MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka Tż właśnie próbuje załatwić sobie przeniesie żeby pracować na miejscu, a jak się nie uda to będzie szukać nowej. Przyjechałam tutaj dla niego, bo nie wyobrażamy sobie życia na odległość i widywania się tylko przez weekend. Wszystko było super do czasu aż się okazało że znowu musi jeździć tylko jeszcze dalej...Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Witajcie! Ja też się nie mogę doczekać wizyty a do 16.40 jeszcze tyle czasu.
Mój mąż też rano pojechał do pracy i wróci dopiero w piatek., no ale ja jestem już przyzwyczajona bo mam tak od samego ślubu.
Co do bodziakow to ja wczoraj trafiłam w Biedronce na wyprzedaż i kupiłam trojpak za 7 zł. Oczywiście musiałam kupić w kolorze neutralnym i rozm 68 bo innych już nie było, ale co tam. Dorosnieczirisz lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry. Ja wcinam sniadanie, szykuje sie i lece na wizyte na 9:30. Wlasnie zlapal mnie stres... Trzymajcie kciuki! Po wizycie jak będzie wszystko si to zajrzę do tego lidla
Magdzia88, MatyldaG, Aarizona, Englein, Anita12, kr0pka, nataliad, milagro lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nataliad wrote:U nas w lidlu to samo. Kolejka już przed otwarciem
sam raz bieglam w wyścigu po crocsy
haha
Miłego dniapowodzenia na wizytach
nataliad lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry w poniedzialek,
POWODZENIAna dzisiejszych wizytachBedzie do rze, bo tu sie czaruje i sa swietne fluidy ♡♡♡♡♡
Witam nowe Mamusie, mam nadzieje ze bedziecie sie tu milo czuly
Prawie Was doczytalam... -
malaczarna07 wrote:Drogie dziewczyny,
dzisiaj rano jak wstałam to zobaczyłam na obu brodawkach zaschnięte chyba mleko albo coś.... troszeczkę ale jednak, to normalne???
Mnie dwadni temu strasz ie bolalh sutki...dzis jakies nieboleca,az zaczelam schizowac.... -
dzisiaj rano jak wstałam to zobaczyłam na obu brodawkach zaschnięte chyba mleko albo coś.... troszeczkę ale jednak, to normalne???
Raczej to jeszcze nie mleko, może jakiś łój bo się sutki przygotowująteż właśnie coś takiego miałam, zmylam to a na drugi dzień od nowa takie zaschnięte coś pomiędzy tymi szczelinkami na sutkach ;/ sory za taki opis
-
dzisiaj rano jak wstałam to zobaczyłam na obu brodawkach zaschnięte chyba mleko albo coś.... troszeczkę ale jednak, to normalne???Normalne.
Jednym dziewczynom siara pojawi się w połowie / pod koniec ciąży, innym dopiero po porodzie (nieważne czy cc czy sn).malaczarna07, Czarnuszka lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
misia_ wrote:Raczej to jeszcze nie mleko, może jakiś łój bo się sutki przygotowują
też właśnie coś takiego miałam, zmylam to a na drugi dzień od nowa takie zaschnięte coś pomiędzy tymi szczelinkami na sutkach ;/ sory za taki opis
czyli coś mi się odtyka tamDominik
-
Dzień dobry
U nas od wczoraj pogorszenie pogodyrano nie miałam ochoty wstać z łóżka, ale synek mnie poganiał, że on chce do dzieci; także poranny spacer do przedszkola zaliczony
Teraz pora na śniadanie i może jakieś latte
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
--
-
Ja tez mam rozkmine czy jechać do tego Lidla pewnie i tak będzie juz wszystko poprzebierane hmm z drugiej strony chociaż sobie ta bułkę hot doga kupie :p
Wczoraj weszliśmy na chwile do smyka zobaczyć jaka rozmiarowka, mają już od 44 ale za dwupak bodziakow 49 zl
-
MatyldaG wrote:Wczoraj weszliśmy na chwile do smyka zobaczyć jaka rozmiarowka, mają już od 44 ale za dwupak bodziakow 49 zl
lub C&A
W Smyku niby od rozm. 44 ale porównując właśnie do C&A czy F&F to strasznie wielkie i po praniu niszczą się / naciągają szybkoMatyldaG lubi tę wiadomość
--
-
Hej kochane witam się w rozpoczętym 16 tyg
Witam wszystkie nowe mamusieFajnie ze nas przybywa.
No i dziś mobilizacja. Tyle wizytyujacych ze mam wszystkie palce zaciśnięte u rak i u stópCzekam na dobre wieści. Niech ten tydzień zacznie się optymistycznie
Ja się chyba skuszę na te legginsy z allegro od Was. No kurcze tak rosniemy ze w swoje normalne się już nie mieszcze. Wczoraj się tak w nich umeczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 08:58
MatyldaG, Englein, chloet lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Witajcie dziewczyny
Trzymam kciuki za wizytujące
Ja się we wtorek źle poczułam i zwolniłam się wcześniej z pracy. Myślałam, że odpocznę i będzie ok, a tu mnie tak rozłożyło, że dopiero w sobotę do żywych wróciłam
Wirus jakiś mnie złapał i do tego musiałam zjeść coś ciężkostrawnego bo tak mnie żołądek naparzał jak jeszcze nigdy.
Ale na szczęście już jest dobrze. Wróciłam dziś do pracy, ale powiem Wam szczerze, że się rozleniwiłam trochę i zaczynam się zastanawiać nad l4
Życzę Wam miłego dnia :*