie to samo, a co za tym idzie "motylem byłam, ale przytyłam"
Angie 232 lubi tę wiadomość
-
Martap88 ja tez mam termin na 15
ale nas dużo sie robi
To moja pierwsza ciaza ale wydaje mi sie ze poczulam dzis ruchy Malego takie delikatne, dwa razy. W sumie niby za wcześnie ale rośnie jak na drożdżach bo według ostatniego usg ma wymiary na równo dziś 16 tygodniCzarnuszka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe brzuchatki
Ja byłam na weekend z córką u mojej mamy. Fajnie czasami odwiedzić "Stare śmieci" i oczywiście koleżanki;)
Ogólnie samopoczucie miarę ok, dziś jednak znowu zatoki pobolewaja a myślałam że już mi przeszło.
Ja mam wizytę dopiero na początku października. To czekanie jest najgorsze. Chciałabym już czuć regularne ruchy, bo jak na razie to tylko dwa epizody z lekkim "pyknięciem". Nie mam nawet pewności ze to było to
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Ja też zaszłam szybko po poronieniu, równe 6 tygodni po. Córka zdrowa i dorodna
I to było najlepsze lekarstwo na deprechę po stracie.
ja podobniew aktualną ciążę zaszłam po 2 okresie po poronieniu
Witaj Martap88, spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 21:46
chloet lubi tę wiadomość
-
taka_ja wrote:Hej
Ja mialam problem na pocz ciazy z dretwiejaca reka. Nie moglam spac i caly czas mi dretwiala. Moja bratowa polecila mi ich fizjoterapeute. Powiem ci ze po jednej wizycie juz sie lepiej poczulam a po 2 to normalnie bajka
Rozmawialam z nim ja temat pozniejszej ciazy, bo napewno kregoslup mi siadzie ( mam torbiel i przepukline na odcinku ledziowym) i powiedzial ze damy radewiec oni maja swoje sztuczki magiczki nawet dla brzuchatek. Ja fizjoterapeute bardzo polecam! Tylko musi byc jakis madry z glowa
Dziękujęa czy może zna ktoś godnego polecenia fizjoterapeutę we Wrocławiu?